АматорыДруга ліга України. «Фінал чотирьох». Представляємо учасниківСборная Украины«Турнір розвитку УЄФА». Юнацька збірна України мінімально поступилася угорцямЛуганскаяПредседатель комитета по футзалу Луганской областной федерации футбола подвел итоги сезонаКубок УкраиныРоман Ковальчик: «Ми знаходимося в рівних умовах з Локомотивом»Сборная Украины«Турнір розвитку УЄФА»: Україна стартує з перемоги над Словаччиною у серії пенальтіАматорыНазар Яцишин: "Сезон розпочинало 18 гравців, а завершує лише 10"Сборная УкраиныОлександр Педяш: «Мрію зіграти на Євро-2018»ВолынскаяЛуцьк. Анонс чемпіонату і Кубку міста. І в будні, і в вихідніВинницаФутбольний тиждень. Випуск 240 від 19/04/2017ЗапорожьеКубок Запорожской области: чемпион вылетает в 1/4 финалаСборная УкраиныЖіноча збірна України проводить НТЗ у Львові перед виїзними матчами зі збірною Польщі Сборная УкраиныЗбірна України (U-17) вирушила у СловеніюОдесса: невероятная «Дружба» добывает золотые медали первой лиги!ЛьвовСергій Тригубець: До легіонерів в Ірані особливе ставлення ВинницаФутбольний тиждень. Випуск 239. 12/04/2017Экстра-лигаКращі сейви голкіперів СК “Сокіл” у сезоні 2016/2017 (ВІДЕО)ВинницаВідео Нагородження учасників міських змагань по футзалу м. ВінниціАматорыЄвгеній Калініченко: «У півфіналі ми програвали не команді ТСП, а одному її гравцю»ХерсонАлексей Левченко: "Проходил мимо и выиграл Кубок Черного моря"АматорыОфіційно. «Фінал чотирьох» Другої ліги відбудеться у Запоріжжі

На Волині – надія на «Надії»?

Ті, хто провели недільний вечір у спорткомплексі «Арена Спорт» - однозначно не пошкодували про побачене. Гарячі жіночі пристрасті у чвертьфіналі Кубка України з футзалу, а також фінальні протистояння у головних кубкових турнірах області подарували глядачам масу позитивних емоцій.
 

«Бренд груп» та «Олімпія» цього сезону зустрічалися між собою двічі. Якщо у Регулярному чемпіонаті стабільна команда з Княгининка обіграла лучан (які, схоже, тоді лише набирали потрібні кондиції), то у чвертьфіналі матчів на вибування сьомий колектив таблиці «віддячив» суперникам, а потім мав усі шанси поборотися за перемогу у дивізіоні. Тож для обох колективів це була можливість прикрасити сезон здобуттям Кубка АМФВ.

Незважаючи на те, що деякий час команди взяли на своєрідну розкачку, темп гри від цього не постраждав. Хоча майже до кінця першого тайму єдиним взяттям воріт став прикрий автогол «Бренд група» на 7-й хвилині матчу, який, тим не менш, став логічним завершенням активного відрізка атакувальної гри від гравців «Олімпії». Ближче до великої перерви лучани усе ж зуміли рахунок зрівняти: Олег Савчук після проходу по флангу «пирком» зумів проткнути голкіпера суперників. За лічені секунди після цього свою Назар Бугайчук взагалі міг виводити команду вперед, однак пробив у воротаря.

У другому таймі «брендівці» продовжили постійний тиск на ворота суперника. Гол, як то кажуть, назрівав, і після того, як Артем Назарчук завершив свій прохід ударом у поперечку, він таки стався. А відзначився Олександр Лисенко, він  у притаманному йому стилі взяв гру на себе, змістився у центр на з-за меж карного півкола пробив у кут воріт «Олімпії». До кінця гри лишалося більше п’яти хвилин, півтори з яких маяківська команда провела у п’ять польових, однак врятувати гру так і не вдалося – Кубок АМФВ здобуває симпатична луцька команда «Бренд груп».

Справжній футзальний десерт чекав на вболівальників у фіналі Кубка Волині. Ще на початку сезону підкрадалася думка, що єдина команда, яка може реально поборотися у протистоянні із сьогоднішньою «Надією» - це якраз «Надія-2», а уже після півфіналів головного кубкового турніру області було зрозуміло, що у будь-якому випадку головні футзальні «вершки» цього сезону збере саме Хорів.

Уже з перших хвилин гри чемпіони Вищої ліги відбили думки про можливу легку прогулянку для «старших братів». Не встигла секундна стрілка зробити коло ігрового часу, як Олег Калуцький потужним та точним ударом «розпечатав» Ігоря Пунду. У «Надії» були свої аргументи, однак Ярослав Писько не замкнув шикарну передачу Сергія Шафранського, а Ігор Кудінов перевірив на міцність стійку воріт Назара Русецького. А далі – знамените футбольне правило, контратака та точна передача Калуцького на Андрія Кузика – 0:2. Не встигли гравці «Надії» трохи відійти від легкого шоку завдяки голу Сергія Тригубця, як одразу ж отримали ще один удар по самолюбству – від того-таки Кузика

Тут і довелося досвідченому львівському оркестру чинних чемпіонів області зіграти свої найкращі мелодії. Ще до перерви Сергій Тригубець покарав гравців «Надії-2» за надто необережний вихід у п’ять польових, а у другому таймі чи не вперше його команда увімкнула шалений високий пресинг, який часто ще на початковій стадії обривав атаки суперників. А от саму «Надію», як то кажуть, «поперло»: спочатку швидка контратака закінчилася «хет-триком» у виконанні Тригубця після прострілу Шафранського. Уже за дві хвилини Сергій відзначився, як асистент, віддавши точну передачу на Назарія Цимбаляка. А за п’ять хвилин до кінця гри «старші брати» розіграли справжній шедевр, який завершився ефектним ударом п’ятою від Володимира Данилюка – 5:3! А у перерві між цими голами «молодші» могли зрівнювати рахунок – гравці «Надії» заробили шостий командний фол, однак Андрій Кузик десятиметровий не реалізував…

До честі другої «Надії», її гравці й не думали здаватися: на 23-й хвилині Олег Калуцький «видряпав» «кулястого» у карній зоні суперників та скоротив відставання. А вже за три секунди до фінальної сирени хлопці закрутили справжні «каруселі» біля воріт Ігоря Пунди під час розіграшу аута і у два паси таки вивели на порожню рамку Андрія Кузика – 5:5!!!

А у післяматчевій лотереї шестиметрових ударів щасливий квиток витягнули усе-таки гравці «Надії». Ігор Пунда стрибнув у ту ж точку, в яку пробивав Максим Омелян, і саме цей незабитий пенальті став вирішальним – точний удар Олександра Хлюбка означав, що саме основна команда з Локачинського району бере «золотий дубль» та у статусі чемпіона області та володаря Кубка Волині поїде захищати честь регіону на Всеукраїнському аматорському фіналі у Дніпрі. А «Надію-2» ми з великою вірогідністю побачимо на Елітному фіналі у нас в Луцьку.

Після такого видовищного фіналу настав час відзначити найкращих. Чемпіони, призери та найкращі гравці кожного з дивізіонів були нагороджені керівництвом АМФВ та спонсорами у різних номінаціях.

Не забуваємо, що на цьому сезон іще не закінчився: окрім виступу наших команд на Всеукраїнському та Елітному фіналах, цієї неділі відбудуться також фінали Кубка Мрії та Кубка Прогресу. Тож, налаштовуємося на видовище та любимо футзал такий, який він є!

Нагородження за підсумками сезону 2016/2017

ІХ чемпіонат Волині

Чемпіонат Волині серед жінок


1 місце – «Легіон» Луцьк 
2 місце – ДЮСШ Маневичі
3 місце «Ладомир» Вл.Волинський

Шоста ліга

Найкращий Бомбардир – Зіняк Назар (West Side) 19
Найкращий Гравець – Христюк Олександр (West Side)
Найкращий Голкіпер – Щерба Андрій (Волиньсталь)

3 місце Регулярна першість – «Мілан» Кременець
2 місце Регулярна першість – «Волиньсталь» Боголюби
1 місце Регулярна першість - «West Side» Луцьк

«West Side» Абсолютний чемпіон Шоста ліга  

П’ята ліга

Найкращий Бомбардир – Потурай Олександр (Фіміам), Чоп Сергій (Любарт) 19
Найкращий Гравець – Случик Андрій (Юність П)
Найкращий Голкіпер - Масіч Богдан (Любарт)

3 місце Регулярна першість – «Колос-2» Ківерці
2 місце Регулярна першість – «Фіміам» Луцьк
1 місце Регулярна першість – «Любарт» Струмівка

«Фіміам» Абсолютний чемпіон П’ята ліга 

Четверта ліга

Найкращий Бомбардир – Блажиєвський Ігор (Забіяка) 14
Найкращий Гравець – Зайчук Михайло (Сахарадо)
Найкращий Голкіпер – Гузоватий Сергій (Юність М)

3 місце Регулярна першість – «Лучеськ»
2 місце Регулярна першість – «Забіяка» Забороль
1 місце Регулярна першість – «Юність» Млинів

«Забіяка» Абсолютний чемпіон Четверта

Третя ліга

Найкращий Бомбардир – Шахраюк Олег (ФК Олика) 20
Найкращий Гравець – Шелест Петро (Топільно)
Найкращий Голкіпер – Сльозка Віктор (Нововолинськ)

3 місце Регулярна першість – «Метеор» Луцьк
2 місце Регулярна першість – ФК «Олика»
1 місце Регулярна першість – «Топільно»

«Топільно» Абсолютний чемпіон Третя ліга 

Друга ліга

Найкращий Бомбардир – Перванчук Дмитро (Володимирівка Ветеран) 18
Найкращий Гравець – Обертас Максим (Волод Ветеран)
Найкращий Голкіпер – Улянюк Герман (Зимне)

3 місце Регулярна першість – «Стелла» Луцьк
2 місце Регулярна першість  - «Володимирівка Ветеран»
1 місце Регулярна першість  - «Авангард 040»

«Колос» Абсолютний чемпіон Друга ліга 

Перша ліга

Найкращий Бомбардир – Бойко Андрій (Динамо) 18
Найкращий Гравець – Рожко Дмитро (Мідас)
Найкращий Голкіпер – Притулюк Дмитро (Бренд Груп)

3 місце Регулярна першість – «Атлетик» Луцьк
2 місце Регулярна першість – «Олімпія» Маяки
1 місце Регулярна першість – «Динамо» Луцьк

«Атлетик» Абсолютний чемпіон Перша ліга 

Вища ліга

Найкращий Бомбардир – Вишневський Сергій (Вікторія М) 21
Найкращий Гравець – Ковальчук Віталій (Надія-2)
Найкращий Голкіпер – Кречковський Євген (ПАККО)

3 місце Регулярна першість – «Кураж» Горохів
2 місце Регулярна першість – «ПАККО» Луцьк
1 місце Регулярна першість – «Надія-2» Хорів

«Надія-2» Хорів Абсолютний чемпіон Вища ліга 

Суперліга

Найкращі Бомбардири – Кабанов Тарас (ЛСТМ) 12, Данилюк Іван (Ковель-Волинь) 12, Вознюк Костянтин (Вілія) 12
Найкращий Гравець – Цимбаляк Назарій (Надія)
Найкращий Голкіпер – Ярмощук Олександр (Вілія)

3 місце Регулярна першість – «Волиньагротех»
2 місце Регулярна першість – «Ковель-Волинь»
1 місце Регулярна першість  - «Вотранс»

«Надія»  Хорів Абсолютний чемпіон Суперліга 

Джерело - http://www.amfv.com.ua

Новости

Луцк
Стартував чемпіонат Луцька

Вісім команд вийшли на старт цьогорічної першості міста. Цікаво, що географія команд складає майже повну палітру усіх ліг Чемпіонату Волині – від Суперліги до Шостої ліги. У першому турі «Олімп»...

Луцк
Волинь представлятимуть ратнівські школярі

Закінчилися змагання регіонального етапу Шкільної футзальної ліги на Волині. В спорткомплексі «Арена спорт» кращі збірні районних шкіл (п’яті класи) з’ясовували, хто ж презентуватиме нашу область у...

Луцк
Волинь. Омріяний прогрес

Остаточне закінчення футзального сезону області відбулося у неділю 26 березня, коли на майданчик СК «Арена Спорт» вийшли учасники фінальних поєдинків за Кубки Мрії та Прогресу. На момент початку ви...

Луцк
На Волині – надія на «Надії»?

Ті, хто провели недільний вечір у спорткомплексі «Арена Спорт» - однозначно не пошкодували про побачене. Гарячі жіночі пристрасті у чвертьфіналі Кубка України з футзалу, а також фінальні протистоян...

Луцк
Волинь. Перший дитячий чемпіонат фінішував

Ось і пролетів перший футзальний чемпіонат Волині серед дітей. Багато в чому були проблеми, протиріччя та непередбачувані ситуації, але ми бачимо над чим потрібно попрацювати у майбутньому.   ...

Луцк
Волинь. Анонс. Поезія весни - вірші футзалу

Поезія весни – вірші футзалу          Любіть всі футзальчик          Любіть всі футзальчик, як сонце любіть,          Як березень, вЕсну і квіти,          Ви просто усі на фінали прийдіть,  ...

Луцк
Волинь. Передостанні битви сезону

Чергова порція волинського футзалу цього тижня розділилася на дві частини. Центральні протистояння відбулися ще 8 березня, і, треба сказати, що жіноче свято ніяк не відвернуло увагу вболівальників ...

Луцк
Волинь. Н – НАДІЙність: чемпіони відомі

Ну от і завершився, мабуть, найбільш шалений уік-енд у нинішньому чемпіонаті Волині. Команди провели одразу по два фінальні матч, у яких визначилися шість з восьми колективів, які отримали звання А...

Луцк
Волинь. Анонс. Святкові кубки та фінали

Не встигли вщухнути емоції після вирішальних матчів плей-офф, що тримали у напрузі вболівальників протягом минулого вік-енду, як підійшов час для визначення фіналістів кубкових змагань. Та ще й в П...

Луцк
Волинь. Анонс. Il Grande Finale

Доки у протягом мід-уіку команди все ще визначатимуть останніх учасників фіналів у битвах за звання Абсолютного чемпіона деяких ліг, графік ігор на вихідних подарує глядачам одразу подвійну порцію ...

Луцк
Волинь. «Бог любить трійцю»

Протягом сезону волинські футзальні колективи не раз дивували вболівальників такою собі рівністю: наприклад, у кубкових турнірах, де протягом довгого часу зберігалась рівна квота команд з різних лі...

Луцк
Волинь. Дорослий крок майбутніх чемпіонів

Про те, як дітлахи перемагали діючу найсильнішу футзальну команду області Субота уже привчила любителів міні-футбольних волинських ігрищ до того, що саме цього дня відбуваються найбільш цікаві п...

Луцк
Волинь. Половина – на виліт

Ну ось і дочекалися любителі волинського футзалу таких бажаних ігор першого раунду плей-офф у чемпіонатах області. І перші ігри на вибування не підвели глядачів: у більшості поєдинків, незважаючи н...

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.