Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 1. LIVE!ПортугалияЖоау Матуш: «Рикардиньо всегда будет не хватать, но теперь начинается новый цикл»Лига чемпионов УЕФАПревью к старту «Кайрата» в элитном раунде Лиги чемпионовБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 10. В гомельском дерби сильнее БЧБразилияБразилия-2021. Плей-офф. В финале сыграют «Магнус» и «Каскавел»ИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 8-го тураЛіга чемпіонів 2021/22. «Леванте» (Іспанія) – «Ураган» (Україна). АнонсПервая лига Перша ліга 2021/22. 5 тур. «SkyUp» став одноосібним лідером, «Любарт» завершує перше коло на передостанньому місціПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 13. Когда голы не в радостьИталияИталия-2021/22. Тур 10. Десятая победа «Падуи» и неудачный дебют Кайо ЖуниораИспанияИспания-2021/22. Тур 8. «Барса» выходит в единоличные лидерыЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 2 тур. Гольова перестрілка в Хмельницькому і поразки дебютантокЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 13 тур. «Ураган» відпускає конкурентівФутзал в миреІрина Дубицька та Анастасія Кліпаченко продовжать кар’єру в кувейтській «Аль-Сальмії»Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 2 тур. «Легіон-Університет» (Луцьк) – «Новий Львів» (Львів). АнонсЛига чемпионов УЕФАЭлитный раунд Лиги чемпионов УЕФА начинается 1 декабряЖенский футзалДмитро Голоскоков: «Готується серйозний проєкт щодо проведення жіночих змагань серед університетських команд»Первая лига Морено: «Приємно знову повернутися до України»ИталияКайо Жуниор перебирается в ИталиюЭкстра-лига«ХІТ» – «VIVA CUP»: історія особистих протистоянь

Ліга чемпіонів 2021/22. «Леванте» (Іспанія) – «Ураган» (Україна). Анонс

"Дракони" стартують в елітному раунді Ліги чемпіонів


У середу, 1-го грудня, франківський "Ураган" у Лісабоні проведе матч 1-го туру Елітного раунду Ліги чемпіонів УЄФА проти іспанського "Леванте". Матч відбудеться на майданчику спорткомплексу Pavilhão Fidelidade і розпочнеться о 19:00.
"Дракони" продовжують свій шлях у Лізі чемпіонів УЄФА. Вчора, 29-го листопада, команда вирушила до Португалії, а вже сьогодні провела перше тренування та випробувала паркет арени Pavilhão Fidelidade в Лісабоні, де будуть зіграні всі матчі міні-турніру групи D Елітного раунду.

Першим суперником "драконів" буде іспанський "Леванте". Офіційним роком заснування клубу є 2011-й рік, коли футзальний клуб "Домінікос" уклав контракт з клубом іспанської футбольної Прімери "Леванте" та офіційно увійшов до спортивної сім'ї левантійців. В тому ж сезоні команда розпочала боротьбу у Сегунді Б, з першої спроби стала чемпіоном змагань та підвищилась у класі. Недовгим видалось перебування "Леванте" і в Сегунді - за два сезони команда виборола "золото" та увійшла до еліти іспанського футзалу. Довший час валенсійці тримали марку міцного середняка футзальної Прімери, а найбільшим успіхом став півфінал Кубка Короля у сезоні 2016/17.

Втім, все змінилось минулого сезону. Спочатку "левантійці" фінішували на п'ятій сходинці регулярного чемпіонату, а в чвертьфіналі доволі сенсаційно залишили за бортом півфіналу "Джимбі Картахену", обігравши суперника у двох матчах. Далі у півфіналі "Леванте" з боями обіграв головну сенсацію іспанського футзалу останніх років "Вінья-Албалі", який, фінішувавши восьмим, зумів вибити у чвертьфіналу потужне "Ель-Посо" (!). Фінальна серія проти "Барси" тривала три поєдинки. Після двох ігор була зафіксована нічия, а у вирішальному третьому матчі "синьо-гранатові" зуміли дотиснути левантійців у серії пенальті (!) і вп'яте в історії вибороти звання чемпіонів Іспанії. "Леванте" натомість задовільнились срібними нагородами.
Якщо ж говорити про поточні справи "левантійців", то наразі команда Дієго Ріоса не хапає зірок в чемпіонаті Іспанії. Після 9 турів левантійці перебувають поза межами зони плей-офф, перебуваючи на десятій позиції. Втім. відставання від "Шоти" та "Кордоби", якій йдуть на влсьмій та сьомій позиціях відповідно складає всього один пункт. Щодо єврокубкової кампанії, то "Леванте", як на дебютанта, проводить її доволі вдало. У рамках Основного раунду змагань, який проходив у Каунасі, іспанці зуміли обіграти господарів з "Жальгіріса" (4:1), поступитись землякам з "Барси" (2:9) та розійтись миром з білоруським "Вітеном" (2:2). Чотири залікові пункти дозволили команді крокувати до Елітного раунду з другої сходинки квартету.
Поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі НФК "Ураган". Напередодні гри, а саме о 18:15 розпочнеться роботи передматчевої студії з цікавими експертами, прямими включеннями з Лісабону і ексклюзивними матеріалами! Також віддані вболівальники "драконів" протягом матчу матимуть змогу взяти участь у крутих розіграшах та виграти цінні подарунки від Фан-шопу клубу! Вмикайте трансляцію і вболівайте за "драконів"!

"Леванте" Валенсія, Іспанія – "Ураган" Івано-Франківськ, Україна
1 грудня. Ліга чемпіонів УЄФА, Елітний раунд, група D, 1 тур. м. Лісабон, Pavilhão Fidelidade - 19:00.
Арбітри: Седрік Пелісьє, Віктор Берг-Аудік (обидва - Франція), Озан Сойкан (Туреччина)
Хронометрист: Кріштіану Хосе Кардозу Сантос (Португалія)



 
Джерело - НФК "Ураган"

Першого дня зими івано-франківський «Ураган» вдруге у своїй історії стартує в елітному раунді єврокубкового футзального турніру. Дебют «драконів» на євроарені відбувся у 2011 році, коли новоспечений чемпіон України потрапив у компанію до чинного володаря Кубка УЄФА італійського «Монтесільвано», чемпіона Італії «Марки Футзал» та словацького «Слов-Матіка». Вийти у вирішальну стадію турніру івано-франківці тоді не змогли, але продемонстрували гідний рівень футзалу (одна нічия з «Монтесільвано» чого варта).

Боротися за вихід до Фіналу чотирьох нинішньої Ліги чемпіонів «Ураган» буде у групі D, матчі якої відбудуться у столиці Португалії. Суперниками команди Максима Павленка стануть місцева «Бенфіка», іспанський «Леванте» та угорський «Халадаш». Першу зустріч еліт-раунду івано-франківці проведуть із іспанським клубом, який є дебютантом змагань. В основному раунді Ліги чемпіонів «Леванте» посів друге місце своєї групи, обігравши литовський «Кауно Жальгіріс» (4:1), програвши «Барселоні» (2:9) та зігравши внічию з білоруським «ВітЕном» (2:2).

У Лісабон тренерський штаб Дієго Ріоса взяв таких футболістів: воротарі – Перес, Нестор, універсали – Рескья, Араса, Толра, Каетано, Рубі, Рожер, Рівілос, Рафа Усін, Галло, Хамза, Пачу, Педро Торо. Своїм партнерам не зможуть допомогти Рауль Хіменес та Хуанхо, які зазнали м'язових травм.

«Леванте» був заснований у 2011 році і досить швидко вийшов до еліти іспанського футзалу. Минулий сезон став найуспішнішим в історії валенсійців. Фінішувавши на п'ятому місці в регулярному чемпіонаті, «Леванте» дійшов до фінальної серії плей-офф, де зустрівся з «Барсою». Обмінявшись перемогами, команди визначали найсильнішого у третьому поєдинку. І каталонці зуміли вирвати титул лише у серії післяматчевих пенальті. У нинішній національній першості «левантійці» не вражають: після дев'яти матчів команда Дієго Ріоса йде в середині турнірної таблиці (3 перемоги, 4 поразки та 2 нічиї). «Ми з нетерпінням та хвилюванням чекаємо на матчі елітного раунду. Ми повинні провести першу гру так, немов вона буде останньою. Ми входимо до числа 16 найкращих команд Європи, і маємо думати лише про матч проти «Урагану», - зазначив гравець «Леванте» Максі Рескья.

Зазначимо, що українські клуби ще ніколи не виходили до Фіналу чотирьох Кубку УЄФА/Ліги чемпіонів. І в Лісабоні, безперечно, «Ураган» спробує досягти історичного успіху. Своєю грою в матчах основного раунду «дракони» продемонстрували здатність добиватися поставлених завдань, але суперники там, скажімо відверто, були іншого рівня. У майбутньому міні-турнірі кожен матч буде схожий на фінал і вигравати потрібно починати з першого протистояння. Чого й побажаємо івано-франківцям!

Прогноз Sport.ua: перемога «Урагану».

Джерело - Олександр Снітко, Sport.ua 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.