Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 9, 10, 13 тур. LIVE!ИспанияИспания-2020/21. Тур 13. LIVE!ЭстонияАлексей Фетько покинул эстонскую «СМСРаху»Лига чемпионов УЕФАВизначилися потенційні суперники «Продексіма» в 1/16 фіналу Ліги чемпіонівЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 9 тур. «Суми» – «ХІТ». АнонсБразилияНето: «Мы могли бы сделать больше для выхода в полуфинал»КазахстанСборная Казахстана начала подготовку к матчам Евро-2022ЛитваЄвген Ривкін: «Українські тренери якось більш вороже налаштовані на очні протистояння»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Павленко вміє грати ключові матчі, а Легчанов поки що ні»Сборная УкраиныГравці національної збірної України серед спортсменів з вадами зору: Вадим Швець, Олексій Заволовий і Роман Васильєв РоссияРашид Камалетдинов: «Нас посещают мысли о финале»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Львівщина. 3 тур. «КІВС Енергія-2» – «Бастіон». АнонсЖенский футзалВідбулося жеребкування фінальних матчів Кубка України серед жінок 2019/20ИталияЖонас возвращается в ИталиюДетский футзалОлександр Вонс: «Зараз у нас одне завдання – навчити футзалістів, а наступного року можна буде поборотись за чемпіонство»Экстра-лига«Суми» у контрольному матчі переграли «Сумихімпром-СДПУ» ХорватияХорватия-2020/21. Тур 7. Динамо (Загреб) – Олмиссум. LIVE!Экстра-лигаОлександр Бондар – найкращий гравець листопада у Favbet Екстра-лізі 2020/2021Экстра-лигаДмитро Шувалов: «У другому сезоні на чолі ХІТа все відразу пішло не так, як хотілося б»КазахстанКазахстан-2020/21. 14-18 тур. «Кайрат» уходит в отрыв

Favbet Кубок України 2020/2021. Ельдорадо (Київ) – SKIDKA (Київ). Нічийна заруба

Звітна зустріч викликала чималий ажіотаж під час онлайн трансляції, оскільки зустрічались одні з провідних команд столиці.


Більше того, Андрій Науменко та Олег Шуст могли розраховувати на всіх найсильніших гравців, тому матч обіцяв бути максимально цікавим і виправдав очікування на 100%.
 

Гра розпочалась з кількох небезпечних атак команди «Ельдорадо», але це не дало бажаного результату підопічним Андрія Науменко. Тим паче, що ці гольові епізоди важко було назвати стовідсотковими. З іншого боку колектив «Skidka» увімкнувся ближче до 5-ї хвилини і буквально свій перший гольовий момент втілив в гол. Юрій Щериця отримав передачу на підступах до штрафного майданчика і потужно пробив у нижній кут, не залишивши шансів Петру Ільківу - 0:1. За такого розвитку подій підопічні Науменко не стали щось змінювати у своїй грі. Здавалося б, потрібно було б спробувати форсувати події, але команда «Ельдорадо» продовжувала дотримуватись свого плану на гру. Натомість колектив «Skidka» діяв розкуто та на куражі і підопічні Олега Шуста встигли ще двічі влучити у каркас воріт! Ці моменти були логічними, враховуючи той факт, як розвивались події на ігровому майданчику в СК «КПІ». Проте, черговий гол був забитий наприкінці тайму, коли представники «Ельдорадо» в центрі поля не порозумілись, а Юрій Щериця підходив «шкіряного» прорвався до воріт суперника та легко оформив дубль - 0:2. Зазначимо, що Щериця міг забити ще більше, але не реалізував 10-ти метровий удар наприкінці тайму, хоча став героєм першої половини гри. Стосовно гольових моментів «Ельдорадо», то були 2 відмінні епізоди у Максима Солонини, щоправда юний форвард не зумів з меж штрафного майданчика поцілити у ворота.
 

В другому таймі підопічні Науменко стали більше часу проводити в атаці, щоправда ледь не пропустили швидкий гол від нестримного Юрія Щериці, котрий майже поцілив у дальній кут, після розіграшу кутового. Зазначимо, що у грі було чимало емоцій, тому Віталій Гавриленко отримав другу жовту картку по ходу матчу та залишив свою команду у меншості. Проте, в форматі 4х5 команда «Skidka» змогла зберегти свої ворота на замку. Можна сказати, що всі старання «Ельдорадо» зупинялись надійною грою підопічних Олега Шуста та відмінною грою голкіпера. Щоправда, вже на 31-й хвилині підопічні Науменко скоротили відставання в рахунку завдяки реалізованому пенальті від Ігоря Фещенко, а вже за декілька миттєвостей колишній форвард «ІнБева» оформив дубль - 2:2. Гра по суті розпочалась з чистого листа і темп матчу виріс в рази. Оскільки, кожен хотів себе проявити, але в цій ситуації краще за всіх показав себе Войток. На  33-й хвилині Максим розібрався з Ільківим, встиг обіграти кількох опонентів та поцілив точно у ворота - 2:3. Цей гол виявився дуже красивим і важливим для підопічних Шуста, щоправда вже за декілька хвилин Фещенко оформив шалений постріл у дев’ятку з правого флангу, записавши хет-трик собі в актив - 3:3. Такий рахунок не влаштовував жодну з команд, тому останні хвилини матчу були максимальні спекотними. Як наслідок, представники «Ельдорадо» заробили право на 10-ти метровий, котрий не реалізував Мельник, а також останні дві хвилини мали чисельну більшість, оскільки Віктор Цой отримав червону картку. Проте, фінальний свисток арбітра зафіксував бойову нічию 3:3, а це означає, що визначити сильнішого не вдалось.
 

Таким чином все вирішиться у матчі відповіді, але команда «Skidka» не зможе розраховувати на Віталія Гавриленко та Віктора Цоя, тому Олегу Шусту доведеться серйозно поміркувати, ким замінити своїх провідних виконавців. Також хочеться подякувати обом командам за класний футзал, оскільки це була гра найвищого ґатунку! 
 




Джерело - Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК

Всі фото Романа Хоботова

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.