Лига чемпионов УЕФАГригорий Иванов: «Хочется выйти в элитный раунд с первого места»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Основной раунд. День 2. LIVE!Лига чемпионов УЕФАФедір Пилипів: «Вболівальники «Урагану» – це шостий гравець команди»ПортугалияПортугалия-2021/22. Лучшие голы 4-го тураФутзал в миреКакау может возглавить сборную ИранаПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 7. Победные голы Максима Паутяка и Виталия КолесникаЧемпионат мираРефери из Кыргызстана Нурдин Букуев установил рекорд чемпионатов мираРоссияАрнольд Кнауб: «О несостоявшемся переезде в Бундеслигу ничуть не жалею»Сборная УкраиныІрина Дубицька: «Збірна Фінляндія на турнірі Lviv Freedom Cup-2020 і зараз приблизно на тому самому рівні»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 6. Осечка ВРЗ и победная серия БЧСборная УкраиныОлег Шайтанов: «У січні в нас спаринги з Іспанією, на початку лютого — зі Швецією» ИталияИталия-2021/22. Тур 5. «Падуя» увеличивает отрывСборная УкраиныЮлія Форсюк: «Відразу після фінального свистка до кінця не повірили, що змогли здобути омріяний результат»Лига чемпионов УЕФА«Ураган» у Кубку УЄФА 2011/12: як це булоПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Cхід. 2 тур. «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» і «SkyUp» поки без втратПервая лига Перша ліга 2021/22. Зона Захід. 2 тур. «Любарт» зазнав другої поразки поспільЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 8 тур. «Продексім» обіграв «Ураган» і наблизився до лідерівРоссияАлександр Попов: «Мы уверены в своих силах»ИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 3-го тураЧемпионат ЕвропыУкраїна вийшла у "Фінал чотирьох" Євро-2022: українська воротарка забила шалений гол

«Кардинал Рівнестандарт» переміг «Славуту» у контрольному матчі

Об'єднаний рівненський клуб провів останній спаринг перед стартом сезону


"Кардинал Рівнестандарт"  "Славута" - 5:2
21 серпня 2021 року, Рівне, ДЮСШ №4
товариський матч
"Кардинал Рівнестандарт": Бакінський (Рафальський, 33)  Горпинич, Басич, Скибчик, Фетько, Волянюк, Кручок, Кравчук, Мартиненко, Панкратій.
Головний тренер: Олександр Бондар.
Голи: Волянюк, Кручок, Скибчик, Горпинич (дубль).

Нагадаємо, у це літнє міжсезоння "Кардинал Рівнестандарт" вже провів спаринг-матчі із "Ураганом" (3:4), "Енергією (4:1) та взяв участь у товариському турнірі Lviv Open Cup, де зіграв з командами "In.It." (3:3), "Соколом" (2:4), "Енергією" (1:3) і "Славутою" (3:0).

Перший офіційний матч нового сезону у чемпіонаті Екстра-ліги "Кардинал Рівнестандарт" проведе вдома проти "ХІТа". Базова дата гри 28-го серпня.

Головний тренер команди "Кардинал Рівнестандарт" Олександр Бондар підсумував процес підготовки рівнян до нового сезону у футзальній Екстра-лізі:

 Функціональний стан команди  задовільний. Над тактикою і технікою нам ще потрібно працювати. Це добре засвідчив турнір у Львові. Команда оновлюється і омолоджується. В колектив вливаються нові молоді гравці. Ви розумієте, якщо в четвірці один, а то й два молодих гравці з невеликим досвідом гри на такому рівні  дуже важко щось побудувати одразу. Але нічого. Турнір у Львові дав нам багато матеріалу для роздумів. Знаємо, над чим працювати. Виправлятимемо ці помилки вже по ходу сезону.  

 Сьогодні не зіграли Дмитро Дяченко, Дмитро Рибіцький і Максим Малиновський. Чому?
 Кожен з них відновлюється після мікроушкоджень. Поки не відомо, чи зіграють вони у стартовому матчі чемпіонату. 

 Як команда налаштовується на гру з "ХІТом"?
 Добре, що розпочинаємо чемпіонат вдома. Хто суперник - неважливо. В кожному матчі потрібно налаштовуватися на перемогу. При нагоді, запрошую усіх вболівальників прийти і підтримати нас.

Джерело  "Кардинал Рівнестандарт"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.