Лига чемпионов УЕФАГригорий Иванов: «Хочется выйти в элитный раунд с первого места»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Основной раунд. День 2. LIVE!Лига чемпионов УЕФАФедір Пилипів: «Вболівальники «Урагану» – це шостий гравець команди»ПортугалияПортугалия-2021/22. Лучшие голы 4-го тураФутзал в миреКакау может возглавить сборную ИранаПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 7. Победные голы Максима Паутяка и Виталия КолесникаЧемпионат мираРефери из Кыргызстана Нурдин Букуев установил рекорд чемпионатов мираРоссияАрнольд Кнауб: «О несостоявшемся переезде в Бундеслигу ничуть не жалею»Сборная УкраиныІрина Дубицька: «Збірна Фінляндія на турнірі Lviv Freedom Cup-2020 і зараз приблизно на тому самому рівні»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 6. Осечка ВРЗ и победная серия БЧСборная УкраиныОлег Шайтанов: «У січні в нас спаринги з Іспанією, на початку лютого — зі Швецією» ИталияИталия-2021/22. Тур 5. «Падуя» увеличивает отрывСборная УкраиныЮлія Форсюк: «Відразу після фінального свистка до кінця не повірили, що змогли здобути омріяний результат»Лига чемпионов УЕФА«Ураган» у Кубку УЄФА 2011/12: як це булоПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Cхід. 2 тур. «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» і «SkyUp» поки без втратПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Захід. 2 тур. «Любарт» зазнав другої поразки поспільЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 8 тур. «Продексім» обіграв «Ураган» і наблизився до лідерівРоссияАлександр Попов: «Мы уверены в своих силах»ИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 3-го тураЧемпионат ЕвропыУкраїна вийшла у "Фінал чотирьох" Євро-2022: українська воротарка забила шалений гол

«Кардинал-Рівне»: Бути на першому етапі у четвірці

Перед стартом чемпіонату Екстра-ліги представники рівненського клубу провели прес-конференцію


Бути на першому етапі у четвірці, щоб потім поборотися за медалі Екстра-ліги. Таке завдання поставило керівництво міні-футбольного клубу «Кардинал-Рівне» перед своїми гравцями. 
 

Цей сезон в міні-футбольній Екстра-лізі рівненський «Кардинал» розпочне у помітно оновленому складі. Команду підсилило четверо гравців, граючий тренер Сергій Піддубний каже: усі перспективні, деякі на свій вік уже достатньо титуловані.

Сергій Піддубний, граючий тренер МФК «Кардинал-Рівне»: «У команду прийшов новий воротар Іван Гурко, який до цього виступав за харківський «Моноліт». Прийшов з чернівецького «Меркурія» Андрій Чернієнко. У команду прийшов молодий гравець Артем Ференюк. І в останній момент ми підписали контракт з Олександром Вершиніним, який на свій молодий вік вже грав в «Енергії», «Локомотиві», «Шахтарі», «Марріоні».

Цього сезону в Екстра-лізі виступатиме сім команд. Вигравати у кожному матчі, за словами керівництва клубу – це найголовніше завдання для наших футзалістів. Загалом же турнірні плани в «Кардинала» - доволі амбітні.

Володимир Валявка, президент МФК «Кардинал-Рівне»: «Завдання мінімум на сезон - потрапити в четвірку, щоб поборотись за медалі. Стосовно кубку – то тут максимум. Ми підходили до завоювання два сезони тому, тому завдання – виграти кубок».

Нині «Кардинал» тренується. Стартову гру він проведе у Рівному. У міжсезоння керівництво 4-ї спортшколи змогло замінити найпроблемніші ділянки на ігровому майданчику. Хоча, за словами керівництва клубу, усієї проблеми це не вирішує, адже необхідно повністю встановлювати нове покриття.

Михайло Кондратюк, віце-президент МФК «Кардинал-Рівне»: «Було декілька варіантів запропоновано. Але поки ці цифри, які озвучили для заміни підлоги, застелення «терафлексом», вони непідйомні, щоб замінити покриття».

Стартову гру сезону «Кардинал» проведе найближчої суботи проти чемпіона країни львівської «Енергії». Початок гри о 13-й годині. Якою буде вартість квитків, поки що невідомо, втім, за словами представників клубу, вона не перевищуватиме десяти гривень.

Джерело - sport.ua
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.