Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 3 тур. LIVE!БеларусьВысшая лига Беларуси 2020/21: заявки командФутзал в миреКака: «Вина в том, что чемпионата Казахстана не завершили, лежит на УЕФА, которая не дала нам времени, чтобы доиграть»ВетераныКубок України 40+. Фінальний день. LIVE!БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 1. LIVE!БеларусьДаниил Кривицкий: «В Испании люди приходят как на свадьбу, они живут футзалом»ВетераныКубок України 40+, 50+. Чемпіонат Украіни 60+. День 4. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 3 тур. «Сокіл» – «Ураган». АнонсЭкстра-лигаСергій Литвиновський повернувся в «ІнБев»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 3 тур. Анонс матчів суботиВетераныКубок України 40+, 50+. День 3. LIVE!Экстра-лигаСуддівська післямова. Сезон 2020/21. Випуск 1БеларусьСтепан Новик: «Тяжело перестроиться и начать играть в «правильный» футзал со своими тонкостями и нюансами»МолдоваСергей Такот: «На одну игру легче выложиться и добиться результата, чем когда за 5 дней ты проводишь 3 матча»БеларусьМаксим Шмаенков и Денис Семенюк – новые игроки МФК «Минск»БеларусьРяды «Борисов-900» пополнили Александр Барановский, Максим Титко и Евгений ШуткоЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 3 тур. «Енергія» – «ІнБев». АнонсЧемпионат ЕвропыРикардо Кака: «Перед сборной Казахстана стоит проблема отсутствия игровой практики»КазахстанКазахский «Актобе» подпишет победителя Лиги чемпионовМолдоваВ сезоне-2020/21 от Молдовы в Лиге чемпионов никто не сыграет

«Футзал Санджованезе» орендував Богдана Гуменюка

Молодий український латераль відправився в свою другу оренду


Український латераль Богдан Гуменюк, права на якого належать клубу Серії А «Мантуя», визначився зі своїм майбутнім. У новому сезоні 21-річний гравець на правах оренди виступатиме за клуб Серії В (третій рівень італійського футзалу) «Футзал Санджованезе». Орендна угода розрахована рівно на сезон.

Минулий сезон українець провів в оренді в «Еллас Вероні», що виграла групу регіону Венето Серії С1 (4 рівень італійського футзалу). Команди через пандемію корона вірусу встигли зіграти лише 19 турів, але результати на момент призупинення чемпіонату були визнані остаточними. Молодий латераль потрапив в заявку на всі матчі, але через  травму щиколотки «вилетів» на деякий період і спостерігав за партнерами з лави запасних. Загалом на рахунку Гуменюка 14 матчів і 8 м’ячів (11/6 у чемпіонаті, 3/2 у регіональній фазі Кубку Італії).

У літнє міжсезоння «Футзал Санджованезе» очолив 45-річний «золотий хлопчик» італійського футзалу Андреа Беарці, який відомий за своїми виступами в таких командах, як «Мілан», «Рома», «Прато», «Арціньяно», «Верона», «Пістоя» та інших, а також збірній (63 матчі/24 голи). Беарці став першим італійським футзалістом, який виступав закордоном («Сарагоса» (Іспанія)). За час своє ігрової кар’єри Беарці по 3 рази вигравав чемпіонат, Кубок і Суперкубок Італії. Втім, на тренерській ниві поки що працював лише з командами нижчих ліг.

Нагадаємо, що у складі «Мантуї» є ще один українець — 18-річний латераль Олександр Гуменюк. Це молодший брат Богдана, який минулого сезону 8 разів потрапляв в заявку команди на матчі Серіаї А, але, на жаль, поки що жодного разу не з’явився на паркеті.

Андрій Гулій, futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.