Экстра-лига“Сокіл” проведе два товариські матчі у Івано-ФранківськуЛьвовПерша ліга Львова з міні-футболу: зіграно два туриОстальной мирНовый формат Кубка УЕФА по футзалуКиев«Эпицентр К2» - «Чумацький Шлях-Academica» - 3:2. Кубок Киева или матч Звезд на паркете спорткомплекса НУХТ!?ВетераныВетераны "40 плюс": итоги Второго регулярного чемпионатаЭкстра-лигаТитан-Заря пригласит Еремина из перволигового ДеливериЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Статистика після четвертих матчів 1/2 фіналу плей-оффХарьковКубок СК "Вирта": шесть голов Валерия Замятина (+видео)Экстра-лигаСоскочило колесо. Что застопорило Локомотив на пути в финалХмельницкийКращі голи і сейви хмельницької Бізнес-ліги. 3-й турХмельницкийБізнес Преміум-ліга: «Динамо-ГУНП» складає чемпіонські повноваження (+відео)ХарьковЛучшие голы 16-го тура 31-го кубка ФК УниверЭкстра-лигаЕкстра-ліга. Огляди 3-х і 4-х матчів півфінальних серій (+відео)АматорыНеймар приглашает украинцев участвовать в уникальном международном футбольном турнире Neymar Jr's Five!Львов«Гранд-ліга» Львова з міні-футболу: відбулися матчі другого туру (+відео)ОдесскаяЛига Содружества: 58 команд сыграют в футзал в Одессе летом!Экстра-лигаЛегчанов: «Ключевым в противостоянии с ХИТом стал второй матч в Киеве»ДевушкиЖіночий чемпіонат України з футзалу вирішили не дограватиЭкстра-лигаДруга серія. Прев’ю третього і четвертого матчів півфіналу ЕкстралігиДетиШкільна футзальна ліга України: у Всеукраїнському фіналі зіграють 16 команд

Кубок УЄФА: визначилися усі учасники Елітного раунду

 

Львівська "Енергія" першою в історії України припинила боротьбу в Кубку УЄФА вже на стадії основного раунду. Не допоміг "зелено-білим" і домашній майданчик Палацу спорту "Галичина". Підопічні Валерія Легчанова на очах у рідної публіки не змогли завоювати одну з двох путівок в елітний раунд турніру.

Шанс нашим футзалістам подарували гравці французького клубу "Кремлін-Бісетр Юнайтед", які в останьому турі переграли словенський "Брезьє Марібор" з рахунком 2:1. Це означало, що в останньому поєдинку "енергетикам" потрібно було не програти угорському "ЕТО Дьору". На жаль, українці поступилися з рахунком 2:3 і вилетіли з турніру.

КУБОК УЄФА З ФУТЗАЛУ. ОСНОВНИЙ РАУНД
Група 1. (Україна, Львів, Палац спорту "Галичина")

1 день - 12 жовтня (середа)
15.00 "ЕТО Футзал Дьор" (Угорщина) - "Брезьє Марібор" (Словенія) - 4:0
18.00 "Енергія" (Україна) - "Кремлін-Бісетр Юнайтед" (Франція) - 4:1.


2 день - 13 жовтня (четвер)
15:00 "Кремлін-Бісетр Юнайтед" (Франція) - "ЕТО Футзал Дьор" (Угорщина) - 3:10
18:00 "Енергія" (Україна) - "Брезьє Марібор" (Словенія) - 2:6

 


3 день - 15 жовтня (субота)
15:00 "Брезьє Марібор" (Словенія) - "Кремлін-Бісетр Юнайтед" (Франція) - 1:2
18:00 "ЕТО Футзал Дьор" (Угорщина) - "Енергія" (Україна) - 3:2
 


У трьох матчах "Енергія" набрала лише три очки. Таку саму кількість балів набрали словенці та французи, але далі пішли гравці "Марібору". В активі угорців аж дев'ять очок. Таким чином, львівська "Енергія" першою з українських команд не зуміла подолати стадію основного раунду Кубку УЄФА.

1. "ЕТО Футзал Дьор" (Угорщина) 3 0 0 17-5 9
2. "Брезьє Марібор" (Словенія) 1 0 2 7-8 3
3. "Енергія" (Україна) 1 0 2 8-10 3
4. "Кремлін-Бісетр" (Франція) 1 0 2 6-15 3
 

Втім, без українців найпрестижніший клубний турнір Старого Світу не залишиться. Екс-гравець івано-франківського "Урагану" і харківського "Локомотива", футзаліст національної збірної Євген Валєнко у складі своєї нової команди - сербського "Економаца" - став переможцем групи 4 основного раунду. У трох матчах міні-турніру чемпіон Сербії продемонстрував стовідсотковий показник, здобувши три перемоги: над хорватським "Націоналом" (5:1), грецькою "Атіною-90" (5:2) та білоруським "Лідсєльмашом" (1:0). На рахунку Валєнка - один забитий м'яч.

Кубок УЄФА 2016/17. Учасники елітного раунду (першими вказані переможці груп):

Група 1: "ЕТО Дьор" (Угорщина), "Брезьє Марібор" (Словенія)

Група 2: "Араз" (Азербайджан), "Фенікс" (Косово)

Група 3: "Нікарс" (Латвія), "Гамбург Пантерс" (Німеччина)

Група 4: "Економац" (Сербія), "Націонал" (Хорватія)

Група 5: "Спортінг" (Португалія), "Реал Рієті" (Італія)

Група 6: "ЕРА-ПАК" (Чехія), "Тиргу-Муреш" (Румунія)

Прямі путівки: "Газпром-Югра" (Росія, чемпіон), "Кайрат" (Казахстан), "Мовистар Інтер" (Іспанія), "Динамо" (Москва, Росія)

Жеребкування елітного раунду, матчі якого пройдуть 22-27 листопада, відбудеться 21 жовтня.

Олег ЛАНЯК, за інформацією "Плюс Спорт", UEFA.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.