ВинницаДруга ліга України 2020/21. Вінниччина. «ЯСКО» вдруге поспіль святкує перемогуРоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Матчи 11-го тура. LIVE!Ассоциация футзала УкраиныРегресс футзала в Украине. Часть 2. Деятельность АФУВторая лигаДруга ліга 2020/2021: напередодні Фіналу восьми (частина 2)ИталияКубок Италии-2020/21. Финал восьми. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу. «Енергія» – «Продексім». АнонсВторая лигаДруга ліга України 2020/21. 1/4 фіналу. «Любарт» (Луцьк) – «Нікма» (Запоріжжя)ПортугалияПортугалия-2020/21. Лучшие голы 29-го тураКиевВиктор Цой: «Хотелось бы успеть поиграть под руководством Косенко и Гончаренко — их результаты говорят сами за себя»Экстра-лигаЮрий Савенко: «Продэксим» выиграл Кубок Украины за счёт сплоченности команды и желания взять этот трофей»Чемпионат мираАФК визначилася з претендентами на поїздку на Кубок світу-2021АзербайджанТьяго Болинья: «Все считали, что сборная Греция является слабой командой, но они показали довольно интересную игру»КиевПотрібна допомога Леоніду ЖиронкінуИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 27-го тураФутзал в миреЮнацький Євро (U-19) відбудеться 2022 року в ІспаніїЧемпионат ЕвропыЖеребкування фінального турніру Євро-2022 відбудеться наприкінці 2021 рокуВторая лигаДруга ліга 2020/2021: напередодні Фіналу Восьми (ч.1)ИспанияИспания-2020/21. Тур 27. Разгром, сенсация и победа «Барсы» над лидеромБеларусьБеларусь-2020/21. Тур 20. LIVE!АзербайджанВассура объяснил свой переход из футзала в футбол

Favbet Кубок України 2020/21. 1/4 фіналу. BudmonsteR (Київ) – Моноліт-Viva Cup (Харків). Анонс

«Будівельники» вдруге у рамках цьогорічного розіграшу Кубка України зіграють з представником Екстра-ліги і вдруге перед домашнім поєдинком команда Павла Химяка має ліквідовувати різницю в один м’яч.


Перший матч проти новачка елітного дивізіону – «Моноліта-Viva Cup» міг скластися для киян абсолютно різним чином. Впродовж майже усієї зустрічі «BudmonsteR» був попереду завдяки голу Сергія Конопчука.

Натомість, харків’яни записали до свого активу заключну десятихвилинку попередньої зустрічі. Команді Романа Перадзе, зусиллями наддосвідчених Дмитра Бондаря і Дениса Овсяннікова, а також юного Сави Лутая, вдалося перевернути хід зустрічі й подарувати собі перевагу у два голи.

Чудовий шанс, щоб відзначитися мав Ілля Терентьєв, але переграти Дениса Анікєєва ударом з десятиметрової позначки він не зумів. У свою чергу, кияни зуміли знайти нагоду, щоб скоротити різницю у рахунку. Микола Кібиш встановив на табло «Каразінського» рахунок 3:2 на користь господарів, з яким команди й «переїжджають» до Києва.

Якщо оцінювати сезон для «Моноліта-Viva Cup», то варто відзначити, що в Екстра-лізі харків’яни посіли сьому сходинку. Найкращим бомбардиром команди став Денис Овсянніков. На його рахунку 9 забитих м’ячів. Окрім нього найбільше відзначалися: Ілля Терентьєв (8 голів) та Дмитро Бондар (6 голів).

У рамках Кубка України слобожанці стали однією з найрезультативніших команд 1/8 фіналу. У воротах хмельницького «Сокола» побували 14 м’ячів, а найкращим голеадором «Моноліта-Viva Сup» став Ілля Терентьєв (3 голи).

Команда Павла Химяка у Вищій лізі чемпіонату Києва перебуває на шостій сходинці, а найбільше голів в її складі забив Микола Кібиш (10). У Кубку України «будівельники» розпочали свій шлях ще з першого попереднього етапу, де вони виявилися сильнішими за роменський «Рятувальник». Далі киянам вдалося здолати дніпровський «Human» та «Кардинал-Рівне». Щодо гольових звитяг у кубкових зустрічах, то тут з п’ятьма голами на рахунку лідирує Андрій Потапов.

Як і перед поєдинком з рівнянами, «BudmonsteR» розпочинатиме домашню зустріч з дефіцитом в один гол. Тож, саме ця відстань й залишається для кубкового дебютанта, щоб дістатися до амбітної мети – Фіналу Чотирьох.

Павло Химяк, головний тренер «BudmonsteR»:

- Як оціните перший матч проти «Моноліта-Viva Cup». Чи здивував чимось суперник?

- Суперник нас не здивував. Плідно готувалися до цього протистояння та розуміли з ким належить зіграти. Матч у Харкові видався дуже складним. Ми віддали багато сил. Вважаю, що підсумковий результат є закономірним.

- Що скажете про новачків? Наскільки вони встигли вписатися в ігрові схеми команди?

- З цими хлопцями ми знайомі не перший день. Тож, знали чого від них очікувати. Якихось зайвих труднощів не виникло.

- Можете сказати, що домашній матч з «Кардиналом-Рівне» став певним фактором для покращення морального стану і майбутніх результатів команди?

- Можу точно відзначити, що команда проводить кожен матч з максимальною самовідданістю та величезним бажанням. Якщо така тенденція спостерігатиметься й надалі – перемог буде більше.

- Наскільки рахунок 3:2 на користь суперника є прийнятним перед матчем-відповіддю?

- Результат є цілком нормальним для виїзної зустрічі. На попередній стадії ми вже бачили щось подібне. Тоді мінімальна поразка у Рівному не завадила нам кваліфікуватися до чвертьфіналу Кубка України. Докладемо максимальну кількість зусиль, щоб майбутнє протистояння завершилося на нашу користь!

«BudmonsteR» (Київ) – «Моноліт-Viva Cup» (Харків)
15:15. м. Київ, СК КПІ
Арбітри: О. Гопка (Черкаси), О. Білащенко (Чернігів), Р. Лутій (Київ)
Хронометрист: В. Лозинський (Київ)
Спостерігач арбітражу: М. Подраний (Житомир)
Перший матч: «Моноліт-Viva Cup» (Харків) – «BudmonsteR» (Київ) –​ 3:2

Фотографії: Роман Хоботов, ФФзК

Джерело - ФФзК

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.