Экстра-лигаЕкстра-ліга. Підсумки 14 туру (+відео)ЛьвовскаяВолодимир Крупчук: “Хочу, щоб команда росла і колись виступала у вищій лізі чемпіонату України”Житомир“Економ таксі” тріумфує у Чемпіонаті Коростеня з футзалуХмельницкаяПреміум-ліга: матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубку у режимі LIVE!!!УкраинаПавло Кіт: «Основним мотивом грати в Другій лізі було бажання зростати»УкраинаУкраїнський арбітр Геннадій Гора отримав призначення на відбіркові матчі Євро-2018 ОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 10-й тур. Превью к матчамСумскаяСумы: анонс 9-го тура Высшей лигиСумскаяСуми: телепередача "Треба гол!" от 11.01.2017. канал "Відікон"ДнепровскаяLibertad: главные вопросы 6-го тураХарьковскаяЛучшие голы 5-го тура 11-го Кубка ХарьковаАматорыОдеський "МКВ" не без проблем обігрує в Черкасах "Епіцентр"УкраинаЄвген Іваняк – серед претендентів на перемогу в номінації «Найкращий воротар 2016 року» за версією сайту FutsalPlanet.comУкраинаДо Черкас повертається Чемпіонат України з футзалу. Прев’юЗапорожскаяЗапорожье: голы 9-го тураХарьковскаяИгрок в фокусе - Игорь МоскалецПервая лига 14 января. 13.30 Первая лига. Delivery - СумДУ. Он-лайнУкраинаОфіційно. Павло Пічкуров – головний тренер Титан-Зорі Украина У Чорнобаї відбувся дитячий футзальний турнір "Княжа"ВолынскаяВолинь. Діти набирають ходи

Прев'ю 6-го туру Чемпіонату Черкаської області

Серед цікавинок цієї неділі скасований матч "Шарму" з "Енергією". Є інформація, що команда Чуприни зніметься з чемпіонату.
 
6 тур, 15 січня
Червона Слобода - Черкаси 9-00
Арка - Спартак 10-00
Росава - Рятівник 11-00
Рось-ЧПТ - Матусів 12-00
Шполабудматеріали - Мелагрейн 13-00
Маїс - Катеринопіль 14-00
Мошни - Шевченків Край 15-00
Батьківщина - Юрія-Фарм 16-00
Епіцентр - Валюк- 17-00
ЛНЗ-Лебедин - Цетус 18-00
Одна Родина - Рувер 19-00
Хімелектробуд - Солтекс 20-00
 

9:00 "Червона Слобода" – "Черкаси"
Слобода має шанс легко набрати очки. Черкаси вже давно не збиралися гутром ні в чемпіонаті області, ні в Бізнес-лізі, коротше кажучи – команда не готова. Хороший варіант аби вискочити на першу позицію, бо гра в запасі – хороший патрон для Слободи аби стати з Росавою на один щабель.
Прогноз – перемога Слободи
 
10:00 "Арка" – "Спартак"
Суперник Спартака в цьому протистоянні вперше дуже близький до виходу у фінальну частину, а золотонісці вперше близькі до набору дебютних очок. Різні цінності, але однаково важливі як для Арки, так і для Спартака. У смугастих довша лава запасних і дуже жвавий ігровий темп, у якому корисно постійно ротувати склад. У підопічних Ізвозчіка кадрів для цього недостатньо і це може стати ключовим фактором у матчі.
Прогноз – перемога Арки
 
11:00 "Росава" – "Рятівник"
Центральний матч туру у Вищій лізі. Зустріч першого і другого місця. Є впевненість, що обидві потраплять до плей-оф і Рятівнику, очевидно, це буде зробити простіше. У команди феноменальний показник: три матчі і три перемоги, при тому, що Росава зіграла 5 ігор і лише на два пункти випереджає пожежників. На нас чекає в першу чергу боротьба за престиж.
Прогноз – перемога Рятівника
 
12:00 "Рось-ЧПТ" – "Матусів"
Дві темні конячки турніру, які чітко перебувають на своїх місцях. Рось-ЧПТ заявлалася на чемпіонат в амплуа "а давайте спробуємо" і не дарма обрала Першу лігу. Тут підопічні Сергія Сердюка добре борються за серйозні позиції. У Матусіва ж на меті викластися по-максимуму і подивитися свій реальний рівень. Завдяки таким гравцям, як Силка, місцями Мойсєєв і Грудницький, жовті перебувають на плаву і спробують позбавити очок суперників із політехнічного технікуму.
Прогноз – перемога Матусіва
 
13:00 "Шполабудматеріали" – "Мелагрейн"
Легкий матч очікує шполян. Після двох важких зустрічей із лідерами: Юрією-Фарм і Дніпро-80-ТОП Дома, Мелагрейн не створить жодних проблем футзалістам у білих формах. Перемога буде за ними. В іншому разі, ми станемо свідками суперсенсації!
Прогноз – перемога Шполибудматеріалів
 
14:00 "Маїс" – "Катеринопіль"
Дві схожі за підбором виконавців команди. Обидві у рівних умовах. В обох складах немає суперзірок – усі приблизно рівні і задніх не пасуть. Два кота в мішку, які розкриють свою сутність вже в останніх турах, коли на кону буде дуже багато. А поки що, в очному протистоянні, важко когось виділити і щось передбачити. Поставимо на нічию, а там подивимося.
Прогноз – нічия
 
15:00 "Мошни" – "Шевченків край"
У Мошен цієї зими відверто не йде гра. Сезон стає для команди посереднім, хоч і щільність колективів у таблиці дозволяє тримати надію на призи за підсумками сезону. Шевчнків край тільки розпочинає свою обласну футзальну кар'єру і йде дуже нестабільно. Мнулого туру ми зосередили увагу на формі команди: поразка, перемога, поразка, перемога, тому не дивно буде, якщо звенигородці програють Мошнам. Але це, скоріше, забобони. А от бажання дати бій у Края точно є. Та одного бажання тут замало – Мошни можуть на досвіді забрати своє.
Прогноз – перемога Мошен
 
16:00 "Батьківщина" – "Юрія-Фарм"
Головна проблема Батьківщини – реалізація. Якби команда використовувала все, що стврює, то спокійно змушувала б такі колективи, як Юрія-Фарм серйозно на себе налаштовуватися. А так фармацевти навряд відчують опір з боку "політиків", яких "прорвало" тільки на останній в списку Мелагрейн. Мачульський і Трандафілов мають викластися максимально, бо гру за Шарм в Екстра-лізі скасовано, тому слід вийти, виграти і о 17:00 відпочивати. Минулого разу зібрано підійти до гри їм завадив Новий рік+Різдво. У неділю ж, цього фактору не буде.
Прогноз – перемога Юрії-Фарм

17:00 "Епіцентр" – "ПП Валюк"
Валюк може поласувати легкою здобиччю. Суперник екс-Альтаїра наразі перебуває на останньому місці таблиці і вже навряд зможе звідти вилізти. Хіба що розраховувати на рокіровку з Рувером. Натомість у Валюка все йде стабільно догори: дві поразки, нічия і дві перемоги – команда потроху розгинається, тому в матчі з Епіцентром має ще більше закріпити своє зростання.
Прогноз – перемога ПП Валюка
 
18:00 "ЛНЗ-Лебедин" – "Цетус"
Один із ключових матчів 6-го туру з огляду на те, що Цетус тепер піднявся високо вгору. Ще декілька турів тому ми й очікувати не могли на такий стрибок, але от він. І головне питання в тому, чи зможе Цетус розпорядитися таким подарунком, і як буде захищати свою позицію нагорі. Лебедину першому випала нагода повернути все на свої місця, однак ЛНЗ, при відмінному підборі виконавців (щоправда з великого футболу) демонструє посередню гру, через що і перебуває в самісінькій середині. Цікаво,за рахунок яких якостей суперники спробують виграти цей матч.
Прогноз – ЛНЗ відбирає очки в Цетуса
 
19:00 "Одна Родина" – "Рувер"
Команда Косуна вже ні на що не претендує в цьому сезоні. Про це Віталій особисто сказав у інтерв'ю після матчу з Цетусом. Справді, цьогоріч Рувер перебуває в якихось меланхолічних настроях. Невистачає зеленим сплеску, вибуху на майданчику. А от Одна Родина почуває себе в оптимальному тонусі і ця гра має стати переможною для команди Олександра Діденка.
Прогноз – перемога Однієї Родини
 
"Енергія" – "Шарм" (матч скасовано (можливо перенесено) за ініціативи Енергії, яка "не назбирала людей на гру")

 
20:00 "Хімелектробуд" – "Солтекс"
Закриває ігровий день цікава, але малоінтригуюча пара. Бойовитий Хімелектробуд викликає високу повагу до себе через уміння битися з усіма суперниками, але не перетворювати матчі на безглузду штовханину. Команда вміє грати і робити це видовищно. Авер'янов знову заб'є, бо ще не було жодної гри, де Макс не розписався б у ворожих воротах. Хоча, є інформація, що він зараз на перегляді в одній з українських команд і не факт, що повернеться до протистояння з Солтексом. Плюс немає молодого технічного Бондаренка, якого визвали в збірну України (U-17).
А у Солтекса все стабільно. Команда продовжує йти без втрати очок, тому, як би Хімелектробуд не старався, а різницю в класі подолати буде неможливо, хіба що підопічні Лісняка розслабляться і навмисне дадуть собі відпочинок.
Прогноз – перемога Солтексу

Джерело - http://cherkassy-sport.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.