БразилияМаркиньош Шавьер: «В Бразилии в футзал играют пять миллионов человек»Лига чемпионов УЕФАПресс-конференция АФК «Кайрат» перед Финалом четырех Лиги чемпионовВетераныIV Регулярный чемпионат Украины «40+». ИтогиУкраинаЧемпіонат України серед ЗВО. Анонс вирішальних матчівЭкстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Лучшие голы, комбинации и сейвы 2-го тура (2 этап)Экстра-лига«Екстра-футзал»-18/19: випуск № 27РоссияЖоан покидает «Сибиряк»Женский футзалКаріна Василенко: «Прийшовши на перше тренування, я зрозуміла, що саме цього мені не вистачало в житті»Женский футзалКубок Києва серед жіночих команд ЗВО. Анонс фіналу. НУХТ - НПУУкраинаХНУ та «Львівська Політехніка» зіграють у фіналі чемпіонату України серед ВНЗКазахстанИгита продлил контракт с «Кайратом» до 2024 годаПервая лига Первая лига. 1/2 финала плей-офф. Первые матчи. Сенсация и "заруба"Экстра-лигаМихаил Волянюк: «Мне в 30 больше хочется тренироваться и играть, чем в 22-23»ЧехияДмитрий Литвиненко: «Хочется передать свой опыт и знания детям»ПольшаПольша. Экстракласа. 23 тур. Украинский день в ХойницеВторая лигаМикола Матляк: «Для перемоги у Другій лізі нам забракло лави запасних» БеларусьБеларусь. 27 тур. «Столица» громит «Лидсельмаш»ВетераныКонстантин Стародубовский – лучший игрок Финального этапа IV Регулярного чемпионата «40+»Женский футзалКДЮСШ «Олімп-IMS-2» – чемпіон Першої ліги серед жіночих командЖенский футзалАліна Петренко: «Мій перший тренер такий, як у багатьох кінофільмах»

Каріна Василенко: «Прийшовши на перше тренування, я зрозуміла, що саме цього мені не вистачало в житті»

Остання учасниця в конкурсі «Міс фото ФАСК 2019» про яку ми розповімо Вам. Тендітна красуня з Національного університету біоресурсів і природокористування України.


 Привіт! Розкажи про те, де ти зростала та навчалась до університету.
 Родом я з невеличкого містечка Коростень, що на Житомирщині, де пройшли моїх 17 щасливих років. Ще з дитинства я неймовірно активна дитина й доказом того є мої стесані коліна, а так як в моєму колі друзів переважали хлопці, то в мене завжди були наставники маленьких проблем. В підлітковому віці намагалась віднайти себе в і в танцях, і в музиці , але доля не дала мені посмакувати мистецтвом, тож моє маленьке "шило" обрало футбол. І вже саме спорт мені по-справжньому відкрив мій кругосвіт.
 

 Де навчаєшся зараз та яку спеціальність здобуваєш?
 Зараз я студентка першого курсу НУБіП України спеціальності "журналістика". Чому я обрала саме цей університет? Чесно кажучи не знаю, але про свій вибір не шкодую, тому що він для мене є найкращим!

 Як давно займаєшся футболом?
 Як зараз пам'ятаю той день, коли, на той момент мій майбутній тренер, виклав в інтернет оголошення, про набір дівчат на тренування з футболу. Це було неймовірно та тривожно для мене, адже до цього я тільки мріяла пов'язати своє життя з футболом. Прийшовши на перше тренування, я зрозуміла, що саме цього мені не вистачало в житті, ось так розпочалась моя маленька футбольна кар'єра в дев'ятому класі. На сьогоднішній день минуло вже 3 роки з того моменту, а жоден мій день наразі не проходить без слова "футбол".
 

 У якій команді граєш зараз?
 В даний момент я граю за Національний університет біоресурсів і природокористування та ДФК "Коростень". А от в шкільні роки завжди брала участь у дівочих чемпіонатах України з великого футболу, де й пізнала справжній смак як поразок, так і перемог.

 Розкажи про свої захоплення, окрім спорту.
 Крім спорту я люблю подорожувати, адже це дійсно надихає на нові звершення! В даний момент мої подорожі обмежились різними куточками України, починаючи з Заходу, закінчуючи Сходом, але сподіваюсь що надалі вони ставатимуть все масштабнішими.
 

 Що ти очікуєш від участі в конкурсі "Міс фото ФАСК 2019 "?
 Напевне, що як і більшості, хочеться перемогти , але ще перед планами про перемогу, для мене відкрилася неймовірна підтримка з боку команди та тренерів, за що я їм дуже вдячна. Ну що ж, нехай переможе "primus inter pares" (перший серед рівних)!

Віддати свій голос Ви можете за цим посиланням: http://plbz.it/2UH7dWS

Джерело  ФАСК

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.