Ліга чемпіонів 2021/22. «Леванте» (Іспанія) – «Ураган» (Україна). АнонсЛига чемпионов УЕФАПревью к старту «Кайрата» в элитном раунде Лиги чемпионовБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 10. В гомельском дерби сильнее БЧБразилияБразилия-2021. Плей-офф. В финале сыграют «Магнус» и «Каскавел»ИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 8-го тураПервая лига Перша ліга 2021/22. 5 тур. «SkyUp» став одноосібним лідером, «Любарт» завершує перше коло на передостанньому місціПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 13. Когда голы не в радостьИталияИталия-2021/22. Тур 10. Десятая победа «Падуи» и неудачный дебют Кайо ЖуниораИспанияИспания-2021/22. Тур 8. «Барса» выходит в единоличные лидерыЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 2 тур. Гольова перестрілка в Хмельницькому і поразки дебютантокЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 13 тур. «Ураган» відпускає конкурентівФутзал в миреІрина Дубицька та Анастасія Кліпаченко продовжать кар’єру в кувейтській «Аль-Сальмії»Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 2 тур. «Легіон-Університет» (Луцьк) – «Новий Львів» (Львів). АнонсЛига чемпионов УЕФАЭлитный раунд Лиги чемпионов УЕФА начинается 1 декабряЖенский футзалДмитро Голоскоков: «Готується серйозний проєкт щодо проведення жіночих змагань серед університетських команд»Первая лига Морено: «Приємно знову повернутися до України»ИталияКайо Жуниор перебирается в ИталиюЭкстра-лига«ХІТ» – «VIVA CUP»: історія особистих протистояньЧеркаси приймуть Матч зірок-2021Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 13: анонс

Морено: «Приємно знову повернутися до України»

Бразильський легіонер київського «Sky Up» Морено – про старт сезону у Першій лізі, рівень чемпіонату та спогади про виступи в Україні

Бразильський легіонер київського «Sky Up» Морено розповів про старт сезону у Першій лізі, рівень чемпіонату та спогади про виступи в Україні.
 
– Морено, цими вихідними відбудуться матчі 5-го туру Першої ліги. Як оціниш старт сезону для «Sky Up»?
– Як на мене, ми досить непогано розпочали сезон. Станом на сьогодні команда не зазнала жодної поразки, що є важливим фактом. Звичайно, нам ще належить виправити чималу кількість помилок. Впевнений, що з плином часу вдасться це зробити. Цього сезону з новим тренером до команди приєдналося й чимало новачків. Потрібно ще трохи часу для максимальної адаптації. Однак, я бачу, що з кожним днем «Sky Up» робить крок вперед.
 
– Розкажи, як у тебе виник варіант повернення до України?
– Я потрапив до «Sky Up» через Микиту Тменова, який є капітаном команди та її спортивним директором. Він дізнався, що у мене завершився контракт з попереднім клубом та запропонував переїхати до Києва. Після того, як Микита розповів про завдання команди та її перспективу – я вирішив пристати на цю пропозицію.
 
– Сім років тому ти вже виступав у Екстра-лізі, завоювавши бронзові нагороди з «Ураганом». Які спогади залишилися про Україну з того часу?
– Так, сім років тому я виступав в Україні. Тоді мені вдалося отримати чудовий досвід, оскільки був частиною однією з найкращих команд країни – івано-франківського «Урагану». Це був успішний відрізок у моїй кар’єрі. Приємно знову повернутися до України. Мені подобається ця країна та її культура. Я отримую задоволення від життя у Києві.
 
– Як оціниш рівень Першої ліги?
– Вважаю, що зараз цей чемпіонат перебуває на досить високому рівні. Наша мета – здобути золоті медалі. Буде непросто, але ми віддамо усі сили для перемоги.
 
– У Вищій лізі чемпіонату Києва грає команда «Sky Up-2», в якій ти також інколи отримуєш ігрову практику. Наявність двох матчів впродовж тижня зайвий раз дозволяє тримати себе у тонусі?
– Вважаю, що можливість час від часу проводити два поєдинки протягом вихідних є корисною. Мені ще потрібно набрати необхідні ігрові кондиції. Інколи це непросто через втому, але всі завжди налаштовані на максимальний результат.
 
– Протягом своєї кар’єри ти встиг пограти у чемпіонатах Бразилії, Іспанії, Росії, України, Кувейту, Ірану, Білорусі та Казахстану. Період в якій з цих країн запам’ятався найбільше і чому?
– Напевно, відзначу чемпіонати Росії та Іспанії. Передусім, за їхній рівень. Ти граєш поруч з неймовірними футзалістами, що допомагає розвиватися й самому.
 
– У неділю «Sky Up» зіграє на виїзді з головним конкурентом у турнірній таблиці – командою «ЗАПОРІЖПРОМГРУП». За рахунок чого можна здолати цього суперника?
– Цей матч – ще одна чудова перевірка для боєздатності нашої команди. Ми провели досить непоганий тренувальний тиждень. У неділю спробуємо перенести це на майданчик й продемонструвати яскравий футзал, який принесе вдалий результат.
 
Джерело –
Sky Up (Київ)

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.