Чемпионат ЕвропыУкраїнська бригада арбітрів працюватиме на матчі основного раунду відбору Євро-2022Сборная УкраиныЗбірна України зіграє обидва відбіркові матчі до Євро-2022 із Данією у ЗапоріжжіЭкстра-лигаВалентин Бондарь: «Как-то «швырнули» мужика на цистерну солярки, но мы за эти деньги поступили как робингуды»Первая лига Юрій Іванишин: «Я маю можливість працювати пліч-о-пліч з українським Пепом Гвардіолою»Чемпионат ЕвропыСергей Скорович: «Задача – выйти на Евро с первого места»Сборная УкраиныОлександр Косенко: «Ми летимо на один матч, тож, у складі збірної до Албанії вирушить двоє голкіперів»ЛьвовскаяРостислав Грицків: «Коли старші гравці в квадраті «вмикають бразильців», мені потрібно брати тайм-аут»КиевОлександр Репеха: «Заявитися в Першу лігу України на сьогоднішній день не проблема, але її нема»БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 12. Бенефис Тараса Королишина в юбилейном матчеФутзал в миреFutsalplanet Awards-2020: Феррао, Ігіта, Амандінья, Леозіньо знову найкращіБеларусьОглашен список кандидатов в сборную Беларуси на поездку в ВенгриюВторая лигаВолодимир Іляш: «У нас зараз підібрався такий колектив, що є всі шанси стати переможцями Другої ліги України»Чемпионат ЕвропыСборная Казахстана не полетела в ИзраильБельгияЧемпионат Бельгии отмененЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів-2020/21: стали відомі дата і час проведення матчу «Мовістар Інтер» – «Продексім»Сборная УкраиныОлександр Косенко: «Від УЄФА надійшла пропозиція все-таки зіграти матч з Данією і поки що не зараховувати їм поразку»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Львівщина. Огляд 7 туруЭкстра-лигаІван Скіцко подав у відставку з посади головного тренера АФФК "Суми"Лига чемпионов УЕФАКака: «Самая большая эмоция была, когда узнали, что сыграем дома»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 17 тур. Хроніка пікіруючого «Кардиналу-Рівне»

Ільдар Макаєв переїхав з Азербайджану в Казахстан

У зимове трансферне вікно 32-річний український футзаліст Ільдар Макаєв змінив команду.

Тепер вже екс-гравець бакинського "Фенера" продовжить свою ігрову кар'єру в Казахстані, де виступатиме за "Мунайши" із Жанаозена.
 
Український легіонер вже провів перші тренування у складі нової команди під керівництвом свого співвітчизника Олега Солодовника. Зазначимо, що кольори "Мунайши" у нинішньому сезоні захищають ще два українці – колишні гравці "Єнакієвця" Олексій Сагайдаченко і Віталій Скорий. Відзначимо, що місяць тому казахський клуб припинив недовгу співпрацю з екс-"ураганівцем" Сергієм Якуніним.
 
Для Ільдара Макаєва казахський "Мунайши" стане восьмим клубом в його міні-футбольній кар'єрі. До цього володар Кубка УЄФА 2008 року успішно виступав у складі "Запоріжкоксу" (2000-02), київського "Інтеркаса" (2002-07), російської "ВІЗ-Сінари" (2007-08), львівських "Тайму" (2008-10) та "Енергії" (2010-13), івано-франківського "Урагану" (2013-14), бакинського "Фенера" (2014).

Цього сезону  в чемпіонаті Азербайджану Макаєв зіграв 9 поєдинків, в яких забив 6 голів. Нагадаємо, що у "Фенері" й надалі виступає ще один екс-"ураганівець" Євген Валєнко, який цього тижня у складі збірної України відзначився забитим м'ячем у другому товариському матчі з іспанцями.
 

Олег ЛАНЯК, за інформацією сайту FAMK

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.