«Минас» – обладатель Кубка Бразилии-2021Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. 1/4 фіналу. BudmonsteR (Київ) – Моноліт-Viva Cup (Харків). АнонсАргентинаСегодня стартует Суперкубок Аргентины-2021РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 14. LIVE!РоссияИван Мельников: «Наш принцип – поступательное движение вперед»Россия«Тюмень» рассталась с Вилианом и подписала РуанаЛига чемпионов УЕФАКака: «Чтобы выиграть Лигу чемпионов, ты всегда должен выиграть минимум три больших, серьезных матча»Футзал в миреПарагвай и Панама сыграют два товарищеских матчаБеларусьОпределен состав сборной Беларуси на матчи группового этапа квалификации Евро-2022 против КазахстанаЛига чемпионов УЕФА«Кайрат» – «Бенфика»: пятая серия принципиального противостоянияЭкстра-лигаДмитрий Шувалов: «Мне очень импонирует образ, харизма и знания Станислава Гончаренко»Чемпионат мираСборная Гватемалы проведет сбор в БразилииЛига чемпионов УЕФАФинал восьми Лиги чемпионов-2020/21 пройдет в ХорватииИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 21-го тураИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 21-го тураЭкстра-лигаСтатистика гравців «ХІТа» після першого кубкового чвертьфіналуЛига чемпионов УЕФАЧингиз Есенаманов: «Результат матча с «Бенфикой» будет зависеть от нас самих»Сборная УкраиныВизначено склад збірної України на матчі відбору до Євро-2022 проти ХорватіїВизначено учасників Вищої, Першої та Другої ліг чемпіонату України серед дівочих команд 2008-2009 рр.н.Лига чемпионов УЕФАКака: «Преимущество будет известно после того, как станет ясно, где пройдет матч – в Минске, Алматы, Москве или Португалии»

Прикарпатські профі. Підсумки півріччя 2020/21: Україна

Новорічна пауза у футзалі добігає до кінця і вже після Різдва відновляться змагання у Favbet Екстра-лізі та жіночій Вищій лізі. Більше про підсумки виступів футзалістів з Прикарпаття читайте у матеріалі.


Петро Шотурма ("Продексім" Херсон)
14 матчів в лізі (12 голів, 4 попередження), 1 матч в Лізі чемпіонів УЄФА (7 голів)

Реноме лідера херсонського "Продексіму" в осінній частині сезону підтвердив Петро Шотурма, який загалом взяв участь в 14 матчах Favbet Екстра-ліги і допоміг команді зустріти Новий рік у статусі лідера чемпіонату. Окрім того, Шотурма у складі херсонців феєрив і в Лізі чемпіонів - у поєдинку проти північноірландського "Росаріо" універсал забив 7 голів, а його команда перемогла з рахунком 28:1. Такий феноменальний доробок дозволив нашому земляку очолити рейтинг бомбардирів Ліги чемпіонів після першого раунду кваліфікації. Окрім того, восени для Шотурми мала місце ще одна знаменна подія - вихованцю "Урагану" довірили капітанську пов'язку національної збірної України після відходу Євгена Іваняка.
 

Ігор Корсун ("Продексім" Херсон)
13 матчів в лізі (9 голів, 4 попередження), 1 матч в Лізі чемпіонів УЄФА (1 гол)

Основним в складі херсонців став і Ігор Корсун, в активі якого 9 забитих м'ячів у 13 зіграних поєдинків. А от на євроарені Корсун поки забив всього один гол.
 

Орест Боргун ("ХІТ" Київ)
14 матчів в лізі (4 голи, 3 попередження) 

Універсал Орест Боргун проводить свій черговий сезон у складі столичного "ХІТа". Восени наш земляк зіграв 14 матчів, в яких відзначився чотирма голами та "напрацював" на три попередження. Додамо, що "ХІТ" перед новорічною паузою посідає другу позицію чемпіонату, програючи лідеру п'ять залікових пунктів.
 

Іван Скіцко (АФФК "Суми")
15 матчів в лізі (4 перемоги, 2 нічиї, 9 поразок)

Наставник Іван Скіцко разом з АФФК "Суми" за підсумком осінньої частини сезону перебуває у зоні плей-офф, посідаючи шосту сходинку турнірної таблиці. Втім, за три тури до завершення сумчанам доведеться добряче постаратись, щоб зберегти місце у "прохідній" частині таблиці, адже перевага над "Соколом" та "ДЕ Трейдингом", які поки поза заповітною "вісімкою", складає два та чотири очки відповідно.
 

Василь Кефа (АФФК "Суми")
13 матчів в лізі (6 голів, 1 попередження, 1 вилучення)

Влітку універсал Василь Кефа після закордонного досвіду у польській "Бохні" та латвійському "Петрові" повернувся на Батьківщину та уклав контракт з АФФК "Суми". У новому клубі 23-річний вихованець "Урагану" відіграв 13 поєдинків та забив шість голів у ворота суперників.
 

Олег Гуцуляк ("Сокіл" Хмельницький)
6 матчів в лізі (1 гол, 1 попередження)

Переможець Першої ліги U-17 минулого сезону у складі ФК "Угорники" Олег Гуцуляк був запрошений до табору хмельницького "Сокола". Втім, дебютний сезон для 17-річного гравця видався не надто вдалим, адже зігравши лише шість матчів в чемпіонаті, зазнав важкого пошкодження, яке заліковує і по цей день. "Сокіл" поки знаходиться поза межею плей-офф, та підопічні Романа Ковальчика мають всі шанси піднятись угору та вибороти путівку до ТОП-8.
 

Христина Перевізник ("Ладомир" Володимир-Волинський)
3 матчі в лізі (6 голів)

Прикарпатські футболістки волинського "Ладомира" запалювали не лише на великому полі, а й у футзальній Вищій лізі. Зокрема, найкращою серед всіх наших краянок стала Христина Перевізник, яка в середньому відзначалась двома голами за матч. "Ладомир" зустрів Новий рік у статусі лідера групи 4 - в активі команди сім очок та перша сходинка квартету.
 

Даяна Семків ("Ладомир" Володимир-Волинський)
3 матчі в лізі (1 гол)

Всі поєдинки у складі "Ладомира" відіграла і Даяна Семків. Втім, 16-річна універсалка в середньому відзначлась один раз за гру - три голи в трьох матчах осінньої частини сезону.
 

Катерина Боклач ("Ладомир" Володимир-Волинський)

А от голкіперка "ладомирянок" Катерина Боклач (на фото - у тренувальній формі) у залі залишились без ігрової практики, не зігравши жодної хвилини у складі волинського клубу у футзальній Вищій лізі.

Ольга Харащук ("Збірна Хмельницької області-ДЮСШ №1" Хмельницький)
3 матчі в лізі (3 голи, 1 попередження)

Новачком футзальної Вищої ліги в поточному сезоні стала Збірна Хмельницької області-ДЮСШ №1. До складу дебютанта "вишки" було запрошено одразу двох футболісток з франківського "Прикарпаття-ДЮСШ №3". Мова йде про Ольгу Харащук, яка провела три матчі, забила три голи та "напрацювала" на одне попередження. ЗХО-ДЮСШ №1 перед новорічною паузою перебуває на третій сходинці квартету 4.

Вероніка Кузьмин ("Збірна Хмельницької області-ДЮСШ №1" Хмельницький)
3 матчі в лізі (1 матч на "нуль")

Другим новачком хмельницької команди стала Вероніка Кузьмин. Та якщо у футболі 17-річна гравчиня виконувала роль півзахисниці, то у футзалі приміряла для себе амплуа голкіперки. Зміну амплуа можна назвати вдалою - всього Вероніка зіграла на паркеті три матчі, в одному з яких залишили свої ворота "сухими".

Фото: FB-сторінки МФК Продексім, ФК Ладомир, АФФК Суми, ФК ХІТ.

Джерело - Андрій МОКЛЯК, SPORT.IF.UA

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.