БеларусьБеларусь. 1/2 финала. Вторые матчи. LIVE!ПольшаПольський футзал не шанує свою історіюКазахстанОграничение на успехПортугалияКардинал: «Цель «Спортинга» – победить четвертый раз подряд» ИспанияФеррао ("Барса"). Лучшее в сезоне-2018/19РоссияСергей Крыкун: «Играть в финале – сама по себе мечта»Экстра-лигаЮрій Васильченко: «"Титан" проводив збори у лісі. Умови спартанські, але мені навіть трохи подобалося.»БразилияБразилия-2019. 6 тур. «Карлос Барбоза» спасается в матче с «Ассоэвой»ПольшаРоман Вахула переходить в «Клірекс»БеларусьБеларусь. 1/2 финала плей-офф. Первые матчи. Голы украинских бомбардировЭкстра-лига«Екстра-футзал»-18/19: випуск № 32Россия"Тюмень" сравнивает счет в финальной серии СуперлигиЧехияЧехия. Финал. «Спарта» побеждает на классеЭкстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Лучшие голы, комбинации и сейвы 6-7-го туров (2 этап)РоссияМарио Навес: "Норильск – это город, который любит мини-футбол"Женский футзалЮлія Титова – найкраща футзалістка України сезону-2018/19ВенгрияНаші закордоном (жінки) – 7. «Agenta Girls» - бронзовий призер чемпіонату УгорщиниИспанияСерхио Лосано продлил контракт с «Барсой» до 2024 годаРоссияКПРФ обыгрывает "Тюмень" в первом матче "золотой" серииФранция"Тулон Элит Футзал" – чемпион Франции-2018/19

Роман Вахула переходить в «Клірекс»

В неділю бронзовий призер чемпіонату Польщі оголосив про підписання Романа Вахули.


Фото: pniewy24.pl

Досвідчений українець останні півтора сезони провів у «Ред Дрегонс» (Пневи), забивши 6 голів весною 2018 року і 10 голів у минулому сезоні. 2011 року вихованець львівського ТВД переїхав у Польщу, де провів чотири сезони у краківській «Віслі Кракбет», в яких провів 110 матчів і 58 разів засмутив воротарів суперників. Після розпаду «Білої зірки» він переїхав до Бельсько-Бялаої і виступаючи за «Рекорд», забив 22 голи у 51 матчі. Пізніше він перейшов до «Лех Канцелярії» зі Сломників (11/5), щоб нарешті досягти Пнев. Усього в 214 матчах у польській Екстра-клясі він забив 101 гол.

На додаток до 50 матчів у складі національній збірній України (він грав на ЄВРО-2007 і Кубку світу через рік), Вахула виграв три чемпіонства Польщі (два з «Віслою», одне з «Рекордом»), Кубок України і два Кубки Польщі.

Крім українця, «Ред Дрегонс» повинен залишити ще один топ-гравець, але у його випадку вибраний напрямок - Сілезія.

Джерело - Jakub Mikulski, futsal-polska.pl

Примітка futsalua.org: Ми зараз, на жаль, не маємо повних даних по національный збірній України, але Роман фізично не міг зіграти стільки матчів за «жовто-блакитних». Хіба що наші польські колеги мали на увазі сумарну кількість матчів за молодіжну, студентську і національну збірні.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.