Экстра-лигаХави Родригес: «Достижение успеха зависит от работы, и больше ни от чего другого»Чемпионат ЕвропыЕВРО-19 (U-19). Квалификация. Группа 6. LIVE!КиевВіталій Мамчур: «Якби не було прогулянок з французькою бульдожкою і скотч-тер'єром, можливо, не було б і "Юрінновації"»ПольшаЯнуш Шимура: «Для популяризации футзала нужна системная работа, начиная со школьной скамьи»Кубок УкраиныФінал чотирьох. Знайомство з суперником. Food Centre - СумДУБразилияБразилія оголосила склад на товариські матчі з Сербією і ПольщеюЭкстра-лига«Екстра-футзал»-18/19: випуск № 23Чемпионат ЕвропыИспания U-19 – второй участник финальной стадии ЕВРО-2019ПортугалияПортугалия-2018/19. Лучшие голы 23-го тураЧемпионат ЕвропыЮнацька збірна України здобула перемогу у стартовому матчі Основного раунду Євро-2019Детский футзалЧемпіонат України U-11. Підсумки другого ігрового дняЭкстра-лигаХави Родригес: «Были я, вратарь и мяч – я знал, что я могу изменить историю футзала Испании»Юношеский футзалСьогодні юнацька збірна України стартує в Основному раунді Євро-2019Экстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Лучшие голы, комбинации и сейвы 18-го тураПольшаПольша. Экстракласа. 20 тур. «Погонь 04» – есть третья победа подряд!Сборная УкраиныЮнацька збірна України вирушила до Скоп`єДетский футзалЧемпіонат України U-11. Підсумки першого ігрового дняВторая лигаДруга ліга України. 1/4 фіналу. "Галицька здоба" перемогла "Lex-VSK-СумБуд"БеларусьБеларусь-2018/19. 21 тур. Возвращение Королишина и неожиданность в ГродноЭкстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. 18 тур. Все по местам

Євро-2019. 1/2 фіналу. Україна​ – Португалія​ – 1:5. Післямова

Післяматчеві коментарі голкіпера та головного тренера жіночої збірної Португалії ​– Наті і Луіса Консейсау, а також ​головного тренера жіночої збірної України Олега Шайтанова.

Наті, голкіпер жіночої збірної Португалії​:

– Ми мали бути дуже терплячими. Суперники грали у захисті дуже глибоко і було дуже важко знайти цьому протидію. Ми пропустили гол, але не зламалися та продовжували вірити, що переможемо за підсумком зустрічі. Команда не могла б думати про фінал, якщо б не перемогла. Ми дуже щасливі. Я відіграла кілька матчів за збірну, але ніколи не бачила чогось подібного коли гімн грав перед матчем. Співати гімн разом з нашими шанувальниками було просто неймовірно.

Луіс Консейсау, головний тренер жіночої збірної Португалії​:

– Я хочу почати з привітання збірної України з їхньою грою. Вони завдали нам достатньо проблем протягом матчу, змусивши задуматися про гру різними способами, і це одна з цікавинок футзалу: гра у кішки-мишки. У першому таймі ми створили багато моментів, але прийняли неправильні рішення у межах останніх десяти метрів. Збірна України зуміла зробити рахунок рівним одразу після перерви, але ми добре відреагували. Нам вдалося знову нав'язати свою гру і після цього повернення нашого лідерства було лише питанням часу. Можливо, кінцевий результат є не надто справедливим щодо нас, якщо врахувати кількість шансів, які ми втратили у першому таймі.

Олег Шайтанов, головний тренер жіночої збірної України:

– Я хочу привітати португальську команду і побажати їй успіху у фіналі. Пишаюся своїми підопічними, оскільки дівчата віддали все, що мали, аби перемогти у цьому матчі. Безперечно, ми хотіли здобути звитягу, але Португалія була сильнішою сьогодні, і про це не можна сказати. Ще раз вітаю цю збірну з їхнім успіхом.

За матеріалами офіційного сайту UEFA
Фото: Павло Кубанов

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.