Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в ОдессеЭкстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезонаМеждународный футзалЛитвиненко помог ЭРА-ПАКу выиграть у аутсайдера чемпионата Чехии

Віктор Таран: Про обласний фінал всі знали перед початком чемпіонату Житомира з футзалу

Голова Житомирської міської та обласної асоціацій футзалу Віктор Таран прокоментував "Спортивному Житомиру" ситуацію навколо проведення чемпіонату Житомирської області з футзалу і відбором команд на всеукраїнський фінал АФЛУ. 

Він запевнив, що всі учасники чемпіонату Житомира з футзалу, ще до початку змагань, були попереджені про чемпіонат області і про те, що лише його переможець отримає путівку до фіналу АФЛУ. А чемпіонат міста - лише відбірковий етап. Тому всі звинувачення в упередженості не мають під собою ніяких підстав.
 

Нагадаємо, що декілька днів тому чемпіон Житомира, ФК "ІнБев-Полісся" звернувся з відкритим листом до футзальної громадськості, де назвав існуючу систему відбору - профанацією. 

- Колективним членом АФЛУ є обласна асоціація футзалу, а не міська. Але коли в 2013 році створювалася АФЛУ, область не була готова до проведення відбіркових змагань. Тому я писав дзвонив, щоб врахували нашу ситуацію і статус відбіркового етапу надали саме чемпіонату Житомира з футзалу у вигляді виключення. ще раз підкреслюю, бо це важливо - у вигляді виключення. І я два роки їздив по області, проводив разом з виконкомом роботу, щоб зайти в АФЛУ саме областю. І в цьому році ми зробили перший маленький крок в цьому напрямі - відгукнулися Бердичів і Коростень. Наступного року планують приєднатися Радомишль і Новоград-Волинський. Про це все йде розмова вже два роки в усній формі. А перед чемпіонатом Житомира восени 2016 року, на передстартових зборах було всім вголос оголошено, що чемпіонат міста - лише відбірковий етап на область. Про це всі знали ще тоді, в жовтні 2016 року. Лист до АФЛУ про визнання чемпіонату області я відправляв 16.10.2016 року, - розповів Віктор Таран.

Віктор Таран пояснив також такі пізні строки отримання обласним чемпіонатом офіційного статусу відбіркового етапу АФЛУ. Нагадаймо, рішення про це в Києві прийняли буквально на наступний день, після нагородження чемпіона Житомира.

- Рішення комітет АФЛУ приймає лише після отримання всіх заявок. Питання виникло по Бердичеву. Бо Житомир стартував рано і здав заявки своєчасно. А Бердичів стартував пізніше всіх і, відповідно, документи надавав пізніше за всіх. Тому рішення в АФЛУ приймалося по факту наявності всіх заявок. Ніякої іншої причини тут немає, - запевняє Віктор Таран.

Нагадаймо, що путівку до фіналу АФЛУ на чемпіонаті області розіграють вже цими вихідними, 11-12 березня, в Житомирі.

Джерело - http://sportzt.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.