Вторая лигаДруга ліга. Фінал. LIVEФутзал в миреИндонезия. Лучшие голы и сейвы чемпионата-2018/19КазахстанАскар Абильдаев: «Задача – выход в элитный раунд ЧМ-2020 с первого места»АматорыЧеркаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля – чемпіон України серед підрозділів ДСНСФутзал в миреНаши за границей. Хет-трик Юлиана Горбатого и два дубля Александра БондаряБеларусьБеларусь. 25 тур. Без шансов для аутсайдеровКазахстанКака: «Каждый поход в супермаркет был для меня приключением»Первая лига Первая лига. Плей-офф. 1/4 финала. Ответные матчи. LIVE!ЛьвовскаяСтепан Середа: "Пройшовши медогляд, спортсмен полегшує життя і собі, і лікарю"Сборная УкраиныОлександр Косенко: «У вересні плануємо провести спаринги зі збірними Румунії та Грузії» Вторая лигаДруга ліга. Фінал чотирьох. 1/2 фіналу. LIVEСборная УкраиныТовариський матч. Україна​ – Хорватія – 3:0. Післямова + ВІДЕОФутзал в миреОбзоры матчей товарищеских матчей национальный сборных 9-10 апреляБеларусьБеларусь-2018/19. 24 тур. Голы украинских бомбардировСборная УкраиныУ другому матчі Україна впевнено обіграла ХорватіюЭкстра-лига«Екстра-футзал»-18/19: випуск № 25Сборная Украины19.00. Украина – Хорватия. 2 матч. LIVE!Сборная УкраиныНиколай Белоцерковец: «Во втором тайме переиграли хорватов, просто не повезло забить»Детский футзалКубок Конференцій: огляд матчів другого ігрового дняСборная УкраиныУкраїна – Хорватія. Товариський матч № 2. Анонс

Кубок Конференцій: огляд матчів другого ігрового дня

У Запоріжжі протягом двох днів проходить традиційний, вже третій за ліком Кубок Конференцій.


Сьогодні були зіграні матчі за підсумкові місця у вікових категоріях U-13 та U-15.

Кубок Конференцій (U-13). Матч за третє місце. «Захід» (U-13) – «Схід» (U-13) – 7:3

Практично з самого початку гри за третє місце «Захід» взявся диктувати свої умови гри. Вже на старті гри мав забивати Стоянович. Але що не вдалося йому, вдалося золити Яхонтову, який відкрив рахунок. Далі – більше. За чотири з половиною хвилини першого тайму «західні» з п’яти своїх моментів реалізували три. Тому, це змусили тренерський штаб «Сходу» брати тайм-аут. Однак, після цієї взятої «хвилини» ситуація на паркеті Палацу спорту «Юність» майже не змінилась. «Захід» більше атакував, більше був на м’ячі. По такій грі «Схід» дуже рідко міг атакувати ворота Говдяка. А навіть якщо «східні» і переходили до атаки, то всі шляхи до воріт перекривались гравцями «Заходу». Хоча на 8-й хвилині Говдяку таки довелося по-справжньому вступити у гру. Але це був один з небагатьох моментів у першій половині гри, коли Говдяка можна було побачити в дії по-серйозному. Більше того – скоро два вихованця луцької ДЮСШ № 2, Стоянович та Хомич, довели рахунок до 5:0. По такій грі «Сходу» залишалось хіба що сподіватись на «гол престижу». Однак, у першій 14-хвилинці, незважаючи на те, що «східні» трохи активізувались під його кінець, забити цей «гол престижу» не вдалося.

Зате старт другої половини був цілком та повністю за «східними», які змогли скоротити своє відставання в рахунку завдяки дублю Демченка. Однак, на це «Захід» відповів своїм голом у виконанні Яхонтова, який оформив хет-трик. Такий «обмін люб’язностями» трохи пожвавив гру. Більше того – це дозволило футзалістам «Сходу» більш активно йти вперед. Це в результаті вилилось у гол Касаріма на 20-й хвилині, після якого рахунок став 6:3. Тобто, можна сміливо сказати, що «Схід» зробив висновки зі своєї провальної гри у другому таймі. Хоча не будемо виключати і такого моменту, що, можливо, «західні», самі того не бажаючи, десь почали втрачати концентрацію та стали дуже багато дозволяти своїм опонентам. Вочевидь, «Заходу» треба було трохи заспокоїти гру. Але було видно, що «східні» вже відчули, що у них щось виходить, тому вони намагались більше робити акцент на те, щоб створювати моменти біля воріт Говяка. Тепер вже «західним» іноді доводилось показувати своє вміння створювати контратаки. Але на 24-й хвилині Чумак забив красень-гол у ворота «Заходу», і рахунок став 6:4. Інтрига не те, що ожила – вона знайшла друге дихання. У «східних» залишалось близько чотирьох хвилин на те, щоб спробувати врятувати гру. Вони це чудово розуміли, тому намагались піти на штурм воріт Говдяка. На 26-й хвилині Долгуля міг зробити рахунок 6:5, але не зміг влучити по м’ячу, знаходячись на перспективній позиції для удару. За це Долгуля та вся збірна Східної Конференції отримали покарання у вигляді голу Стояновича, після якого рахунок став 7:4. Фактично цей гол поховав усі надії «східних» на «камбек». До того ж, на останній хвилині м’ячем більше володів «Захід», який, таким чином, зміг довести гру до перемоги.  

«Захід» (U-13) – «Схід» (U-13) – 7:3
Голи:
Яхонтов (2, 4, 16), Романчук (5), Стоянович (8, 27), Хомич (9) – Демченко (15, 15), Касарім (20), Чумак (24)
«Захід» (U-13): 12. Юрій Яремчук. 16. Дмитро Говдяк. 6. Михайло Хомич. 5. Валентин Стоянович. 3. Максим Романчук. 10. Василь Пасічняк. 9. Вадим Білоус. 7. Максим Яхонтов. 15. Роман Піддубний. 19. Максим Березяк. 4. Роман Шумило. 8. Олег Пециляк. 
«Схід» (U-13): 1. Максим Афілов. 12. Богдан Гуркінов. 4. Ростислав Борисенко. 8. Дмитро Чумак. 19. Тимофій Демченко. 26. Олександр Касарім. 16. Микита Боднар. 17. Максим Долгуля18. Данило Дудін. 15. Іван Коньков. 14. Михайло Солдатенко. 21. Ельдар Братчук. 
 

Збірна Західної Конференції (U-13) – бронзовий призер Кубку Конференцій

Кубок Конференцій (U-13). Фінал. «Центр» (U-13) – «Південь» (U-13) – 1:3

Фінал Кубку Конференцій у молодшій віковій категорії розпочався з кількох цікавих та небезпечних атак «південних». На вістрі цих атак в основному перебував Ніколенко, але він так і не зміг бодай би раз відзначитись у цих епізодах. І це дозволило «центральним» трохи намацати свою гру. Однак, все одно відчувалось, що «Південь» виглядав трохи цікавіше. Гравці збірної Південної Конференції були, мабуть, більш наполегливими. І ця наполегливість принесла свої плоди на 8-й хвилині, коли той-таки настирний Ніколенко все-таки зміг змусити Гудиму капітулювати. По такій грі, яка була у першому таймі, забитий гол давав деяку перевагу «південним». У той же час треба сказати, що однією перевагою для «Півдня» був той факт, що у їх опонентів з «Центру» далеко не все виходило попереду. Але ближче до кінця першої половини гри «центральні» активізувались, і результат не змусив себе довго чекати – Червінський зрівняв рахунок. Цей гол надихнув гравців «Центру», і вони пішли забивати другий м’яч у ворота суперників, але оформити «гол у роздягальню» їм не вдалося.

Друга 14-хвилинка розпочалася з виходу Червінського на ворота «Півдня», але Саленко залишив це протистояння за собою. «Південь» намагався відповісти тим, що знову почав «завантажувати» м’ячі на Ніколенка. І в одній з атак Станислав віддячив своїм партнерам по команді, оформивши дубль. Звісно, що це змусило «центральних» йти вперед, щоб відігратись. Але водночас вони ризикували наразитись на ще одну атаку «південних». Тим не менш, «Центр» не відмовлявся від свого бажання активно йти вперед. Але часто атакам «Центру» не вистачало останнього пасу. Натомість, «Півдню» вдалося організувати ще одну атаку, ака втілилась у гол Романченка. Після цього ігровий стан «центральних» був вже близьким до скрутного. До того ж, гравці «Півдня» відчули, що у них пішла гра, і вони мали ще кілька моментів для того, щоб збільшити свою перевагу. Все це змусило тренерський штаб збірної Центральної Конференції взяти тайм-аут, після якого «центральні» спробували активізуватись та скоротити своє відставання до мінімуму. Але захист «Півдня» зміг витримати ці атаки своїх візаві. Проте, «Центр» все-таки намагався йти вперед, але до кінця гри він так і не зміг наздогнати «Південь», який став переможцем Кубку Конференцій у віковій категорії U-13.  

«Центр» (U-13) – «Південь» (U-13) – 1:3
Голи:
Червінський (13) – Ніколенко (8,16), Романченко (21)
«Центр» (U-13): 1. Лев Гудима. 9. Андрій Грідько. 18. Дмитро Суворов. 4. Олександр Шкред. 3. Данило Бондар. 7. Юрій Захаров. 77. Микита Червінський. 10. Владислав Вівденко. 7. Родіон Фатула. 9. Владислав Безгуба. 5. Станислав Бородін. Ігор Євтушевський.
«Південь» (U-13): 99. Віктор Саленко. 9. Іван Жаданов. 8. Артем Іваненко. 5. Андрій Овчинніков. 7. Станислав Ніколенко. 99. Іван Белімов. 6. Дмитро Романченко. 4. Сергій Лагола. 10. Володимир Катков. 11. Тарас Голубець. 
Попередження: Червінський (24) 
 

Збірна Центральної Конференції (U-13) – срібний призер Кубку Конференцій U-13
 
 

Збірна Південної Конференції (U-13) – переможець Кубку Конференцій U-13

Кубок Конференцій (U-15). Матч за третє місце. «Схід» (U-15) – «Центр» (U-15) – 2:1

Дуже активно розпочала збірна Східної Конференції поєдинок проти збірної Центральної Конференції. Особливо це, мабуть, стосується Лущая, адже він на старті гри був найактивнішим гравцем «східних». Про це свідчать і ті три моменти, які він мав на початку першого тайму. Такий перебіг подій, вочевидь, завадив деяким планам «центральних». Однак, фактично перша більш-менш змістовна атака гравців «Центру» призвела до голу Білецького. Тут, мабуть, не найкращим чином зіграв Басовський, тому так і сталося, що «центральні» повели в рахунку. «Схід» спробував одразу відповісти, але тут же напоровся на випад у виконанні Топольницького, котрий якимось дивом не подвоїв рахунок. Ці два епізоди стали фактичним початком гри на зустрічних курсах, яку стали показувати команди. І по такій грі рахунок міг змінитись у будь-яку секунду. Обидві команди вмикали високі швидкості, і це постійно призводило до якихось потенційно небезпечних нагод. Зрештою, це призвело до того, що на 9-й хвилині Марков отримав м’яч, зміг на паузі почекати, поки повз м’яч «пролетить» суперник і пробив – 1:1. І тут же у «східних» був ще один шанс, але Зінченко не зміг реалізувати штрафний. Взагалі треба відзначити, що у першому таймі обидві команди, м’яко кажучи, не соромились фолити. Але при цьому ані «Схід», ані «Центр» не порушили ліміт командних порушень. І це – при тому, що боротьби на паркеті Палацу спорту «Юність» вистачало. Тому, в принципі, можна було би сказати, що нічийний рахунок по ходу першого тайму був закономірним, однак при цьому «Схід» мав можливість вийти вперед, якби Лущай реалізував вихід віч-на-віч з Кошелем. Він же трохи згодом мав ще один момент, але влучив у поперечину. «Центр» на це відповів відверто невдалим розіграшем вільного удару.

Другий тайм розпочався з обопільних атак, які, в принципі, могли би завершитись голами. Але за деякий час вже більше, мабуть, за рахунок бажання, атакували «центральні». Було у них кілька непоганих епізодів, після яких рахунок цілком реально міг би стати 2:1 на їх користь. Однак, як і раніше, на табло палали дві одинички. Та як би то не було, а тиск «центральних» поступово збільшувався. Питання було тільки в одному – чи доведуть представники Центральної Конференції цю справу до логічного кінця? А поки «центральні» шукали відповідь на це питання, Лущай ледь не вивів «Схід» вперед – відмінно зіграв Кошель. Але після цього «Схід» почав потроху заволодівати ініціативою, що почало втілюватись у моменти біля воріт Кошеля. По суті, все йшло до того, що або хтось заб’є вирішальний гол, або ж буде серія пенальті. І на 30-й хвилині «Схід» зробив «крок на випередження: – Бутенко дальнім ударом змусив капітулювати Кошеля, і рахунок став 2:1 на користь збірної Східної Конференції. «Центр» одразу пішов відіграватись, і в одному з епізодів Мілевський міг забити, проте Басовський виручив. На руку «центральним» був і той факт, що «Схід» мав п’ять фолів. Міг забити і Кармаліта, однак знову ж таки Басовський продемонстрував свою реакцію. А за сім секунд до фінальної сирени стався кульмінаційний момент матчу. У ворота «Сходу» був призначений дабл-пенальті, але Панасюк пробив вище воріт.І цей фатальний промах призвів до перемоги збірної Східної Конференції у поєдинку за третє місце.

«Схід» (U-15) – «Центр» (U-15) – 2:1
Голи:
Марков (9), Бутенко (30) – Білецький (4)
«Схід» (U-15): 1. Дмитро Басовський. 10. Данило Лущай. 9. Данило Зінченко. 3. Микита Марков. 25. Іван Удовиченко. 11. Владислав Вовк. 23. Володимир Журба. 22. Назар Бутенко. 16. Артем Грамак. 
«Центр» (U-15): 1. Данило Кошель. 3. Дмитро Кармаліта. 8. Дмитро Мілевський. 11. Юрій Тукалевський. 12. Павло Берцов. 5. Денис Амбрусевич. 7. Вадим Панасюк. 10. В’ячеслав Ільчук. 2. Станіслав Котець. 6. Павло Топольницький. 9. Іван Білецький.
Попередження: Марков (15) – Кармаліта (4), Котець (9), Білецький (18)
На 32-й хвилині Панасюк («Центр») не реалізував 10-метровий (вище воріт) 
 

Збірна Східної Конференції (U-15) – бронзовий призер Кубку Конференцій U-15

Кубок Конференцій (U-15). Фінал. «Захід» (U-15) – «Південь» (U-15) – 3:0

Фінал з присмаком Юнацької Екстра-ліги – так можна назвати фінал Кубку Конференцій у віковій категорії U-15, де зустрічались команди Західної та Південної Конференцій. Обидві команди дуже добре знають одна одну, оскільки для них це вже не перший подібний фінал. До того ж, представники обох Конференцій добре знайомі один з одним по ЮЕЛ. Тому, тут вже можна сміливо сказати, що це була зустріч старих суперників.

А почалась вона з того, що вже станом на четверту хвилину першого тайму в обох команд було по два фоли. Вочевідь, цим і «Захід», і «Південь» показували свій намір боротись у цій грі до кінця. «Захід» одразу ж почав грати першим номером, що, в принципі, було очікувано. І вже на 6-й хвилині Федик проявив ініціативу, за що був ви нагороджений голом у ворота «Півдня». Згодом вже «південні» трохи активізувались, і у них почали з’являтись моменти. В одному з них якоїсь дещиці не вистачило Щуру, аби змусити Дяченка капітулювати. «Захід» на це відповів двома своїми ударами, які, щоправда, призвели тільки до кутових. Після цього «західні» заграли трохи інакше – вони почали виманювати своїх візаві ближче до середини майданчику, щоб мати можливість користуватись вільними зонами. А вже ближче до кінця першого тайму «Південь» спробував проявити активність на чужій половині майданчику. Однак, ворота Дяченка залишались недоторканими. Та найбільш гострий момент у цей відрізок ігрового часу все-таки мав «Захід» – Рибіцький перевірив на міцність поперечину воріт, які захищав Заносий. Поперечина виявилась міцною. На цьому, в принципі, перелік потенційних гольових моментів міг би закінчились, але «Південь» все-таки намагався забити «гол у роздягальню», але ця задача так і залишилась невиконаною.

На старті другої 16-хвилинки «Південь» спробував забити «гол з роздягальні». Але і це виявилося нездійсненою місією. Тим більше, що скоро «Захід» прибрав ініціативу до себе. І цей хід «західних» скоро втілився у гол Тютюрая, після якого рахунок став 2:0 на користь збірної Західної Конференції. Це вже буля заявка на перемогу, хоча ще не така вагома. Однак, серйозний крок до свого тріумфу «Захід» все-таки зробив. Більше того – «західні» подекуди застосовували високий пресинг, що теж зменшувало шанси «південних» провести бодай би якусь акцентовану атаку. Всі спроби «Півдня» створити щось небезпечне закінчувались на підступах до воріт Дяченка. Натомість, «Захід» міг дозволити іноді збільшити темп своїх атак, що цілком реально могло призвести до третього голу у ворота «Півдня». Однак, на щастя для «південних», на той момент справа до третього м’яча у їх ворота так і не дійшла. І це дозволяло Щуру, Семенченку та компанії зберігати шанси на порятунок. Але на 31-й хвилині Рибіцький все-таки забив гол у ворота «Півдня», чим фактично вирішив питання щодо переможця. А за 20 секунд до кінця остаточно все міг вирішити Ковальчук, однак його спроба забити так і не стала гольовою. Втім, і трьох «сухих» м’ячів вистачило «Заходу» для перемоги у Кубку Конференцій (U-15).

«Захід» (U-15) – «Південь» (U-15) – 3:0
Голи:
Федик (6), Тютюрай (19), Рибіцький (31)
«Захід» (U-15): 1. Олександр Починок. 2. Дмитро Федик. 17. Олександр Пащак. 6. Павло Скіцко. 14. Євген Ковальчук. 16. Костянтин Корнута. 3. Максим Малиновський. 28. Дмитро Дяченко. 11. Петро Рибіцький. 8. Віталій Панкратій. 20. Вадим Тютюрай.
«Південь» (U-15): 1. Данило Заносий. 2. Міраб Парулава. 6. Володимир Сташевський. 14. Хачатур Хачатрян. 12. Сергій Громов. 8. Олег Науменко. 11. Віктор Ключников. 4. Данило Ткачук. 9. Олексій Хрустовський. 10. Артем Щур. 19. Ростислав Семенченко. 
Попередження: Щур (12) 
 

Збірна Південної Конференції (U-15) – срібний призер Кубку Конференцій (U-15)


Збірна Західної Конференції (U-15) – переможець Кубку Конференцій (U-15) 


Джерело - Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.