Чемпионат ЕвропыКака: «Натурализация нужна не для чистого результата, а для развития футзала в стране»Чемпионат ЕвропыИтоги ЕВРО-2022Сборная УкраиныУ Києві відбулася зустріч журналістів із головним тренером та гравцями збірної УкраїниЧемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Приємно, коли підходили гравці і тренери інших команд, і казали, що у нас дуже гарна команда»Чемпионат ЕвропыЮрий Кобзарь: «Выступление Абакшина и Чернявского, игравших за любителей, говорит об огромном потенциале украинского футзала»Сборная УкраиныПетро Шотурма: «У півфіналі при пробитті пенальті взяв на себе відповідальність, як капітан»Чемпионат ЕвропыСергій Усаковський: «Хочу побажати Кака здоров’я та успіхів, а збірній Казахстану увійти в топчетвірку команд світу»Футзал в миреАргентина – переможець Копа АмерикаСборная УкраиныВасилий Симонов: «Желаю «Продэксиму» в ближайшем будущем гордиться воспитанниками херсонского футзала»Сборная УкраиныУболівальники зустріли збірну України по прильоті з Нідерландів в аеропорту БориспільЧемпионат ЕвропыПортугалия защитила титул и стала двукратным чемпионом ЕвропыЧемпионат ЕвропыІгор Чернявський: «Не кожна команда створює таку кількість гольових нагод біля воріт збірної Іспанії як ми»Кубок УкраиныParimatch Кубок України-2021/22: 1/8 фіналу. Матчі-відповіді. Результати, огляди, відеоЧемпионат ЕвропыІгор Корсун: «Ми працюємо саме заради таких емоцій, які були під час чемпіонату Європи»Чемпионат ЕвропыДмитрий Бербенцев: «Некрасивы высказывания диванных экспертов и лживых тренеров о нашей сборной и «Продэксиме»Чемпионат ЕвропыПетро Шотурма: «Ми зробили все, що могли, проте, думаю, у майбутньому ще скажемо своє слово»Футзал в миреКопа Америка-2021. День 6: Аргентина у фіналі зійдеться з ПарагваємЧемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Я хочу, щоб гравці самі повірили, що можна перемагати найкращі збірні»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна поступилася Іспанії та посіла четверте місцеЧемпионат ЕвропыСергей Скорович: «Для победы в финале нужно выложиться без остатка»

Олександр Педяш: «Мрію зіграти на Євро-2018»

Гравець хмельницького «Сокола» у інтерв’ю із клубною прес-службою поділився враженнями від дебютного голу в футболці збірної України, виходу «жовто-синіх» у фінальний етап Євро-2018 та очікуваннями від майбутнього «Фіналу чотирьох» Кубку України з футзалу.
 

-Твій дебютний гол у футболці збірної України з футзалу стався у твоєму ж першому офіційному матчі, в якому суперником нашої збірної була команда Чорногорії, і носив доволі важливе значення, оскільки тоді на табло рахунок був нічийним – 1:1. На твою думку, цей результативний удар став наслідком награної комбінації чи імпровізації на паркеті?

-На мою думку, наслідком імпровізації, і виник він досить спонтанно. Перший раз діяли такою четвіркою, і після чудової передачі від Новака я вдало вибрав позицію, і мені залишалося лише влучити у порожній кут.

-У вирішальній зустрічі із хорватами наша збірна зіграла зовсім в іншому стилі, ніж в поєдинках із Бельгією та Чорногорією, а з тобою у квартеті діяли вже зовсім інші виконавці. Не важко було адаптуватися до цього?

-Віддам належне хорватам, дуже важко було з ними грати. У них неймовірно сильні індивідуально виконавці, які нам доставляли чимало клопотів у обороні, і мабуть через це Олександр Косенко вирішив дещо «перетасувати» четвірки. Приємно, що змогли проявити характер, і переламати хід поєдинку, який для нашої збірної до певного моменту складався не дуже вдало, і святкувавши перемогу, здобули пряму путівку на Євро. Хочеться подякувати вболівальникам, які у найбільш відповідальний момент «зарядили» нас своєю підтримкою, що додало нам ще більше сил та впевненості.

-Якою була атмосфера у таборі збірної України під час під підготовки та матчів відбору на Євро-2018?

-Атмосфера була просто неймовірною. Всі підтримували один одного, і не відчувалося жодної «дідівщини». Навпаки, більш досвідчені гравці допомогали молодим виконавцям, таким як, Корсун та Зварич повірити у себе і проявити свої кращі якості.

-Чи сподіваєшся зіграти у «жовто-синій» футболці у фінальній частині Євро-2018?

-Звичайно, це моя мрія. Буду старатися  проявляти себе в кожному матчі, аби не випадати з поля зору тренерського штабу збірної. Я зараз, як кажуть, «не одягнув корону», а і надалі прагнутиму розвиватися та прогресувати як гравець.

-В чвертьфіналі плей-офф Екстра-ліги «Сокіл» не зміг пройти «Продексім», хоча був неймовірно близьким до цього. Чого на твою думку не вистачило, аби подолати херсонський бар’єр?

-Вважаю, що другий матч серії у Херсоні ми програли самі собі, і це стало вирішальним. Такі ігри не можна «відпускати», і вести у рахунку 2:0 з такою командою як «Продексім» і не втримати власну перевагу… Хоча, свою роль зіграли і арбітри, які при рахунку 2:0 не призначили стовідсотковий пенальті у ворота херсонців, і можливо тоді все для б «Сокола» склалося зовсім по-іншому. Зробили з цих матчів правильні висновки, і прагнемо продовжувати рухатися у правильному напрямку.

-Завершить «Сокіл» сезон участю у «Фіналі чотирьох» національного Кубку, де суперником хмельничан на стадії півфіналу стане харківський «Локомотив». Чого очікуєш від битви з чинним володарем трофею?

-Будемо грати лише на перемогу та постараємося здобути путівку до фіналу. В цьому сезоні ми вже обігрували «Локомотив» і вже маємо в цьому маленький досвід, який сподіваюсь, допоможе нам у Києві.

Джерело - Олександр Таран, прес-служба СК «Сокіл»
Фото - Максим Сухенко

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.