Чемпионат ЕвропыДмитрий Бербенцев: «Некрасивы высказывания диванных экспертов и лживых тренеров о нашей сборной и «Продэксиме»Чемпионат ЕвропыПетро Шотурма: «Ми зробили все, що могли, проте, думаю, у майбутньому ще скажемо своє слово»Футзал в миреКопа Америка-2021. День 6: Аргентина у фіналі зійдеться з ПарагваємЧемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Я хочу, щоб гравці самі повірили, що можна перемагати найкращі збірні»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна поступилася Іспанії та посіла четверте місцеЧемпионат ЕвропыСергей Скорович: «Для победы в финале нужно выложиться без остатка»Чемпионат ЕвропыЗики Те: «Мы ожидаем сложный матч, но уверены, что победа останется за нами»Чемпионат ЕвропыУкраїна – Іспанія: передматчева пресконференція. Косенко, Радевич: «Спробуємо знайти слабкі місця іспанців»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Финал. Португалия – Россия. АнонсЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Матч за 3 місце. Іспанія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Суперечливі епізоди матчу Україна – РосіяЧемпионат ЕвропыКарлос Ортис: «Мы не можем вновь уехать домой без медалей»Чемпионат ЕвропыСтанислав Гончаренко: «Результат на Евро – стечение обстоятельств, идеальный вариант тренера сборной – Максим Павленко»Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/2022. 1/8 фіналу. LIVE!ВетераныЧемпіонат України "40+". Зона "Схід". День 2. LIVE!Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 12: Португалия снова в финале, Испания поспорит за бронзу с УкраинойЧемпионат ЕвропыМирон Маркевич: «Подопечные Александра Косенко еще раз доказали, что сильны командой»Футзал в миреКопа Америка-2021. День 5: Парагвай відправляє Аргентину на Бразилію, Колумбія теж у півфіналіЧемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «В нас було мало ротації через усічений склад, хлопці грали через «не можу»Чемпионат ЕвропыДмитрий Путилов: «Я лишь исправил свою грубую ошибку, которую сделал несколькими секундами раньше»

Євро-2022. Україна – Росія. Прогнози на матч від Дмитра Козьбана і Parimatch

Український форвард зробив прогноз на півфінал футзального Євро-2022


© ФК Агробізнес. Дмитро Козьбан

Український форвард Дмитро Козьбан зробив прогноз на півфінальний матч футзального Євро-2022 Україна – Росія.

«На груповій стадії Україна з 3 очками стала другою у квартеті А. Наша збірна програла Нідерландам (2:3) та Португалії (0:1), але з великим рахунком перемогла сербів (6:1). Росія з 9 очками стала першою у групі С. Росіяни перемогли словаків (7:1), хорватів (4:0) та поляків (5:1).

У раунді плей-оф Україна з рахунком 5:3 обіграла Казахстан. За українську команду голи забивали Шотурма, Корсун, Зварич, Разуванов та Лебідь, що дозволило «жовто-синім» вийти у півфінал. А Росія виграла з рахунком 3:1 у поєдинку із Грузією.

Матч Україна – Росія відбудеться у Амстердамі. Я поставлю на те, що в основний час наші не програють Росію», – сказав Козьбан.

Матч Україна – Росія відбудеться 4 лютого. Початок зустрічі – о 18:00.

Джерело - Дмитро Козьбан, Sport.ua

В п’ятницю, 4 лютого, збірна України з футзалу, титульним спонсором якої є перший легальний букмекер Parimatch Ukraine, зіграє у півфіналі чемпіонату Європи. В Нідерландах команда Олександра Косенка зустрінеться з Росією (початок о 18:00)

Наразі аналітики Parimatch дають збірній Україні 30% на вихід у фінал, втім, наша команда вже показала, що має великий потенціал. Приблизно такі ж шанси на перемогу були у нас і в чвертьфіналі, але це не завадило українцям пройти Казахстан (5:3), який минулого року зайняв четверте місце не чемпіонаті світу.

Перед півфіналом у збірної України було більше часу для відновлення та підготовку. Адже наш суперник провів чвертьфінальний матч на день пізніше. У ньому він не без проблем обіграв команду Грузії. Перший тайм завершився без голів, після перерви грузини пропустили, майже відразу відновили рівновагу, але у підсумку все ж поступилися 3:1.

Головний тренер збірної України Олександр Косенко сказав, що у команді всі задоволені виходом у півфінал, але зупинятися ніхто не хоче. Всі гравці мають бажання зіграти у фіналі і налаштовані на максимальний результат в найближчому матчі.

Звісно, як і в минулих матчах, нашій команді потрібна підтримка вболівальників. Тож, обов’язково заплануйте собі перегляд матчу і вболівайте за збірну України! 

Джерело - xsport.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.