РовенскаяРівне: на вершині – двовладдяЧеркасскаяБогдан Кулинич: «Особисто мені ясно, хто стане чемпіоном області з футзалу»СумскаяСуми: лідери ветеранський чемпіонатів святкували чергові перемогиСумскаяСуми: попереду «СКІФ» та «Агросвіт» Хмельницкий“Тижневик Преміум-ліги”. Випуск 9 ОдессаОдесса. Символическая сборная 10-го тура Премьер-лигиХарьковскаяПревью 7 тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА 2016-2017ЧеркассыЧеркащина. Символічні збірні 6 туру чемпіонату областіКиевВторая лига чемпионата Киева. Кто? С кем? И как?ЛуцкВолинь. Відходимо від свят – повертаємося до футзалу!УкраинаМолодіжна збірна України: оприлюднений склад гравців, які готуватимуться до матчів з Іраном Украина На пути в Буэнос-Айрес-2018: сборные Украины сыграют в турнирах УЕФАХмельницкийПреміум-ліга: визначились імена півфіналістів Кубку (+відео, оновлюється)ВолынскаяВолинь. Під знаком кубкової рівності+жереб чвертьфіналівКиевскаяEPICENTR BROVARY OPEN CUP 2017 на низькому стартіВолынскаяВолинь. В Мар’янівці провели дівочий турнірУкраинаУкраїна – Іспанія: оприлюднені склади команд Львовская«Княжий Ринок» - «Урагана-2». Львів'яни підсилюються двома гравцями перед двобоєм. Анонс матчу.Ивано-ФранковскаяІгор Сорока: «Усі команди мають рівні шанси на перемогу»ЗапорожскаяЗапорожье. 10-й тур. Уверенные победы лидеров

«Княжий Ринок» - «Урагана-2». Львів'яни підсилюються двома гравцями перед двобоєм. Анонс матчу.

Львівський футзальний «Княжий Ринок», який виступає у чемпіонаті другої ліги, у четвер, 19 січня, зіграє матч 3 туру проти івано-франківського «Урагана-2». Матч відбудеться у палаці спорту «Галичина» (колишній «Будівельник», вул. Керченська, 8). Початок матчу о 20:00. Вхід – вільний.

До матчу з другою командою «Урагана» львівська команда готувалася у звичному режимі. Перед поєдинком з «Ураганом-2» «Княжий Ринок» підсилив склад відомими львівськими виконавцями. Відтепер кольори «Княжого Ринку» захищатимуть Юрій Когут (1988 рік народження) та Павло Миколюк (1994). Обоє гравців мають досвід виступів на найвищому рівні в українському футзалі, повідомили у прес-службі клубу.
 

Юрій Когут провів не один непоганий сезон за львівський та рівненський «Кардинал», грав у чемпіонаті Білорусі («Граніт» Мікашевичі), а Павло Миколюк (на фото справа) провів кілька сезонів у складі івано-франківського «Урагана», а також зіграв кілька матчів за львівську «Енергію».  Неодноразово Павло Миколюк викликався до молодіжної збірної України.

Обоє гравців зможуть дебютувати у матчі проти «Урагана-2» з Івано-Франківська.

Що цікаво, після тривалої відпустки до «Княжого Ринку» повернувся досвідчений Євген Москвін. Він повинен допомогти своїй команді не тільки на ігровому майданчику, а ще й на тренерському містку.

Після двох турів чемпіонату «Княжий Ринок» та «Ураган-2» займають відповідно 2 і 3 місце в групі 1 другої ліги. В обох команд по 3 очки після двох матчів. Обидві команди поступилися івано-франківській «Візі-Втормі» («Княжий Ринок» поступився з рахунком 1:2, а «Ураган-2» - 2:6), натомість обіграли «Енергію-2» ЛДУФК (львів’яни перемогли з рахунком 6:2, а франківці – 3:1). У разі перемоги «Княжий Ринок» зможе відірватися від «Урагана-2» на три очки.

Джерело - http://galinfo.com.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.