БеларусьБеларусь. 25 тур. Без шансов для аутсайдеровКазахстанКака: «Каждый поход в супермаркет был для меня приключением»Первая лига Первая лига. Плей-офф. 1/4 финала. Ответные матчи. LIVE!Вторая лигаДруга ліга. Фінал чотирьох. 1/2 фіналу. LIVEЛьвовскаяСтепан Середа: "Пройшовши медогляд, спортсмен полегшує життя і собі, і лікарю"Сборная УкраиныОлександр Косенко: «У вересні плануємо провести спаринги зі збірними Румунії та Грузії» Сборная УкраиныТовариський матч. Україна​ – Хорватія – 3:0. Післямова + ВІДЕОФутзал в миреОбзоры матчей товарищеских матчей национальный сборных 9-10 апреляБеларусьБеларусь-2018/19. 24 тур. Голы украинских бомбардировСборная УкраиныУ другому матчі Україна впевнено обіграла ХорватіюЭкстра-лига«Екстра-футзал»-18/19: випуск № 25Сборная Украины19.00. Украина – Хорватия. 2 матч. LIVE!Сборная УкраиныНиколай Белоцерковец: «Во втором тайме переиграли хорватов, просто не повезло забить»Детский футзалКубок Конференцій: огляд матчів другого ігрового дняСборная УкраиныУкраїна – Хорватія. Товариський матч № 2. АнонсЖенский футзалВизначився розклад матчів за участі київського «IMS-НУХТ» у рамках European Women`s Futsal TournamentСборная УкраиныТовариський матч. Україна​ – Хорватія – 1:1. Післямова + ВІДЕОЛига чемпионов УЕФАИстория финалов КУЕФА. Сезон 2010/11Юношеский футзалВідбулося жеребкування фіналу чотирьох чемпіонату України серед ЗВО (+відео)Сборная УкраиныУ першому матчі Україна і Хорватія розписали мирову

Олександр Косенко: «У вересні плануємо провести спаринги зі збірними Румунії та Грузії»

Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко оцінив гру своєї команди в матчах із Хорватією та поділився планами на майбутнє.

Фото прес-служби АФУ

Синьо-жовті в Запоріжжі провели два спаринги проти хорватів — у вівторок зіграли внічию (1:1), а в середу здобули впевнену перемогу (3:0). Наставник нашої збірної оцінив виступ своїх підопічних у коментарі для Асоціації футзалу України.

— Ми проаналізували збірну Хорватії після першого матчу. Вважаю, що у другому спарингу наша команда зіграла якісніше з точки зори атаки й оборони. Хочу подякувати хлопцям за те, що вони подарували глядачам пристойну гру.

— У чому була відмінність між двома зустрічами?

— Як на мене, у першому матчі була присутня певна скутість у діях наших гравців. Багато хлопців уперше грали за збірну в присутності своїх глядачів, що також є важливим фактором. Я пояснив їм, використовуючи власний досвід, що нічого страшного в цьому немає — потрібно виходити й показувати те, що вони вміють. Вважаю, що сьогодні наша команда зіграла достатньо впевнено.

— Яким чином збірна України продовжить підготовку до жовтневих матчів відбору на ЧС-2020?

— У вересні плануємо провести спаринги зі збірними Румунії та Грузії. Безпосередньо напередодні відбору проведемо навчально-тренувальний збір. Можливо, під час нього зіграємо ще один спаринг.

Джерело - ФФУ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.