Экстра-лига«Эпицентр К Авангард» начнет с «Галац Юнайтед», «Сокил» – с самарским «Динамо» ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. Дани Монтес и Хуанхо КателаФутзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: в финале сыграют чемпионы Ирана и ВьетнамаЖенский футзалЖіноча студентська збірна України розпочала підготовку до чемпіонату світуЭкстра-лигаЕкстра-ліга: 15 серпня відбудеться жеребкування календаряЛига чемпионов УЕФАКирилл Красий: «Кишиневскому «Динамо» будет тяжело в матчах Лиги чемпионов»Футзал в миреЧетверо енергетиків викликали у збірну України на чемпіонат світу серед студентівКазахстанДжон Леннон: «Я силовой игрок»ПольшаОлександр Бондар: «У «Таймі» склад був такий, що у дванадцятку важко було потрапити»БразилияЛучшие голы 14-го тура чемпионата Бразилии-2018Россия«…МФК «Газпром-Югра», образно говоря, – «Феррари»: очень мощная машина...» БеларусьАндрей Толмач: «К парням нет претензий»Экстра-лигаЕдуард Босенко: «Готуємося у посиленному режимі»Женский футзалЖіноча збірна Португалії починає підготовку до Основного раунду Євро-2019БеларусьБеларусь: в чемпионате сыграет 16 команд, Раговик уже в «Столице»Футзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: «Блювэйв Чонбурри» слагает чемпионские полномочияСборная УкраиныАлександр Косенко: «Сейчас хотелось бы сыграть со сборными, которые играют в другой футзал»БеларусьМогилевский «Форте» выступит в сезоне-2018/19Экстра-лига«Продексім» вирушив на збори в УжгородВетераныАлександр Кабаненко: «Ветеранские соревнования – непередаваемое удовольствие»

Гранд-лига Львова: «Бастіон» вийшов у лідери (+ відео)

У палаці спорту «Галичина» триває чемпіонат Львова з футзалу серед команд Гранд-ліги. У неділю, 4 лютого, відбулися матчі восьмого туру.

 

Свою шосту перемогу в чемпіонаті здобули гравці «Бастіону». Підопічні Романа Коріня не відчули проблем у грі з «Кордоном». Вже у дебюті гри після чудового пасу від Ігоря Кудінова відзначився Олег Іванишин.
Команда Володимира Авраменка зробила спроби відігратися, але їхні зусиллями були кволими. Моменти ніби створювали та до особливого загострення справа не доходила. Навпаки, швидше гравці «Бастіону» були ближчими до голу.
Так воно згодом і сталося. Щоправда, відбулося це на початку другої 15-ти хвилинки, коли забитим голом відзначився ще один Олег, але Аврам. Ще через хвилину рахунок став розгромним, коли влучний удар на свій рахунок записав Андрій Любуська.
До завершення гри лідер чемпіонату багато експериментував, варював четвірки, випускав п’ятого польового гравця, тому не дивно, що «Кордону» вдалося один гол відквитати. Підсолодив гіркоту поразки своєї команди Олег Яцекно
Підсумок цієї гри перемога «Бастіону» - 3:1.

«Кордон» - «Бастіон» - 1:3 (0:1)
«Кордон»: Авраменко, Матула, Дудаш, Ол. Яценко, А. Яценко, Хмизов, Бойко, Смага
«Бастіон»: Русецький, Кудінов, Радько, Хавер, Кольцун, Гриник, Чеботарьов, Лукьянов, Любуська, Палиг, Аврам, Іванишин
Голи: Ол. Яценко, 26 – Іванишин, 1, Аврам, 19, Любуська, 20
Попередження: Бойко, 21, Смага, 26
Арбітри: І. Якимишин, А. Лютий (обидва Львів)
Третій арбітр: С. Лужецький (Львів)
Спостерігач: Р. Проць (Дрогобич)


У битві тактик перемогла «Фуджікура». Якщо перший тайм цієї гри голів не приніс, то у другому команди порадували глядачів забитими голами.
Першими забили підопічні Володимира Когута. Саме граючий тренер «Фуджікури» завдяки індивідуальним діям відкрив рахунок у зустрічі. «Core Value» з таким перебігом подій на майданчику миритися й за декілька хвилин воротар Тарас Петрушка почав підключатися до атак своєї команди у ролі п’ятого польового гравця.
Проте, на цей раз вона не допомогла уникнути поразки. Саме помилка воротаря «CoreValue» дозволила «Фуджікурі» подвоїти рахунок.
Все на що спромоглися підопічні Євгена Москвіна – це підсолодити поразку, забивши гол престижу. Влучний удар на рахунку Ореста Патька.

«Core Value» - «Фуджікура» - 1:2 (0:0)
«Core Value»: Нагірний, Блащук, Патько, Свищ, Тедіков, Вл. Малецький, Мик. Малецький, Петрушка, Є. Москвін, П. Москвін
«Фуджікура»: Мірзаєв, А. Задорожний, Буцик. І. Задорожний, Танечник, Саприка, Когут, Цюпка, Васенюк, Гондецький, Якимов
Голи: Патько, 30 – Когут, 22, Цюпка, 24
Попередження: А. Задорожний, 20, Васенюк, 29
Арбітри: Б Кіндій (Н. Розділ), Ор. Дуцяк (Львів)
Третій арбітр: Ол. Дуцяк (Львів)
Спостерігач: Р. Проць (Дрогобич)


У битві середняків чемпіонату зустрілися «Здвиг» та «Меркурій». Рівна гра суперників відобразилася, у підсумку, й на табло.
До перерви за «Здвиг» відзначився Олег Чунис, за «Меркурій» забивали Володимир Іляш та Максим Козирєв.
Після неї врятував команду Богдана Мельника від поразки Олег Ледневський, який вдало реалізував пенальті після фолу на, згадуваному вище, Чунисі.  
Відзначимо також, що у цій грі проти своєї колишньої команди діяв екс-гравець «Здвиг», а тепер гравець «Меркурія» Ігор Майорча, який був, традиційно, дуже активним.

 «Здвиг» - «Меркурій» - 2:2 (1:2)
 «Здвиг»: Зегарчук, Коробов, Бучак, Ледневський, Коваль, Ващишин, Чунис, Новосад, Можейко, Галах, Кіржецький
 «Меркурій»: Кадира, Федорчук, Козирєв, Лень, Вишиваний, Данильченко, Іляш, Майорчак
Голи: Чунис, 12, Ледневський, 23 – Іляш, 12, Козирєв, 15
Попередження: Коваль, 26, Можейко, 29 – Іляш, 23
Арбітри:  Ол. Дуцяк, С. Лужецький (обидва Львів)
Третій арбітр: Ор. Дуцяк (Львів)
Спостерігач: Р. Проць (Дрогобич)

Джерело - futsal.lviv.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.