Сборная УкраиныОлександр Косенко: «Від УЄФА надійшла пропозиція все-таки зіграти матч з Данією і поки що не зараховувати їм поразку»БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 12. Бенефис Тараса Королишина в юбилейном матчеФутзал в миреFutsalplanet Awards-2020: Феррао, Ігіта, Амандінья, Леозіньо знову найкращіБеларусьОглашен список кандидатов в сборную Беларуси на поездку в ВенгриюВторая лигаВолодимир Іляш: «У нас зараз підібрався такий колектив, що є всі шанси стати переможцями Другої ліги України»Чемпионат ЕвропыСборная Казахстана не полетела в ИзраильБельгияЧемпионат Бельгии отмененКиевОлександр Репеха: «Заявитися в Першу лігу України на сьогоднішній день не проблема, але її нема»Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів-2020/21: стали відомі дата і час проведення матчу «Мовістар Інтер» – «Продексім»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Львівщина. Огляд 7 туруЭкстра-лигаІван Скіцко подав у відставку з посади головного тренера АФФК "Суми"Лига чемпионов УЕФАКака: «Самая большая эмоция была, когда узнали, что сыграем дома»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 17 тур. Хроніка пікіруючого «Кардиналу-Рівне»Футзал в миреХто винайшов футзал?ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 18-го тураЧеркассыДруга ліга України 2020/21. Черкащина. Другий етап. Огляд 1 туруПортугалияГитта: «Я работаю так же, как и раньше, чтобы оставаться в ТОП-10 голкиперов мира»Чемпионат мираСтив Харрис: «Думаю, что существует очень высокая вероятность того, что ФИФА отменит чемпионат мира, если МОК отменит Олимпийские игры в Токио»ИспанияИспания-2020/21. Тур 18. Камбэк «Леванте» и долгожданная победа Хави РодригесаЧемпионат ЕвропыЄвро-2022: матч Україна-Данія скасований

Favbet Кубок України 2020/21. Другий попередній етап. «Ураган-2-КФВ» поступається «ELDORADO»

Дублери "драконів" поступились у першій кубковій грі


Більш активно звітний поєдинок розпочали "дракони", які на правах господарів намагались забити швидкий м'яч. Втім, з ударами Сенюка та Баланика впорався голкіпер "Ельдорадо". Витримавши стартовий натиск, команда Андрія Науменка почала шукати свої шанси в позиціних атаках і вже Гуйвану у воротах "драконів" довелось рятувати команду від неминучих неприємностей. Далі поєдинок  проходив на зустрічних курсах, а відкрити лік голам у матчі вдалось киянам. Це Мельник на 16-ій хвилині встиг першим на добиванні - 1:0.

Після відпочинку малюнок гри не змінився - суперники й надалі запропонували один одному цікавий та швидкісний футзал, а забивали лише... столичні футзалісти. Спочатку Шундрик подвоїв перевагу "Ельдорадо", а за п'ять хвилин до фінальної сирени Фещенко забив третій м'яч у ворота "драконів" - 0:3. Зважаючи на такий перебіг подій Юрій Іванишин перейшов на розіграш "зайвого" і роль воротаря виконував Баланик. І така тактика ледь не принесла свої плоди, та у вирішальний момент або надійно грав голкіпер, або "драконам" бракувало влучності. У підсумку, 0:3 - "Ураган-2-КФВ" поступається у першій грі ІІ етапу Кубка України.

"Ураган-2-КФВ" Івано-Франківськ - "Ельдорадо" Київ - 0:3 (0:1)
Голи:
Мельник (16), Шундрик (28), Фещенко (35)
"Ураган-2-КФВ": Гуйван (в) - Британ (к), Баланик, Бессонов, Ткачук - Сенюк, Завертаний, Лейб'юк, Бойків, Петровський, Негела - Гордієвич (в), Хомяк (в). Головний тренер: Юрій Іванишин.
"Ельдорадо": Рахметов (в) - Солонина, Шундрик, Кіян, Науменко - Шамотій, Мельник, Медвідь, Фещенко - Клименко (в). Головний тренер: Андрій Науменко.
Попередження: Фещенко (25).

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

Підопічні Андрія Науменка в гарному настрої відправились у Івано-Франківськ, щоправда з серйозними кадровими втратами. Петро Ільків не поїхав на матч через хворобу, а Андрій Омельченко опинився поза заявкою, оскільки перебрав жовтих карток. В свою чергу "дракони" розраховували на всіх найсильніших виконавців, а також на рідні стіни,котрі повинні були допомогти здолати гостей зі столиці.

По першим хвилинам матчу важко було віддати перевагу одній з команд. Гравці "ELDORADO" зробили ставку на удари з дальньої та середньої дистанції. Проте, з усіма пострілами Микола Гуйван справлявся просто бездоганно. З іншого боку "Дракони" діяли в аналогічній манері, але Рустам Рахметов також грав безпомилково. З часом команда "ELDORADO" намагалась навязати супернику свою гру. Проте, підопічні Андрія Науменка часто захоплювалися атаками і забували повертатись в оборону. Як наслідок "дракони" отримали два вбивчі шанси, щоб відзначитись, але Олег Негела свої нагоди змарнував і встиг відзначитись ударом у стійку з вбивчої позиції. Натомість героєм першого тайму став Андрій Мельник. На 15-й хвилині юний універсал "ELDORADO" класно зіграв на добиванні після гармати від Дмитра Медведя і допоміг столичним футзалістам виграти перший тайм - 0:1.

В другій половині зустрічі гравці "Ураган-2 КФВ" стали діяти агресивніше в атаці, щоправда пробити Рахметова ніяк не вдавалося. Більше того, у команди "ELDORADO" також було чимало нагод, але гра голкіперів обох колективів заслуговує найвищої оцінки. Щоправда вже на 28-й хвилині підопічні Андрія Науменка знову порадували вболівальників своєї команди. Тандем Киян-Шундрик увімкнули режим бразильців, вдвох обіграли всю лінію захисту суперника і Шундрик без проблем переправив м'яч у сітку - 0:2. Підопічні Юрія Іванишина відповіли серією небезпечних атак та кількома змарнованими вбивчими моментами, а вже наприкінці зустрічі втретє розігрували з центру поля. Адже Ігор Фещенко нагадав про свою присутність в матчі і довів справу до розгрому - 0:3. За такого розвитку подій "Дракони" вирішили награвати 5-го польового, але безрезультатно, щоправда мали реальну нагоду забити за мить до фінальної сирени.

У підсумку можна сказати, що підопічні Андрія Науменка здобули блискучий результат на виїзді і вже очікують матч-відповідь. Щоправда, в Києві буде зовсім інша гра, тому все одно не варто розслаблятись і необхідно виходити на гру з думкою, що рахунок 0:0. В свою чергу у "Драконів" буде дуже важке завдання після поразки на рідній арені. Щоправда амбіції підопічних Іванишина зашкалюють, тому в столиці гравці "Ураган-2 КФВ" зроблять все можливе, щоб здобути позитивний результат.

Джерело - ФФзК

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.