Сборная УкраиныУ Києві відбулася зустріч журналістів із головним тренером та гравцями збірної УкраїниЧемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Приємно, коли підходили гравці і тренери інших команд, і казали, що у нас дуже гарна команда»Чемпионат ЕвропыЮрий Кобзарь: «Выступление Абакшина и Чернявского, игравших за любителей, говорит об огромном потенциале украинского футзала»Сборная УкраиныПетро Шотурма: «У півфіналі при пробитті пенальті взяв на себе відповідальність, як капітан»Чемпионат ЕвропыСергій Усаковський: «Хочу побажати Кака здоров’я та успіхів, а збірній Казахстану увійти в топчетвірку команд світу»Футзал в миреАргентина – переможець Копа АмерикаСборная УкраиныВасилий Симонов: «Желаю «Продэксиму» в ближайшем будущем гордиться воспитанниками херсонского футзала»Сборная УкраиныУболівальники зустріли збірну України по прильоті з Нідерландів в аеропорту БориспільЧемпионат ЕвропыПортугалия защитила титул и стала двукратным чемпионом ЕвропыЧемпионат ЕвропыІгор Чернявський: «Не кожна команда створює таку кількість гольових нагод біля воріт збірної Іспанії як ми»Кубок УкраиныParimatch Кубок України-2021/22: 1/8 фіналу. Матчі-відповіді. Результати, огляди, відеоЧемпионат ЕвропыІгор Корсун: «Ми працюємо саме заради таких емоцій, які були під час чемпіонату Європи»Чемпионат ЕвропыДмитрий Бербенцев: «Некрасивы высказывания диванных экспертов и лживых тренеров о нашей сборной и «Продэксиме»Чемпионат ЕвропыПетро Шотурма: «Ми зробили все, що могли, проте, думаю, у майбутньому ще скажемо своє слово»Футзал в миреКопа Америка-2021. День 6: Аргентина у фіналі зійдеться з ПарагваємЧемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Я хочу, щоб гравці самі повірили, що можна перемагати найкращі збірні»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна поступилася Іспанії та посіла четверте місцеЧемпионат ЕвропыСергей Скорович: «Для победы в финале нужно выложиться без остатка»Чемпионат ЕвропыЗики Те: «Мы ожидаем сложный матч, но уверены, что победа останется за нами»Чемпионат ЕвропыУкраїна – Іспанія: передматчева пресконференція. Косенко, Радевич: «Спробуємо знайти слабкі місця іспанців»

ЧЄ серед університетів. Віталій Радевич: «Треба кожному з нас зробити висновки»

Як відомо, «Львівська політехніка» напередодні програла свій заключний поєдинок групового етапу чемпіонату Європи серед університетів господарям змагань, команді університету Міньйо.


Кореспондент «5х5» поцікавився у лідерів галицької команди, Олега Легендзевича та Віталія Радевича, про враження від гри з португальцями та дізнався про плани на поєдинки за 9-11 місця.

Віталій РАДЕВИЧ: «Треба кожному з нас зробити висновки»

– Віталіє, чого не вистачило у грі з університетом Міньйо?

– Тяжко сказати , треба сідати аналізувати, на мою думку вони зробили правильні висновки коли ми іграли з Французами,треба додати що витиснули максимум з тих моментів що мали і звісно виконавча майстерність на хорошому рівні.

– Чи можна сказати, що два пропущених голи у середині першого тайму фактично зробили результат гри?
– Я думаю, що ми самі винні в результаті. Нам не вистачило одного м’яча, щоб вийти далі.

Але тут треба дивитись не на другу гру, а раніше, де ми не мали права, виграючи після першого тайму 6:2, допускати, щоб у кінцевому результаті був рахунок 6:5. У другій грі ми грали на перемогу. Ми знали, що це сильна команда, є гравці, які представляють футзальну «Брагу», але не змогли це зробити, і треба кожному з нас зробити висновки та багато чого переосмислити.

– Які взагалі емоції у тебе після завершення групового раунду?
– Емоцій нема, якась порожнеча в середині , мені соромно за такий результат. Я розумію, що це спорт, буває різне, але не треба ховатись за щось. Нам там кажуть, що судді були проти нас, ще якісь фактори. Але винні гравці. Значить, ми замало зробили, щоб пройти далі.

Олег ЛЕГЕНДЗЕВИЧ: «Ми втрачали концентрацію у деяких епізодах»

– Олеже, груповий етап закінчився поразкою від господарів турніру. Що не вдалось у грі з португальцями?

– Не вдалось реалізувати свої моменти в першому таймі і втрачали концентрацію в деяких епізодах, і з цього виникали гольові моменти у суперника.

– Які висновки можна зробити за підсумками групового етапу чемпіонату Європи серед університетів?
– Тут високий рівень команд, але формат цьогорічного проведення мені не сподобався.

– Попереду – матчі за 9-11 місця, і «Львівська політехніка» зустрінеться з хорватами, проти яких вже грали «каразінці». Будете питати у харків’ян, як треба грати проти балканців?
– Проти таких команд як Хорватія, де багато гравців фізично сильних, потрібно грати швидкий футзал, старатись заставити їх більше бігати.

Джерело  Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.