Испания«Бурела»: Ривера уходит, Рикер приходитСборная УкраиныЗбірна України (U-19) завоювала бронзові нагороди турніру «Futsal Week», Ткачук і Дичук у символічній збірнійКазахстанБиржан Оразов: «Хотелось бы попробовать себя в топ-чемпионатах, деньги тут не влияют»МолдоваВ’ячеслав Кожем’яка перейшов в «Балкан Фармасьютікалс»БеларусьБеларусь-2020/21. Высшая лига. Плей-офф. Финалы. LIVE!Сборная УкраиныЮнацька збірна України (U-19) боротиметься за бронзові нагороди на турнірі «Futsal Week»ИспанияМигель Андрес: «Самое важное, чему я научился – это честность, порядочность, трудолюбие и страсть к делу, которым я занимаюсь»Футзал в миреМФК «Байтерек» пополнился Салимбаевым и БайзаковымРоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф. Финалы. LIVE!Женский футзалНаталия Митрофанская: «Хочу оставаться в футзале, добиться в нем многого и вернуться в сборную»РоссияГабриэл: «В предстоящих матчах главное – дисциплина»ИталияМарсио Браншер: «Мне очень нравится играть, но я также люблю тренироваться»ГерманияПётр Шаталин: «Сомневаюсь, что в первый сезон Бундеслиги немецкие команды будут повально скупать легионеров»Сборная УкраиныЮнацька збірна України (U-19) зіграє з Францією у півфіналі турніру «Futsal Week»Экстра-лигаВони кували перше «золото» «Урагану»: гравці (частина 2)Италия Италия-2020/21. Серия А. Финал четырех. LIVE!ИспанияПола: «Десять выдающихся лет в «Интере» не испортит неудачная концовка»ФранцияБруну Коэлью расстается с ACCS FutsalСборная УкраиныЮнацька збірна України (U-19) ділить очки з Хорватією у рамках турніру «Futsal Week»Первая лига Перша ліга 2020/21. Визначився квартет півфіналістів

RFEF представила пакет заходів щодо допомоги футболу і футзалу в умовах кризи COVID-19

Луїс Рубіалес детально розповів про дії, які включають соціальні та економічні пропозиції, всім президентам територіальних федерацій за допомогою відеоконференції.


Вони мають на меті гарантувати життєздатність клубів і вмплату заробітної плати під час зупинки змагань
  • Він виділить 4 мільйони євро непрофесійним футбольним клубам, щоб вони могли виплачувати зарплату гравцям і тренерам
  • Від веде переговори про кредитну лінію для Прімери і Сегунди і запрошує Лігу та професійні клуби взяти участь у цій акції
  • Він надасть у розпорядження Міністерства здоров’я психологів і фізіотерапевтів RFEF, пропонує готель «Residencia» і сприяння організації тестувань.
Президент Королівської федерації футболу Іспанії (RFEF – прим. ред.) Луїс Рубіалес представив низку соціальних та економічних заходів для допомоги іспанському футболу в умовах кризи, спричиненої вірусом COVID-19. Ці дії були детально розглянуті президентами територіальних федерацій на відеоконференції та мають на меті забезпечити спокій у дуже важкий час, ставши фундаментальною підтримкою цього виду спорту.

Рубіалес пояснив, що ці ініціативи мають на меті гарантувати життєздатність клубів, а також виплату заробітної плати, на яку RFEF зобов'язується виділити 4 мільйони євро для непрофесійних футбольних клубів, щоб вони могли виплатити зарплати гравцям і технічному персоналу у цей період призупинення змагань.

Цей грошовий аванс можна бути повернути протягом 2 сезонів без відсотків. До нього можуть отримати доступ клуби Сегунди Дивізіону Б і Терсери; Прімери, Сегунди і Сегунди Б з футзалу, а також жіночих футзальних Прімери і Сегунди. Точкова допомога також буде запропонована жіночим футбольним клубам програми Еліт (спеціальна програма для фінансування жіночго футболу в Іспанії – прим. ред.), які мають фінансові труднощі.

Крім того, він запропонував пільгову кредитну лінію в розмірі принаймні 500 мільйонів євро для всіх команд Прімери і Сегунди через синдикований кредит. Для цього він запрошує Лігу та клуби, якщо вони зацікавлені, взяти участь у цих переговорах з основними кредитними установами країни.

Служба психологів і фізіотерапевтів

Поряд із цими заходами запропоновані й інші соціальні заходи. Федерація запропонує послуги своїх психологів і фізіотерапевтів для підтримки галузі охорони здоров’я та догляду за пацієнтами і підтверджує можливість використання готелю «Residencia» у Місті футболу (тренувальний центр Королівської іспанської футбольної федерації – прим. ред.) у Лас-Роса як лікарняного центру. В цьому контексті  Рубіалес оголосив про намір створити організацію для досліджень у спорті, яку щосезону могли б фінансувати CSD (Національна рада спорту) та COE (Олімпійський комітет Іспанії), де зможуть співпрацювати клуби, спонсори, федерації, спортсмени та інші.

Президент хотів би нагадати, що Федерація з першого дня вживає заходів у всіх галузях. Так, у спортивному плані RFEF вирішила з самого початку призупинити всі свої змагання. Вони будуть відновлені, як тільки органи охорони здоров'я та уряду приймуть рішення по цьому питанню, поступово, щоб уникнути фізичного і психологічного напруження гравців.

Відтермінування заборгованостей і нульова плата за профсійний статус

Щодо економічних заходів, окрім раніше прийнятих, Рубіалес пояснив, що RFEF готова погодитись на відстрочку без санкцій можливих боргів клубів перед футболістами, породжених періодом бездіяльності через COVID-19, гарантуючи 100% зарплати футболістам і футболісткам за умови переговорів з профспілками.

Крім того, RFEF збереже гранти для жіночих клубів Прімери (500 000 євро на рік на клуб) і Сегунди (100 000 євро на клуб на рік), зареєстрованих в програмі Еліт; клубів Сегунди Дивізіону Б (від 131 400 євро до 291 410 євро кожному); Терсери (від 43 900 до 105 000 євро кожному); та жіночим футзальним клубам (700 000 євро загалом).

Президент взяв на себе зобов’язання негайно розпочати перераховувати платежі солідарності УЄФА для молодіжних академій клубів Прімери (4 814 658 євро); Сегунди (з аналогічною сумою); Сегунди Дивізіону Б, вперше в історії (898 736 євро); і Терсери, також вперше в історії (2 311 035 євро).

Перш ніж закінчити свій виступ перед президентами територіальних федерацій, він наголосив на важливості стабільності робочих місць у футболі, як гаранта підтримки змагань у рівних та паритетних умовах. З цієї причини він нагадав, що будь-які заходи, прийняті клубами в цей час, наприклад, такі як ERTES (документи тимчасового регулювання зайнятості – прим. ред.), повинні бути захищені законодавчою базою, і попросив вивчити конкретні випадки, щоб уникнути у майбутньому адміністративних санкцій або інших проблем.

Джерело  www.rfef.es

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.