БразилияМаркиньош Шавьер: «В Бразилии в футзал играют пять миллионов человек»Лига чемпионов УЕФАПресс-конференция АФК «Кайрат» перед Финалом четырех Лиги чемпионовВетераныIV Регулярный чемпионат Украины «40+». ИтогиУкраинаЧемпіонат України серед ЗВО. Анонс вирішальних матчівЭкстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Лучшие голы, комбинации и сейвы 2-го тура (2 этап)Экстра-лига«Екстра-футзал»-18/19: випуск № 27РоссияЖоан покидает «Сибиряк»Женский футзалКаріна Василенко: «Прийшовши на перше тренування, я зрозуміла, що саме цього мені не вистачало в житті»Женский футзалКубок Києва серед жіночих команд ЗВО. Анонс фіналу. НУХТ - НПУУкраинаХНУ та «Львівська Політехніка» зіграють у фіналі чемпіонату України серед ВНЗКазахстанИгита продлил контракт с «Кайратом» до 2024 годаПервая лига Первая лига. 1/2 финала плей-офф. Первые матчи. Сенсация и "заруба"Экстра-лигаМихаил Волянюк: «Мне в 30 больше хочется тренироваться и играть, чем в 22-23»ЧехияДмитрий Литвиненко: «Хочется передать свой опыт и знания детям»ПольшаПольша. Экстракласа. 23 тур. Украинский день в ХойницеВторая лигаМикола Матляк: «Для перемоги у Другій лізі нам забракло лави запасних» БеларусьБеларусь. 27 тур. «Столица» громит «Лидсельмаш»ВетераныКонстантин Стародубовский – лучший игрок Финального этапа IV Регулярного чемпионата «40+»Женский футзалКДЮСШ «Олімп-IMS-2» – чемпіон Першої ліги серед жіночих командЖенский футзалАліна Петренко: «Мій перший тренер такий, як у багатьох кінофільмах»

Кубок Києва серед жіночих команд ЗВО. Анонс фіналу. НУХТ - НПУ

25 квітня 2019 року в спортивному комплексі Національного університету фізичного виховання та спорту України відбудеться фінальний матч розіграшу Кубку м. Києва з футзалу серед жіночих студентських команд ЗВО, в якому зустрінуться принципові суперники – команда Національного педагогічного університету ім. М. Драгоманова та колективу Національного університету харчових технологій.


Обидві команди на правах минулорічних фіналістів розіграшу Кубку та діючого чемпіону – команди НУХТ та Віце-чемпіона – команда НПУ ім. Драгомавнова. Попри невдалий сезон у Вищій лізі змагань з футзалу серед жіночих команд ЗВО, дівчата з «педагогічного» університету матимуть шанс реабілітуватись за передостаннє - п’яте місце в чемпіонаті. Натомість дівчата з НУХТу мають другий рік поспіль оформити «золотий дубль» та закріпити за собою звання кращої студентської жіночої команди з футзалу столиці.

На стадії півфіналу для команди НПУ за результатами жеребкування очікувало непросте випробування третім колективом Вищої ліги – збірною НУФВСУ. Два голи від Вікторії Коденець та Анастасії Бавзенюк вирішили долю матчу та дозволили дівчатам з «педагогічного» отримати нагоду поборотись за Кубок. Цей трофей може реабілітувати команду перед її вболівальниками за невдалий виступ у чемпіонаті, а також додати до Кубку України ще й відповідний трофей столиці.

Для команди Тараса Шпички цей фінал – головна можливість до золотих нагород Вищої ліги додати ще й красень-Кубок. У півфіналі вони здолали віце-чемпіонів цього сезону із більш ніж переконливим рахунком 7:0. Хет-трик в активі Олександри Скибіної, ще по голу забивали Анна Сидоренко – кращий бомбардир Вищої ліги, Альона Кирильчук, Анастасія Чиженок та Анастасія Кліпаченко. Тож фактично у фіналі є фаворит та команда, що має безмежне бажання нав’язати чемпіону свою гру у фіналі.

О 15:00 розпочнеться урочиста церемонія нагородження переможців V Чемпіонату міста Києва з футзалу серед жіночих студентських команд закладів вищої освіти. Головною окрасою свята стане нагородження красунь-учасниць конкурсу «Міс фото ФАСК 2019», який вже став традиційним. У спортивному святі візьмуть участь керівництво університетів, представники державних органів влади, партнери організаторів турніру, представники засобів масової інформації та безпосередньо студенти, які будуть створювати фантастичну атмосферу  на трибунах спортивного комплексу.

Джерело - ФАСК

Тэги:

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.