УкраинаПавло Кіт: «Основним мотивом грати в Другій лізі було бажання зростати»УкраинаУкраїнський арбітр Геннадій Гора отримав призначення на відбіркові матчі Євро-2018 ОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 10-й тур. Превью к матчамСумскаяСумы: анонс 9-го тура Высшей лигиСумскаяСуми: телепередача "Треба гол!" от 11.01.2017. канал "Відікон"ДнепровскаяLibertad: главные вопросы 6-го тураХарьковскаяЛучшие голы 5-го тура 11-го Кубка ХарьковаАматорыОдеський "МКВ" не без проблем обігрує в Черкасах "Епіцентр"УкраинаЄвген Іваняк – серед претендентів на перемогу в номінації «Найкращий воротар 2016 року» за версією сайту FutsalPlanet.comУкраинаДо Черкас повертається Чемпіонат України з футзалу. Прев’юЗапорожскаяЗапорожье: голы 9-го тураХарьковскаяИгрок в фокусе - Игорь МоскалецПервая лига 14 января. 13.30 Первая лига. Delivery - СумДУ. Он-лайнУкраинаОфіційно. Павло Пічкуров – головний тренер Титан-Зорі Украина У Чорнобаї відбувся дитячий футзальний турнір "Княжа"ВолынскаяВолинь. Діти набирають ходиХарьковскаяПревью 6-го тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА 2016-2017ДнепровскаяФаворит - КРИПТО 2:2. Товарищеский матчЧеркасская Прев'ю 6-го туру Чемпіонату Черкаської областіУкраинаВолодимир Кручок: Хочу разом з Кардиналом боротися за місця у Топ-четвірці

Роман Ярий: Ми продовжуємо боротьбу за плей-офф!


Сьогодні івано-франківський "Епіцентр К10" у перенесеному матчі 7-го туру чемпінату України серед команд першої ліги в Сумах розійшовся миром із МФК "Рятувальник" (Ромни) - 3:3, втративши перемогу за 14 секунд до фінального свистка. Наставник івано-франківців Роман Ярий поділився своїми враженнями від гри.

- Відзначились за нашу команду Прокопів Назарій та двічі капітан Данів Назарій. Ми постійно вели в рахунку, незважаючи на покриття в залі та суддівську упередженість. Перший тайм завершився з рахунком 0:1 на нашу користь завдяки Федику Любомиру, який, вийшовши на заміну, відстояв власні ворота. В другому таймі команда проявила надзвичайні бійцівські і технічні якості і двічі виходила по рахунку вперед завдяки свому кращому бомбардиру і капітану команди Даніву Назарію. На жаль, за 14 секунд до кінця матчу ми пропустили, суперник зрівняв рахунок, граючи з п'ятим польовим. Але наша команда - це команда гравців-бійців, які не зупинились і створили за 14 секунд ще три гольові моменти.
Всіх вітаю з результативною нічиєю 3:3, незважаючи на складну дорогу, препогане харчування в Сумах, ночівлю в п'яти номерах замість шести, бо прибиральниця забула ключ в халаті; препогане покриття в спортивному залі. Ми продовжуємо боротьбу за плей-офф!!! Всім дякую за підтримку і теплі слова в наш адрес!!!

«Рятувальник» (Ромни) – «Епіцентр К10» (Івано-Франківськ) – 3:3
Голи: Віт. Радченко (22, 40), Ткаченко (31) – Прокопів (13), Данів (24, 33)
Попередження: Віт. Радченко (14), Анцибор (20), Кондратенко (26) – Прокопів (20), Прокоп (33)
Вилучення: Анцибор (37 – повторне попередження)
На 20-й хвилині Анцибор («Рятувальник») не реалізував 10-метровий.
На 33-й хвилині Козаченко («Рятувальник») не реалізував 10-метровий.

Джерело - sport.if.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.