КазахстанКазахстан-2020/21. Тур 15. LIVE!РоссияКубок России-2020/21. 1/4 финала. Матчи 2. LIVE!Женский футзалЖіночий чемпіонат України-2020/21: заявки команд-учасницьФутзал в миреБразилия-2020. «Пато» слагает полномочияЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2020/21. Предварительный раунд. ACCS Futsal (Франция) – Црвена Звезда (Сербия). LIVE!Вторая лигаСергій Майчук: «Ми плануємо поборотися за медалі в черкаській зоні Другої ліги»Сборная УкраиныВизначено склад національної збірної України на товариські матчі проти МолдовиЭстонияАндрей Головин: «Ничего удивительного, что украинские футзалисты подготовлены лучше эстонских»Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. Другий попередній етап. INTER (Донецьк) – Рівнестандарт-ДЮСШ №4 (Рівне). АнонсЮношеский футзалРостислав Семенченко: «Тішуся, що є можливість виступати на найвищому рівні»Сборная УкраиныЗбірна України у грудні проведе спаринги з командою Молдови в ЗапоріжжіБеларусьДмитрий Камеко: «Проблема концентрации есть всегда»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Президент «Ель-Посо» сказав, що у них зарплатна відомість 160 тисяч євро. Я відповів, що у нас теж…тільки у гривнях»РоссияРоссия-2020/21. Тур 4. КПРФ – Тюмень. LIVE!РоссияПаулиньо: «Счастлив, что вернулся на площадку»ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 11-го тураПольшаЭкстракласа-2020/21. Тур 13. «Клирекс» останавливает «Рекорд»ИспанияИспания-2020/21. Тур 11. Ничейный синдромЧеркассыДруга ліга України 2020/21. Черкащина. Огляд 2 туруКазахстанКазахстан-2020/21. 10-13 тур. «Байтерек» преподносит сюрприз

Favbet Кубок України-2020/21. Перший відбірковий етап. «Ельдорадо» стартує з впевненої перемоги

Підопічні Андрія Науменка зуміли не пропустити у домашній зустрічі та здобули перевагу у три м’ячі перед поєдинком в Одесі. 


Старт цьогорічного розіграшу Favbet Кубка України ознаменувався поєдинком у Києві. До столичного спорткомплексу КПІ на протистояння з «Ельдорадо» завітав одеський «Hermes». Обидві команди дебютували у цьому турнірі і стали єдиними, хто розпочав боротьбу за трофей ще зі стадії відбіркового етапу.

Зрештою, у першій половині тайму чудові нагоду, аби вийти вперед мали представники Південної Пальміри. Спочатку Ільків врятував ворота команди після удару Козика, а потім той-таки Козик після чудового пасу Свиридова не поцілив у площину воріт.

У другій половині тайму ініціативу перехопили господарі. На 11-ій хвилині саме їм вдалося відкрити рахунок після влучного удару Кіяна. Втім, обстріл воріт Вознюка не завершувався. Зокрема, непогані нагоди, щоб відзначитися мали Медвідь та Омельченко. Все ж, саме Андрію на 17-ій хвилині зустрічі таки вдалося збільшити перевагу київського колективу.

Останню хвилину першого тайму гості проводили з п’ятим польовим. Однак, досягнути бажаного результату їм не вдалося.

Друга половина ознаменувалася швидким взяттям воріт від Фещенка. Ігор спочатку вдало зіграв на перехопленні, а потім – невідпорно пробив у кут воріт одеситів – 3:0.

Команда Ігоря Чурсіна шукала нагоди попереду, і знову грала у штучній більшості, втім, подолати оборонні редути підопічних Андрія Науменка їм не вдавалося.

Чудовий шанс, щоб бодай раз відзначитися у Києві гості отримали на 40-ій хвилині після шостого фолу господарів. Однак, Ільків впорався з ударом від Опарівського з десятиметрової позначки. 

Як результат – 3:0, досить комфортна перевага для «Ельдорадо перед повторним матчем, який 11 жовтня відбудеться в Одесі.

Favbet Кубок України 2020/2021. «Ельдорадо» (Київ) – «Hermes» (Одеса) – 3:0 (2:0). Перший матч
Голи:
Ігор Кіян (11), Андрій Омельченко (17), Ігор Фещенко (22)
Попередження: Андрій Науменко (40) – Євген Свиридов (4), Руслан Остапчук (12)
Нереалізований дабл-пенальті: Володимир Опарівський (40)
 




Джерело - futsalkiev.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.