ИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 8-го тураПервая лига Перша ліга 2021/22. 5 тур. «SkyUp» став одноосібним лідером, «Любарт» завершує перше коло на передостанньому місціПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 13. Когда голы не в радостьИталияИталия-2021/22. Тур 10. Десятая победа «Падуи» и неудачный дебют Кайо ЖуниораИспанияИспания-2021/22. Тур 8. «Барса» выходит в единоличные лидерыЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 2 тур. Гольова перестрілка в Хмельницькому і поразки дебютантокЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 13 тур. «Ураган» відпускає конкурентівБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 10. LIVE!Футзал в миреІрина Дубицька та Анастасія Кліпаченко продовжать кар’єру в кувейтській «Аль-Сальмії»Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 2 тур. «Легіон-Університет» (Луцьк) – «Новий Львів» (Львів). АнонсЛига чемпионов УЕФАЭлитный раунд Лиги чемпионов УЕФА начинается 1 декабряРоссияСуперлига-2021/22. Тур 6. LIVE!Женский футзалДмитро Голоскоков: «Готується серйозний проєкт щодо проведення жіночих змагань серед університетських команд»Первая лига Морено: «Приємно знову повернутися до України»ИталияКайо Жуниор перебирается в ИталиюЭкстра-лига«ХІТ» – «VIVA CUP»: історія особистих протистояньЧеркаси приймуть Матч зірок-2021Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 13: анонсПервая лига Перша ліга 2021/22. Захід. 5 тур. Славута – Любарт. АнонсБеларусьДмитрий Лось: «Нам не хватает этих вещей: характера, реализации, уверенности»

Перша ліга 2021/22. 5 тур. «SkyUp» став одноосібним лідером, «Любарт» завершує перше коло на передостанньому місці

27 та 28 листопада відбулись матчі п’ятого туру чемпіонату України з футзалу серед команд першої ліги у Східній і Західній зонах

Фото: МФК Запоріжпромгруп

Західна зона

27 листопада

«Славута» (Славута) – «Любарт» (Луцьк) 4:0
Голи:
Віталій Рябоконь, 15, Ігор Кушецький. 19, Павло Концеба, 27, Володимир Баденчук, 33 (а/г)
Попередження: Владислав Сизик, 11, Роман Дацюк, 19 (обидва - Любарт) 

У суботу, 27 листопада, «Любарт» поїхав до Славути, щоб в рамках п’ятого туру Першої ліги зіграти проти однойменної команди з Хмельницької області. 

Відповідно до турнірних розкладів, князі прибули в гості до підопічних Івана Скіцка у ранзі аутсайдерів. Тоді як господарі зустрічали нас, перебуваючи на вершині змагальної таблиці. 

Так, після невдалого старту, наші хлопці почали знаходити свою гру і до битви зі «Славутою» підійшли на серії з трьох перемог. Тож і сьогодні втрачати очки команда Назара Бугайчука аж ніяк не планувала. Щоправда, теж саме можна сказати і про суперника. 

Протистояння розпочалося доволі рівно з акцентом на в’язку боротьбу в центрі поля без великої кількості по-справжньому гострих моментів. Ближче  до екватору першого тайму «Славута» почала потроху перехиляти рівновагу «терезів» на свою сторону. Декілька разів лучан врятував Андрій Янчук, але з потужним пострілом під штангу від Віталія Рябоконя він не справився. 

Після пропущеного голу «Любарт» спробував швидко перехопити ініціативу та великими силами пішов уперед. Зрівняти рахунок міг Дацюк, але натомість ми пропустили вдруге: забив добре знайомий нам ексгравець МФК «Хорів» та ФК «Городенка» Віталій Кушецький. 

Своєю чергою Роман знову майже заніс  м‘яча у «роздягальню», але для успіху не вистачило зовсім трохи. Тож на перерву команди пішли, коли табло показувало 2:0. 

В другій частині матчу «Любарт» без додаткової розкачки кинувся вперед, створивши  дві гострі нагоди. Спершу Дацюк пробив поряд зі стійкою, а далі вже Богдан Мізюк опинився на ударній позиції, після скидки все того ж Дацюка. 

Після короткої паузи на шикарний сейв ногою від Янчука, князі знову були близькі до голу (чудово атакував Піддубний) але несподівано пропустили втретє. “Select” у нашу сітку відправив Павло Концеба. Через кілька хвилин «Любарт» пропустив вчетверте. Господарі розіграли аут і круглястий рикошетом від когось із наших потрапив у ворота. 

Підопічні Назара Бугайчука намагалися переламати хід протистояння та пішли в атаку з п‘ятим польовим, проте свого голу наші хлопці сьогодні забити так і не змогли. У підсумку 4:0 на користь «Славути».

Забуваємо цю поразку, оскільки вже 4 грудня «Любарт» продовжить боротьбу в Кубку України. Нашим суперником буде дніпровський “Human”. Перший матч проведемо на виїзді!

Джерело - ФК Любарт
 




"Ураган-2-КФВ" Івано-Франківськ - КІВС "Енергія-2" Львів - 3:2 (2:1)
Голи:
Дичук (8), Король (20, аг), Ткачук (33) - Константінов (4), Тимців (38)
"Ураган-2-КФВ": Хомяк (в) - Баланик (к), Ткачук, Пицик, Британ - Коробка, Дичук, Сименко, Остафійчук, Бойків, Бессонов - Гордієвич (в). Головний тренер: Юрій Іванишин.
КІВС "Енергія-2": Морикишка (в) - Білюк, Саламаха, Герчаківський, Константінов - Король, Мурин, Лютий, Тимців - Цар, Гураль, Хорош, Оленяк - Яремчук (в). Головний тренер: Назар Станкевич.
Попередження: Морикишка (26), Король (27)

Футзальна субота для "драконів" розпочалась "енергетичним" дербі дублерів. В дебюті поєдинку гостям вдалось відкрити лік голам. Після грубої помилки арбітра, який прогінорував порушення правил проти Бессонова, підопічні Назарія Станкевича реалізували вихід "два в один" - влучний удар в активі Константінова. Пропущений м'яч змусив мобілізуватись "драконів", які на всіх парах помчали відігруватись. Досягти свого господарям вдалось на 8-ій хвилині, коли Дичук після розіграшу кутового вразив верхній кут воріт львів'ян - 1:1. Далі ж феноменальну гру у рамці воріт продемонстрував досвідчений Морикишка,  який раз за разом рятував "енерегткиів" від неприєностей. Та і він був безсилий на останній хвилині першої половини зустрічі, коли Король зрізав "круглого" у власні ворота - 2:1.

Після відпочинку на перший план вийшла воротарська майстерність Хомяка і Морикишки, які зі всіх сил зберігали незмінним рахунок на табло. На 33-ій хвилині "дракони" відзначились втретє. Ткачук чудовим ривком на мить випередив голкіпера і підправив м'яч точно в ціль - 3:1. Майже одразу тренерський штаб гостей перейшов на гру з п'ятим польовим, яка принесла результати під завісу матчу. М'яч після передачі Тимціва влучив у Коробку і по-зрадницьки залетів у незахищений кут воріт - 3:2. Більше суперники голів не забивали, а господарі здобули свою другу перемогу в поточному сезоні Першої ліги. 

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"
 


28 листопада

«Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ № 4» (Рівне) – «In.IT» (Львів) 2:2
Голи:
 Віталій Конько, 4, Олег Галамага, 19 (а/г) – Тарас Абрамчук. 5, Володимир Гриник, 35
Попередження: Віталій Конько, 11, Дмитро Рибіцький, 27 – Олег Галамага, 19. Андрій Федюк, 31, Володимир Когут, 39
Вилучення: Галамага, 36 (друга ЖК, In.IT ) 
In.IT: Грицків, Мірзаєв - Танечник, Когут, Буцик, Федюк, Багряк - Саприка, Абрамчук, Гриник, Галамага, Задорожний.
 



Східна зона

27 листопада

«Черкасиобленерго» (Черкаси) – «Comfort Life» (Буча)  7:6
Голи:
 Сергій Дєдов, 3, 6, Олександр Раковський, 3, Владислав Петришин, 16, В'ячеслав Ткаченко, 24, Олександр Лобов, 27, Богдан Мосійчук, 30 – Андрій Науменко, 5, Ігор Кіян, 10, Віктор Цой, 15, Артем Шундрик, 25 (пен.), Дмитро Медвідь, 34, Олександр Шамотій, 39
Попередження: Дмитро Медвідь, 27, Олександр Шамотій, 38 (обидва - Comfort Life)
Вилучення: Олександр Галицький, 29 (Comfort Life)
 



«Рятувальник» (Ромни) – «Автомобіліст-Бульвар» (Житомир)  5:0
Голи:
Дмитро Козуб, 18, Дмитро Баранник, 22 (пен.), Денис Завгородній, 25, Станіслав Носок, 32, Владислав Радченко, 38  
Попередження: Антон Кончаков, 19 (Рятувальник)

У домашньому матчі в рамках п’ятого туру Першої ліги чемпіонату України з футзалу серед команд групи Схід, який проходив у Сумах на майданчику спорткомплексу Інституту фізкультури СумГПУ ім.А.С.Макаренка, роменський «Рятувальник» здобув розгромну перемогу над житомирським клубом «Автомобіліст-Бульвар». Голами у складі представників Сумщини відзначилися Дмитро Козуб, Дмитро Баранник, Денис Завгородній, Станіслав Носок та Владислав Радченко. Після цієї перемоги підопічні Ігоря Салівона тимчасово очолили турнірну таблицю своєї підгрупи, але варто взяти до уваги те, що столичний «SkyUp» та «ЗАПОРІЖПРОМГРУП», які відстають від роменчан на один заліковий бал і, до речі, вже завтра зустрінуться в очному поєдинку, зіграли на дві гри менше.

Джерело - АФС

 
28 листопада

«ЗАПОРІЖПРОМГРУП» – «SkyUp» – 3:6 (1:3)
Голи:
Делятинський (18), Тесля (30), Маржановський (36) – Накаєв (2), Семенченко (8, 38), Сипливець (13), Морено (31, 40)
Попередження: Тесля (25) – Тменов (21), Накаєв (39)  
Нереалізований дабл-пенальті: Тесля (39)
«ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя): Андрій Мельник – Юрій Павлов, Олександр Маржановський, Сергій Рідний, Дмитро Делятинський – Артем Мороховець, Володимир Тесля (к), Антон Гай, Олександр Фролов – Олександр Синенко, Дмитро Мандичев – Іван Борозенець
Головний тренер: Олександр Оліщук
«SkyUp» (Київ): Володимир Негель – Микита Тменов (к), Апті Накаєв, Ростислав Семенченко, Роман Бакум – Ігор Салтанов, Максим Чеберяк, Владислав Корнєв, Андрій Ардашніков – Морено, Єгор Сипливець – Максим Бабенко
Головний тренер: Тарас Шпичка

Команда Тараса Шпички здолала «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» у виїзному поєдинку та продовжила свою серію без поразок.

Кияни почали досить бадьоро. Вже на другій хвилині Тменов вивів Накаєва на ударну позицію, і Апті ударом у кут воріт подарував перевагу своїй команді.

У першій половині стартової двадцятихвилинки столичні футзалісти зуміли подвоїти свій гандикап. При чому, гол вийшов дійсно командним. Негель ввів м’яч на Морено, бразилець віддав на Ардашнікова, а Андрій записав на свій рахунок асист. 
У свою чергу, точним ударом швидкий наступ «авіаторів» завершив Семенченко.

На 13-ій хвилині підопічні Тараса Шпички збільшили гандикап до трьох голів. Ардашніков віддав у боротьбу на Сипливця, Єгор обікрав Гая і з гострого кута вразив володіння Мельника.

Господарі під кінець тайму зуміли скоротити різницю у рахунку. Рідний відібрав м’яч у Морено й вивів на ударну позицію Делятинського, який потужним ударом залишив не при справах Негеля.

У середині другої половини команда Олександра Оліщука скоротила різницю у рахунку до мінімуму. Гай протягнув м’яч флангом, віддав на Синенка, а простріл останнього на дальній стійці замкнув Тесля.

Кияни з відповіддю не забарилися. Третій асист у цій зустрічі на свій рахунок записав Ардашніков, а Морено знову подарував гостям гандикап у два голи. Запоріжці не збиралися миритися з таким перебігом подій. Маржановський вдало зіграв на добиванні й знову наблизив свою команду до суперника на відстань одного взяття воріт.

Гості знову зуміли знайти швидку відповідь й збили атакувальний порив суперника. Триходівка Бакум-Тменов-Семенченко завершилася другим голом Ростислава у зустрічі. Також це взяття воріт стало для Семенченка вже п’ятим у чемпіонаті.

«ЗАПОРІЖПРОМГРУП» пішов перед з п’ятим польовим. Останнім шансом для господарів зачепитися за нічию був зароблений дабл-пенальті. Втім, з десятиметрової позначки Тесля пробив повз ворота. Натомість, крапку у зустрічі точним ударом по порожніх поставив Морено.

Як підсумок – 6:3. «SkyUp» здобуває третю перемогу у Першій лізі й з десятьма очками виходить на перше місце у групі «Схід». Наступного тижня команда Тараса Шпички проведе поєдинок у рамках третього попереднього етапу Parimatch Кубка України. Суперником «авіаторів» стане «Технологія-Агросвіт».

Джерело - «SkyUp»
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.