ДевушкиЧУ серед дівчат 2002-2003 р.н.: 21 команда готується на стартЛьвовскаяП’ять причин провалу "Енергії" у Кубку УЄФА Остальной мирКубок УЄФА: визначилися усі учасники Елітного раундуХарьковОсобенности национального футзала. ХарьковХерсонХерсон, чемпионат ХОФФ, 3-й тур: хет-трик Лебедя и голы вратарейДнепрФутзальный уик-энд в Днепре. Обзоры матчей.ЛьвовЩо очікує на команду “Нові імена” в об’єднаній лізі?ЛуцкCтартував ІІІ кубок АМФВ з міні-футболу серед аматорських команд «Ярмарок футзалу»ЛьвовскаяЯк виглядатиме об'єднана ліга футзалу Львівської області сезону 2016-2017ДнепровскаяСтарт в Желтых Водах: героический «камбек» «Спарты»Остальной мирМини-футбол. Кубок УЕФА. Взлетели-упалиДнепр«Екатеринославхлеб» - обладатель Суперкубка Днепра-2016!КиевМикола Сергієнко: «Футзал у Києві чекає поштовху для подальшого розвитку»ОдессаСуперкубок Одессы. МКВ - ПСВ 5:6. Голевая феерия с россыпью мячей-шедевров! (+видео)Ивано-ФранковскІвано-Франківська область, чемпіонат області: по десять команд у кожній лізіНиколаевНиколаев: итоги летнего сезона. Награждение команд.ХарьковИтоги 4-го тура Осеннего Кубка СК «ВИРТА» (видеообзоры)Остальной мирБеларусь, 7-й тур (обновляется)ДнепровскаяКривий Ріг, Суперліга, 3-й тур: результати і коментаріДнепровскаяОгляд Фаворит Кривий Ріг 4 2 Делівері Одеса 14 10 2016г Кубок України Перший попередній етап

ДЮСШ «Спортлідер+» стала срібним призером турніру пам’яті Олександра Співачука


Підопічні Ярослава Федоренка у фіналі змагань поступилися одноліткам з ДЮСШ «ProffiBall»

У п’ятницю, 14-го жовтня, у Хмельницькому відбувся турнір пам’яті Олександра Співачука, працівника органів внутрішніх справ, який загинув у Іловайському котлі. Дані змагання були організовані Головним управлінням національної поліції в Хмельницькій області.

За головний трофей змагалося шість дитячих команд 2009-2010 років народження, серед яких була і ДЮСШ «Спортлідер+». На груповому етапі усі учасники були розділені на дві підгрупи по три команди, а юним «лідерам» волею жеребу на груповій стадії належало зіграти з «Новатором-2» та ДЮСШ «Бар» з Вінниччини. Груповий етап підопічні Ярослава Федоренка провели вище всяких похвал, і після бойової нічиєї з «Новатором-2» (1:1), в наступній грі розгромили своїх однолітків з Вінниччини з непристойним рахунком 7:0, і таким чином вийшли у стадію плей-офф з першого місця.

У півфіналі змагань на ДЮСШ «Спортлідер+» очікувала зустріч з головною командою «Новатора». Матч видався неймовірно напруженим та результативним, а у гольовій перестрілці влучнішими виявилися юні «лідери», які перемогли з рахунком 3:2, та здобули путівку до фіналу. У головному матчі турніру, де суперником підопічних Ярослава Федоренка стали однолітки з ДЮСШ «ProffiBall», вихованці ДЮСШ «Спортлідер+» швидко заволоділи ігровою ініціативою, яку втілили у забитий м’яч, однак далі дався взнаки вищий клас гравців ДЮСШ «ProffiBall», які двічі змусили капітулювати голкіпера «лідерів», і в підсумку стали переможцями турніру, а ось вихованцям ДЮСШ «Спортлідер+» дісталися срібні медалі, а гравцю «лідерів», Роман Мержуку, дістався приз кращого захисника змагань.

Враженнями від турніру із клубною прес-службою люб’язно поділився головний тренер ДЮСШ «Спортлідер+» 2009-2010 років народження, Ярослав Федоренко. «Це був перший наш офіційний турнір, до цього ми навіть не проводили товариських матчів. Підсумковий результат вважаю вдалим. У фінальному матчі ми володіли ініціативою, але відсутність досвіду та ігрової практики завадили здобути перемогу» – підсумував Ярослав Анатолійович.

Олександр Таран, прес-служба СК «Сокіл»

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.