ИспанияАнтонио Вадийо: «Мы продолжаем стучаться в двери к грандам»РоссияРоссия. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Экстра-лигаКубок Львівщини-2020. День 2. LIVE!КазахстанКака — о чемпионате Казахстана: «Никакой уверенности, много сомнений»ИспанияИгрок «Мовистар Интер» заболел COVID-19ФранцияПьер Жаки: «Следующий этап развития футзала во Франции зависит от его профессионализации»Экстра-лигаКубок Львівщини-2020. День 1. «Енергія» і «Продексім» стартували з перемогЖенский футзалФутзалістки збірної України провели майстер-клас для майбутніх чемпіонівКазахстанМакси-интриги в мини-футболеКубок УкраиныФінал чотирьох Кубка України перенесено на 19-20 серпняЮношеский футзалАкадемія НФК «Ураган»: готовність №1 Экстра-лигаАндре Броканело: «Ты можешь работать хорошо и не выиграть, ты можешь вообще не работать и выиграть, но если ты работаешь хорошо, гораздо больше шансов, что ты победишь»ТурнирыРоман Проць: «Загалом, нововведення у футзальних правилах мають на меті спрощення гри»Беларусь«Борисов-900» дал старт предсезонке, а также представил Вячеслава Быковского и Дмитрия КудиКазахстан«Кайрат» может подписать Рината Турегазина и отпустить двух игроковЭкстра-лигаОлександр Бондар повертається до РівногоТурниры«Володимир» у фіналі розгромив «Яско» і виграв «Odessa Open Cup-2020». WeekendАссоциация футзала УкраиныОновлені Правила гри у футзал 2020/2021 українською мовоюИталия53-річний Марсіо Браншер ще на рік продовжив контракт з «Реалом Арциньяно»БеларусьШкола футбола и школа жизни, где тренер, как отец. Не картонная команда МФК ЦКК

Максим Мануйленко повернувся до «Кардинала-Рівне»

Універсал Максим Мануйленко повертається до "Кардинала-Рівне".


Контракт гравця із клубом розрахований на один рік. Максим вже розпочав тренуватися із командою.

 Я радий повернутися до Рівного. Провів тут три сезони. Тут завжди панувала прекрасна атмосфера. Хотілося б нарешті щось виграти із "Кардиналом". "Де Трейдинг" також збирається виступати в Екстра-лізі. Я міг залишитися. Але порадився із родиною і ми прийняли спільне рішення повернутися до Рівного. Я вважаю, що саме тут я демонстрував свою найкращу гру. Повернутися було правильним рішенням.  сказав Максим МАНУЙЛЕНКО.

Нагадаємо, Максим Мануйленко вже виступав за "Кардинал-Рівне" упродовж трьох сезонів: з 2016-го по 2019-й рік. Влітку 2019-го універсал залишив "Кардинал-Рівне", аби спробувати свої сили в івано-франківському "Урагані". У складі "драконів" уродженець Макіївки так і не змаг вибороти місце в "основі", але виграв Суперкубок України. За івано-франківський клуб універсал провів 8 матчів і забив 2 голи (ЕЛ - 6/0, КУ - 1/1, СК - 1/1). Другу частину сезону 2019/2020 провів у першоліговому клубі "ДЕ Трейдинг", за який провів 5 матчів і забив 3 м'ячі (ПЛ - 3/3, КУ - 2/0), вигравши медалі переможця другого за силою українського дивізіону.

За нашою інформацією серед потенційних новачків рівнян також розгяладаються універсали В'ячеслав Кожемяка і Андрій Цілик, а також воротарі Ярослав Морикишка і Павло Пучка.

Андрій Гулій, futsalua.org за матеріалами cardinal-rivne.com

П.с. Наша статистика виступів гравця відрізняється від статистики, поданої НФК "Ураган" через те, що ми рахуємо тільки ті матчі, в яких гравець виходив на майданчик, як, наприклад, це робиться в Білорусі, а не усіх, в яких він потрапив у заявку.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.