КазахстанКазахстан-2020/21. Тур 15. LIVE!РоссияКубок России-2020/21. 1/4 финала. Матчи 2. LIVE!Женский футзалЖіночий чемпіонат України-2020/21: заявки команд-учасницьФутзал в миреБразилия-2020. «Пато» слагает полномочияЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2020/21. Предварительный раунд. ACCS Futsal (Франция) – Црвена Звезда (Сербия). LIVE!Вторая лигаСергій Майчук: «Ми плануємо поборотися за медалі в черкаській зоні Другої ліги»Сборная УкраиныВизначено склад національної збірної України на товариські матчі проти МолдовиЭстонияАндрей Головин: «Ничего удивительного, что украинские футзалисты подготовлены лучше эстонских»Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. Другий попередній етап. INTER (Донецьк) – Рівнестандарт-ДЮСШ №4 (Рівне). АнонсЮношеский футзалРостислав Семенченко: «Тішуся, що є можливість виступати на найвищому рівні»Сборная УкраиныЗбірна України у грудні проведе спаринги з командою Молдови в ЗапоріжжіБеларусьДмитрий Камеко: «Проблема концентрации есть всегда»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Президент «Ель-Посо» сказав, що у них зарплатна відомість 160 тисяч євро. Я відповів, що у нас теж…тільки у гривнях»РоссияРоссия-2020/21. Тур 4. КПРФ – Тюмень. LIVE!РоссияПаулиньо: «Счастлив, что вернулся на площадку»ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 11-го тураПольшаЭкстракласа-2020/21. Тур 13. «Клирекс» останавливает «Рекорд»ИспанияИспания-2020/21. Тур 11. Ничейный синдромЧеркассыДруга ліга України 2020/21. Черкащина. Огляд 2 туруКазахстанКазахстан-2020/21. 10-13 тур. «Байтерек» преподносит сюрприз

Favbet Кубок України 2020/2021. Перший попередній етап. Ельдорадо (Київ) – SKIDKA (Київ). Анонс

Дербі київських грандів на ранній стадії Кубка України з футзалу


Матч старих друзів!

Підопічні Андрія Науменка лише в 2020-му році дебютували в кубку України, але вже встигли обіграти міцний одеський «Hermes» з рахунком 9:2 за сумою двох матчів. Команда «Ельдорадо» в обох матчах зіграла максимально дисципліновано, тому здобула відповідний результат. Звичайно, не варто забувати про той факт, що в складі «Ельдорадо» зібрані одні з кращих гравців столиці. Адже прізвища Медвідь, Науменко, Ільків не потребують окремої реклами. Можна сказати, що «Ельдорадо» - це дуже перспективний проект, котрий звик здобувати максимальні результати на всіх фронтах, адже по суті в столиці підопічні Науменко щороку здобувають трофеї і ще не було змагань, де б «Ельдорадо» залишились без кубка чи медалі. В свою чергу у команди «Skidka» є більше досвіду за спиною, оскільки крім регулярних (а головне успішних) виступів у вищій лізі Києва, підопічні Олега Шуста в попередньому розіграші кубку зайшли дуже далеко і лише не змогли обіграти «Продексім», щоб вийти у фінал чотирьох. Проте, матч в Херсоні столичні футзалісти завершили бойовою нічиєю з чотирьох кратним чемпіоном країни, а такі результати тривалий час не підкорялись багатьом командам Екстра-ліги. 
 

Повертаючись до попереднього сезону, можна сказати, що ці дві команди були дуже близькими. Оскільки багато гравців команди «Skidka» захищали кольори «Ельдорадо» в різних змаганнях. Наразі ситуація змінилась і довелось робити вибір за кого грати. Тому Віктор Цой, Віталій Гавриленко, Юрій Щериця, Андрій Назаров залишились в команді Олега Шуста, а у «Ельдорадо» перейшов Дмитро Медвідь, а також вдалось підсилитись Ігорем Фещенко, котрий мав досвід виступів за «Інбев» + не варто забувати про Петра Ільківа, котрий виступав за той самий грізний «Епіцентр К3», граючи пліч-о-пліч з Олегом Шустом, Віталієм Нестеруком та Олегом Шайтановим. За іронією долі, Олег Шуст очолює команду суперника.
 

Відносно виступів у чемпіонаті Києва, то команда «Skidka» стартувала не найкращим чином в чемпіонаті, оскільки після двох матчів має в своєму активі лише 1 заліковий бал. Підопічні Олега Шуста отримали 7 м’ячів у свої ворота, а це «неприпустима розкіш» для команди, котра ставить перед собою максимальні задачі. Звичайно, на це є певні причини, але зараз команді «Skidka» не вдається демонструвати рівень попереднього сезону і навряд це можна пов’язати з відсутністю Дмитра Медведя в заявці, адже на зміну прийшов відомий гравець Максим Войток і вже досвідчений Андрій Назаров, котрий має  в своєму активі виступи за «Кардинал-Рівне». Відносно «Ельдорадо», то тут також є свої таланти. Наприклад, той самий Андрій Мельник, котрий ще на 40% не розкрив свого потенціалу  і може набагато більше, а граючи поруч з такими «глибами футзалу» повинен прогресувати не по дням, а по годинах. Тим паче Андрій Науменко може під час гри дати потрібні корективи та своїм прикладом продемонструвати той чи інший футзальний елемент.

У підсумку можна сказати, що матч буде дуже цікавий і результативний, оскільки обидва поєдинки пройдуть в Києві, тому у команд буде другий шанс в разі невдалого результату у першому поєдинку. Шанси на успіх максимально рівні, як ніколи  і дуже прикро, що жереб звів ці команди на такій ранній стадії змагань, адже обидва колективи могли б надалі з гідністю захищати честь столиці на всеукраїнських змаганнях. Нехай переможе найсильніший!

Сергій Клименко, «Ельдорадо»

 Які враження після подолання стартового етапу кубку України?
 Для нас это в первую очень новый опыт, я имею в виду участие в турнире подобного уровня, поэтому уже в начале, еще на этапе жребия впечатления были самые положительные. Также хотелось малость доказать «злым языкам» которые практически сразу присвоили нам поражение от команды «Hermes». Хотелось бы  отметить гостеприимство одесситов, приятно играть с такими командами, так сказать без футбольной грязи. Отдельно хочется отметить работу судейского корпуса, как в домашней игре так и на выезде.

 Коли виникла ідея заявити про себе на всеукраїнських змаганнях?
 Идея поучаствовать в кубке Украины, возникла приблизительно года два назад. Скажем так, вдохновения добавила команда «Альтернатива». Хорошо помню то время когда они вышли в Финал четырех кубка Украины, всем показав что нет ничего невозможного, но в силу объективно-субъективных причин сделать этого не могли. Формат нашей команды до этого был немного иным. Мы участвовали в ежегодных турнирах, многие игроки были заиграны в командах чемпионата города, которые участвовали в кубке.

 Будете грати проти команди, котру дуже добре знаєте. Чого очікуєте від матчу?
 Скажу честно, с командой «Skidka», наверное, не хотелось играть больше всего. Ребята все друг друга знают, некоторые из них выступали за нашу команду в летних турнирах. Ну и по составу сейчас у них собраны люди с большим футзальным опытом.

 З ким би хотіли, щоб Вас звів жереб? В матчі з яким суперником хотілось би зіграти?
 Наверное, как все команды заявившиеся на кубок Украины хотят себя попробовать да и в целом сыграть с командами Экстра-лиги, но об этом говорить ещё очень рано. Очень импонируют такие команды  как «ХИТ», «Ураган». Хотелось бы, наверное, с ними сыграть в одной из стадий, но повторюсь эта стадия пока еще очень далеко.

 Охарактерезуйте команду "Ельдорадо" сезону 2020/2021.
 Как видите в команде произошли определенные ротации по составу, добавили некоторые молодых перспективных исполнителей. Кто-то принял решение за пару дней до старта кубка покинуть нас, пришлось немного перестроить манеру игры, но как сказал наш тренер: «Что не убивает, то делает нас сильнее!». Перед командой всегда ставятся всегда самые высокие и амбициозные цели. В команде собран коллектив с которыми приятно находится на одной площадке как в тренировочном процессе так и на играх!

Джерело  Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.