Экстра-лига«Екстра-футзал»: випуск № 10Экстра-лига«Цифры знают все»: есть 200!БеларусьВот тебе, Европа, и "Столица": soft-айтишники авторитетов не признаютЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 10. Лучшие голы, комбинации и сейвыЗапорожьеЗапорожье. Высшая лига. 5-й тур: «Колесо-Центр» продолжает победную серию...ЛуцкВолинь. Коротко про головне. 1 тур КваліфікаціїЖенский футзалЧемпіонат України серед жінок (Вища ліга): результати матчів 17-19 листопада ЖитомирЖитомир. 5 тур. Осічка "Атлета" і черговий шедевр від "Грантеха"Детский футзалКубок України U-10. День першийОдессаОдесса. Премьер-лига. 4 тур. Новая команда, футзал 4х4 и очередные разгромыКиевКиев. Высшая лига. 5-й тур: десять голов от «Атлетика»...Тернопольская У Тернополі розпочався новий сезон футзальної лігиОдесскаяОдесса. Лига Содружества. «TeaLine» единолично возглавил турнирную таблицуЧеркасскаяЧеркащина. Футзалістки-студентки визначали сильнішогоЛьвовскаяЛьвів. Іван Нагірний: "Євген Москвін вже дав команді дуже багато"БеларусьБеларусь, 12-й тур: дубль Бобылева и три украинских лауреата в ГомелеИталия"Лупаренсе" на элитный раунд Кубка УЕФА едет с багажом из двух пораженийКубок УЕФАВиталий Скорый: «В Кубке УЕФА настраиваемся только на победу…»ЧехияЭРА-ПАК в главном матче первого круга разгромил пражскую "Спарту"Юношеский футзалЮнацька Екстра-ліга (U-16): результати 2 туру (+ відео)

Кривий Ріг, Суперліга, 2-й тур: результати та думки



«Штурм» 11:3 «Шторм» 

Валентин КОВАЛЬ, МФК «Штурм»: Я вважаю, що гра була на рівних, суперник був доволі сильний. Але так вийшло, що фортуна опинилась на нашому боці. Далі побачимо, як проходитимуть ігри. 

Олександр ХРИЩЕНКО, МФК «Шторм»: По-перше, команда суперників дуже досвідчена, вони давно грають таким складом, всі кваліфіковані гравці. Проти них дуже важко було грати. Ми ж нова команда, яка тернистим шляхом дійшла до Суперліги. Бились, як могли, але фаворитом був «Штурм».


«Гетьман» 2:4 «Спецпром» 


Михайло Михайленко, МФК «Гетьман»: Гра в першому таймі була дійсно рівна, у другому – ми недооцінили суперника, пропустили три м`ячі, які, як наслідок, виявились для нас програшними. Будемо працювати, старатися. Всім успіхів! Вітаю з початком сезону! 

Євген МАРМУРА, МФК «Спецпром»: Гра вийшла завзятою та інтригуючою до останньої секунди. Перший тайм був важким, але рівним. Ми забили, пропустили. У другому таймі нам вдалося забити три м`ячі, що зумовило результат гри. Почали більше контролювати м`яч – грали від результату на результат.

«Слава» 2: 6 «КНУ» 


Костянтин ЛОМОВСЬКИЙ, МФК «КНУ»: Гарну гру показали, головне – отримали три очки . Суперник хороший, не просто було з ними грати, але нам пощастило і ми виграли. 

Олексій БАЛАБАС, МФК «Слава»: Можливо, нам трохи не вистачило везіння, через це і програли. Не вважаю, що КНУ нас переграв. Треба тренуватися, зробити все для того, щоб були перемоги.


«ІнГЗК» 1:2 «Фаворит» 

Сергій БАЛИК, МФК «ІнГЗК»: Гра вийшла цікавою. Звичайно, склад гравців «Фавориту» сильніше, ніж у нас. Це наша перша гра, ми ще не збиралися, тому були незіграності. Будемо працювати й надалі. Команді «Фаворит» дякуємо за гру.

Роман ГРЕЧКА, МФК «Фаворит»: На даний момент, це була, мабуть, найнервозніша гра для нас. Але наш великий запас колективу, колективізму та внутрішніх міркувань допомогли перемогти. Перш за все, це заслуга тренера, якій зміг згуртувати та не дав розвинутися тому конфлікту, який стався на майданчику. Молодці й гравці, які не дали волю емоціям та закінчили гру з потрібним нам рахунком.



«Конкорд» 4:3 «Крамар» 

Максим МАНСУРОВ, МФК «Конкорд»: Дуже важка гра. Суперники – молода, хороша та перспективна команда. Тож ми, можна сказати, трохи обіграли на класі. Дуже непросто було вирвати цю перемогу. 

Денис ХАЙРУЛЛІН, МФК «Крамар»: Грали з досвідченою командою, наша ж команда тільки будується. Це лише друга наша сумісна гра, і тому не завжди всі розуміють один одного. Ми тренуємося, намагаємося показати цікаву гру. Сьогодні щось вийшло, щось ні. Але зіграли достойно.

Источник - 
vk.com/a_f_k_r  

 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.