Чемпионат ЕвропыТарас Вонярха: «В нашей сборной нет лидера»БеларусьМаксим Літвінов залишає ХІТ і може продовжити кар'єру закордономЧемпионат ЕвропыЕвро-2018. Перед 1/2 финала. Анонс от UEFA.comЧемпионат ЕвропыЛосано не сыграет с КазахстаномПервая лига Яссин Эссаргини: «Всегда есть над чем работать»Чемпионат ЕвропыХосе Венансио Лопес: «Они не откажутся от своих принципов»ОдессаОдесса. ТОП-5 голов 12 тура Премьер-лиги 2017-18БеларусьБеларусь. 17-й тур: «сухой» матч Дегтяренко, дубль Можейко и первый гол ЛебедяЧемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Суперник показав над чим нам треба працювати»Евро-2018. Украина – Испания – 0:1. Обзор матча. 06.02.2018Чемпионат ЕвропыЕвро-2018. Португалия – Азербайджан – 8:1. Обзор матча. 06.02.2018ЖитомирЖитомир. 14 тур. "Енергія" відбірає очки у ФК "Атлет-Житомир"Экстра-лигаПавло Пічкуров став гравцем «Титана»Экстра-лигаНиколай Белоцерковец – в «Продэксиме»Экстра-лигаБогдан Свиридов: «Продэксим» развивается – для этого созданы все условия»Чемпионат ЕвропыЕвро-2018. Украина – Испания. Прогноз на матч чемпионата Европы. 06.02.2018ОдессаОдесса. Премьер-лига. 13 тур. «МКВ» выходит в лидерыХмельницкаяПреміум-ліга: у фіналі Кубку зіграють «Феміда-Старлайф» та «Тетра» (+ відео)ЛьвовскаяГранд-лига Львова: «Бастіон» вийшов у лідери (+ відео)Сборная УкраиныЗбірна України у жовтні зіграє зі збірною Франції

Роберто Менікеллі провів семінар для українських тренерів з футзалу

4 грудня головний тренер збірної Італії з футзалу Роберто Менікеллі, за домовленістю з Асоціацією футзалу України, провів семінар для українських тренерів з футзалу, на якому були присутні біля 20 тренерів не тільки з Харкова, а і з інших міст України. 

На двочасовий семінар Роберто Менікеллі запросив і весь тренерський штаб команди, до якого входять асистент головного тренера, тренер з тактичної підготовки, тренер по роботі з воротарями, і тренер-аналітик, який проводе відеорозбір футзальних матчів. 

Тренерський штаб збірної Італії представив на розгляд аудиторії основні принципи побудови гри у нападі та захисті, гри воротарів, які були розібрані на конкретних відеоприкладах з матчів не тільки національної збірної Італії, але і інших провідних збірних світу. Семінар проходив в інтерактивному режимі, коли протягом виступів як Роберто Менікеллі, так і його колег можна було поспілкуватися стосовно різних аспектів гри, українські тренери мали можливість задати свої питання та отримати на них конкретні відповіді. 

Нагадаємо, що семінар головного тренера збірної Італії Роберто Менікеллі проходив у рамках заходів, пов’язаних з проведенням у Харкові 5-6 грудня двох товариських матчів між національними збірними України та Італії, початок обох матчів о 18.30.     

Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.