Черкасская Символічна збірна Першої ліги Чемпіонату Черкаської області УкраинаДівчата зі Славутича стала чемпіонками України серед команд 2002-2003 р.н.УкраинаЧУ серед ветеранів. Календар та результати 16-18 березняПервая лига Первая лига. 1/2 финала. СумДУ - Эпицентр К АвангардСумскаяСумы: анонс 17-го тура Высшей лигиУкраинаДЮСШ «Спортлідер+» – чемпіон України серед юнаків 2002-2003 років народження (+ВІДЕО)Вторая лига Киева. «SAV Service» упускает победу в матче с «KODEX», разгром от «Linevich Group»КиевПервая лига Киева. Сокращенный уик-ендУкраинаСергей Владыко: «Кардинальные перемены назревали, и это прогресс»ОдесскаяОдесса. Зимнее первенство Лиги содружества. 20 неделя. Высшая лига: тройка призеров известна, но борьба за чемпионство только начинаетсяДонецкаяШколярі Слов'янська – найсильніші на ДонеччиніТернопольскаяТернопіль. Чемпіоном Вищої футзальної ліги став "Агропродсервіс"ВолынскаяВолинь. Анонс. Поезія весни - вірші футзалуЗапорожьеЗапорожье. Премьер-лига. 18 тур. Обзор (ВИДЕО, НАГРАЖДЕНИЕ)ХмельницкаяПреміум-ліга: «Олімп» наближається до чемпіонства у дивізіоні 2Черкасская ТОП-5 голів фіналу Чемпіонату Черкаської областіДетиФінальний етап чемпіонату України серед юнаків 2002-2003 р.н. Результати матчів третього ігрового дняАссоциация футзала УкраиныСергей Владыко переизбран президентом Ассоциации футзала УкраиныУкраина16 березня у Житомирі стартує Чемпіонат України серед ветеранівХмельницкая“Тижневик Преміум-ліги”. Випуск 17

Фінальна частина Чемпіонату Житомирської області. Онлайн

11 березня у залі ФОКу стартує фінальна частина Чемпіонату Житомирської області з футзалу, участь у якій візьмуть шість команд: переможець та призери м. Бердичева, срібний та бронзовий призери Відкритого Чемпіонату м. Житомира та Коростень. Протягом суботи команди боротимуться за путівки до плей-офф, який відбудеться у неділю, 12 березня. Матч за третє місце й фінал транслюватиметься у кабельних мережах міста на телеканалі СК1 і в мережі інтернет.

Ігровий день відкривали школярі Брусилова та житомирської ЗОШ №19, які зійшлися у стиковому матчі в рамках обласного етапу Шкільної футзальної ліги України. Гості з Брусилова не встояли під натиском лідерів житомирян Євгена Микитюка (5 голів) та Богдана Сеня (3 голи) – поразка 8:1.

11 березня ФОК Фінальна частина Чемпіонату Житомирської області

14:00 Коростень – Дніпровуд 6:2 (2:2)

Голи: Скорода 11; Мороз 20; Козаренко 22; Черепанський 35; Капітула 37; Гаєвський ++38; – Блоцький 2; Приходько 7;

Попередження: немає

Бердичівляни почали звітний матч із голу, автором якого став Блоцький. Після пропущеного голу коростенці одразу ж захопили ініціативу й взялися обстрілювати ворота суперника. Однак, ні Черепанський, ні Гаєвський, ні Скорода свої нагоди не реалізували, а у відповідь Приходько подвоїв перевагу «Дніпровуда». Старання коростенців увінчались голом всередині тайму, коли господарі вивели на ударну позицію Скороду й Олексій не схибив – 2:1.  А от усі подальші спроби коростенців зрівняти рахунок успіхом не увінчались. Тим не менше під завісу першого тайму Мороз все ж підкараулив помилку суперника й відновив «статус кво».

Початок другого тайму був за «Коростенем»: Козаренку вдався швидкий гол прямим ударом зі штрафного, а в подальшому господарі продовжили контролювати хід матчу, лише зрідка підспускаючи гравців «Дніпровуда» до власних воріт. Задачу відігратися, яку перед собою поставили бердичівляни, ускладнив Черепанський, який на 35-й хвилині відправив у ворота гостів четвертий гол. Наостанок «Дніпровуд» пропустив ще двічі, голи в активі Капітули й Гаєвського.

15:00 East-West – Штурм 11:2 (5:0)

Голи: Павловський 7, 20, 26; Середюк 8; Сухоручкін 10, 40; Зданевич 19, 24, 31, 36; Григор’єв 38; – Климчук 25; Мішель Ален ++35;

Попередження: немає – Вакула, Мішель Ален

Вилучення: немає – Іськов

«Штурм» на правах чинного чемпіона м. Бердичева почав матч першим номером, регулярно загрожуючи воротам своїх земляків з «East-West». Та попри всі старання номінальних гостів, рахунок на табло залишався незмінним: або ж свою команду рятував воротар Зеленцов, або ж за господарів грав каркас воріт. Витримавши стартову навалу суперника, гравці «East-West» приголомшили опонента двома м’ячами, авторами яких з інтервалом в декілька секунд стали Павловський та Середюк. Сухоручкін не дав гравцям «Штурму» навіть прийти до тями, адже майже одразу відправив у ворота суперника третій гол. Класно прийняв, класно пробив – так гравець «East-West» Зданевич довів рахунок до 4:0, а ще за мить Павловський запалив на табло непристойні 5:0.

Нарешті розмочити рахунок гравцям «Штурму» вдалося у другому таймі, гол в активі Климчука. Однак на таку спритність гостів футзалісти «East-West» відповіли одразу двома м’ячами: хет-трик оформив Павловський, дубль у Зданевича. Команди і надалі продовжили гольову феєрію, при цьому більше забивали все ж гравці «East-West». Так другий і загалом останній гол у складі «Штурму» з дабл-пенальті забив Майкл Ален, тоді як «East-West» настріляв аж 11 м’ячів.

16:00 ФК “Атлет-Житомир” – Коростень 4:0 (1:0)

Голи: Литвиновський 18, 38; Біляченко 22; Тищенко 30;

Попередження: немає – Дворнін, Миколайчук, Козаренко, Черепанський

Що тільки не вигадували «атлети» в атаці, а коростенці тримали свої ворота на замку. Гравці ФК «Атлет-Житомир» нарощували темп і невпинно тиснули на ворота суперника, та свого досягли аж наприкінці тайму, коли Литвиновський завдав невідпорного удару в дальній кут і нарешті відкрив рахунок у матчі.

Тактика високого пресингу у виконанні житомирян спрацювала у дебюті другого тайму, гол на рахунку Біляченка. Третє взяття воріт ФК «Атлет-Житомир» організував всередині тайму, Куделькін асистував Тищенку і це 3:0. Після третього пропущеного голу коростенці організували декілька небезпечних вилазок до чужих воріт, але все безрезультатно. А перемогу своєї команди підсумував Литвиновський, чий потужний постріл зняв павутину з дев’ятки воріт «Коростеня» – 4:0.

17:00 Енергія – East-West 7:0 (5:0)

Голи: Слюсар 3, 20; Єлісєєв 4; Максимчук 14; Базь 18, 29; Василюк 36;

Попередження: немає – Григор’єв, Сухоручкін

Розіграш стандарту вже на третій хвилині призвів до першого голу «енергетиків», автором якого став Слюсар. Ще за хвилину воротар «East-West» Зеленцов як не старався, все ж був вимушений капітулювати після добивання Єлісєєва – 2:0. Житомиряни продовжили грати за обраною тактикою, тим паче, що вона невдовзі знову дала свій результат і Максимчук довів рахунок до 3:0. А голи Базя зі Слюсарем наприкінці тайму дозволили «енергетикам» вдатися до експериментів у другому таймі.

Так у другій 20-хвилинці житомиряни віддали ініціативу гравцям «East-West» і бердичівляни спробували свої сили за гри у п’ять польових. Футзалісти «East-West» цілком могли розраховувати на гол, однак Григор’єв та Зданевич свої нагоди не реалізували, тоді як житомиряни Базь та Василюк по-черзі розписалися у воротах «East-West». Наприкінці тайму уже житомиряни пішли грати з п’ятим польовим, однак більш не забивали – «суха» перемога «Енергії» з рахунком 7:0.

18:00 Дніпровуд – ФК “Атлет-Житомир” 3:9 (1:5)

Голи: Приходько 1, 36, ++40; – Литвиновський 4, 23, 31; Тищенко 6, 31; Біляченко 14, 16; Алєксєєв +25; Мухін 38;

Попередження: немає – Коваль

Бердичівлянин Приходько своїм голом уже на першій хвилині примусив «атлетів» прийняти холодний душ. Втім, житомирянам така процедура пішла на користь. Виправляти становище взявся Литвиновський, чий потужний постріл за три хвилини відновив «статус кво». Гольовий настрій підтримав одноклубник Сергія Тищенко: Микита «накрутив» свого опонента й не залишив шансів воротарю бердичівлян – 2:1. На цьому звитяги гравців ФК «Атлет-Житомир» не закінчились. Впродовж першого тайму голкіпер «Дніпровуду» Блудов ще тричі був змушений виймати м’яча з сітки власних воріт. При цьому бердичівляни не забували про атаки, і будь Ярослав Железняк влучнішим, номінальні господарі цілком могли розраховувати на гол.

У другій 20-хвилинці малюнок гри кардинальних змін не зазнав: «атлети» продовжили забивати, а гравці «Дніпровуду» не втомлювались тікати в контр-атаки. Одна із них на 36-й хвилині завершилась голом Приходька. Однак на цьому Юрій не зупинився і на заключній хвилині тайму ударом з 10-метрової позначки оформив хет-трик.

19:00 Штурм – Енергія 3:6 (2:4)

Голи: Мішель Ален 14, 16, 21; – Слюсар 7; Тарасюк 9, 9, 34, 37; Юрченко 13;

Попередження: Мішель Ален – Слюсар, Бонюк, Дячок

Гравців «Штурму» вистачило на сім хвилин, впродовж яких вони стримували натиск «енергетиків», аж поки житомиряни не скористалися своєю головною зброєю – стандартами. Подібно до першого матчу ігрового дня «енергетики» знову забили після розіграшу стандартного положення, на вістрі опинився Слюсар. Далі була хвилинка активності Тарасюка, який протягом дев’ятої хвилини примудрився двічі розписатися у воротах бердичівлян. Як не дивно, «Штурм» почав грати після четвертого пропущеного голу, який трапився на 13-й хвилині. Так гравець «Штурму» Мішель Ален протягом двох хвилин звів розрив у рахунку до двох м’ячів.

Лідер «Штурму» не зупинився на досягнутому і в дебюті другої 20-хвилинки ударом з-за меж штрафного майданчика поцілив точно  у дальній кут «Енергії» – 4:3. У складі «енергетиків» за справу знову взявся Тарасюк, та цього разу Тарас жоден із своїх моментів не реалізував. Натомість, гравці «Штурму» невпинно атакували, та подібно до житомирян жоден із своїх шансів не використали. Напруга у матчі трималась до заключної 5-хвилинки, а ключовим стало повернення на майданчик стартової п’ятірки «енергетиків». Внаслідок цього невтомний Тарасюк ще двічі розписався у воротах «Штурму», тим самим довівши кількість своїх голів у матчі до чотирьох – 6:3 «Енергія» крокує до півфіналу.

12 березня ФОК 

09:00 ШФзЛ перший стиковий матч

10:00 ШФзЛ другий стиковий матч

11:00 ФК “Атлет-Житомир” – “East-West” півфінал Чемпіонату Житомирської області

12:00 “Енергія” – “Коростень” півфінал Чемпіонату Житомирської області

13:00 ШФзЛ третій стиковий матч

14:00 ШФзЛ четвертий стиковий матч

15:00 матч за 3 місце Чемпіонату Житомирської області
 


 

16:00 фінал Чемпіонату Житомирської області
 


 

17:00 церемонія нагородження Чемпіона та призерів Чемпіонату Житомирської області

17:30 півфінал ШФзЛ

18:30 півфінал ШФзЛ

19:30 фінал ШФзЛ

20:30 церемонія нагородження переможця та призерів обласного етапу ШФзЛ


Джерело - futsal.zt.ua

Новости

Житомир
Житомирщина. Школярі Бердичівського НВК №10 виграли обласний етап Шкільної футзальної ліги України

12 березня на майданчику ФОКу окрім баталій фінальної частини Чемпіонату Житомирської області визначався переможець другого (обласного) етапу Шкільної футзальної ліги України. Цьогоріч участь у пер...

Житомир
Віктор Таран: Про обласний фінал всі знали перед початком чемпіонату Житомира з футзалу

Голова Житомирської міської та обласної асоціацій футзалу Віктор Таран прокоментував "Спортивному Житомиру" ситуацію навколо проведення чемпіонату Житомирської області з футзалу і відбором команд н...

Житомир
У фінал АФЛУ "протягують своїх". Чемпіон Житомира ФК "ІнБев-Полісся" звернувся з відкритим листом до вболівальників

ФК «ІнБев-Полісся» цього року вперше виборов титул чемпіона Житомира з футзалу і готувалася представляти наше місто у всеукраїнському фіналі АФЛУ. Однак буквально одразу після відзначення чемпіонів...

Житомир
ФК “ІнБев-Полісся” – Чемпіон м. Житомира з футзалу сезону 2016/2017 рр.! (+відео)

  П’ятого березня завершився Відкритий Чемпіонат м. Житомира з футзалу, який тривав з жовтня 2016 року, й цього року був відбірковим етапом до фінальної частини Чемпіонату Житомирської області...

Житомир
Вирішальні матчі Чемпіонату м. Житомира онлайн

У Чемпіонаті м. Житомира наступає пора вирішальних матчів: у неділю визначяться переможці та призери у трьох лігах. А все розпочнеться у суботу в залі ФОКу, де о 10:00 та об 11:00 відбудуться два п...

Житомир
Житомир: "Енергія" обігрує лідера

  Тріумф ФК “ІнБев-Полісся” у Вищій лізі відкладається – так вирішили гравці “Енергії” Юрченко і Тарасюк, голи яких змусили капітулювати футзалістів Соколовського у перенесеному матчі 15-го ту...

Житомир
Житомирське “Полісся” тріумфує на першості Житомирської області серед ветеранів 40+

У неділю, 26 лютого, у залі СОК “Динамо” відбулися вирішальні матчі першості Житомирської області з футзалу серед ветеранів у віковій категорії 40+. Турнір розпочався 12 лютого й об’єднав шість...

Житомир
Житомир: несподіванка від "Форци"

Дебютант Вищої ліги ФзК “Форца” категорично проти повертатися до першої ліги, а тому у 15-му турі команда завдала болючої й водночас сенсаційної поразки “Візажу” 4:0. Свій матч виграв і голов...

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.