Экстра-лигаЕкстра-ліга. Підсумки 14 туру (+відео)ЛьвовскаяВолодимир Крупчук: “Хочу, щоб команда росла і колись виступала у вищій лізі чемпіонату України”Житомир“Економ таксі” тріумфує у Чемпіонаті Коростеня з футзалуХмельницкаяПреміум-ліга: матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубку у режимі LIVE!!!УкраинаПавло Кіт: «Основним мотивом грати в Другій лізі було бажання зростати»УкраинаУкраїнський арбітр Геннадій Гора отримав призначення на відбіркові матчі Євро-2018 ОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 10-й тур. Превью к матчамСумскаяСумы: анонс 9-го тура Высшей лигиСумскаяСуми: телепередача "Треба гол!" от 11.01.2017. канал "Відікон"ДнепровскаяLibertad: главные вопросы 6-го тураХарьковскаяЛучшие голы 5-го тура 11-го Кубка ХарьковаАматорыОдеський "МКВ" не без проблем обігрує в Черкасах "Епіцентр"УкраинаЄвген Іваняк – серед претендентів на перемогу в номінації «Найкращий воротар 2016 року» за версією сайту FutsalPlanet.comУкраинаДо Черкас повертається Чемпіонат України з футзалу. Прев’юЗапорожскаяЗапорожье: голы 9-го тураХарьковскаяИгрок в фокусе - Игорь МоскалецПервая лига 14 января. 13.30 Первая лига. Delivery - СумДУ. Он-лайнУкраинаОфіційно. Павло Пічкуров – головний тренер Титан-Зорі Украина У Чорнобаї відбувся дитячий футзальний турнір "Княжа"ВолынскаяВолинь. Діти набирають ходи

Український арбітр Геннадій Гора отримав призначення на відбіркові матчі Євро-2018

Український арбітр ФІФА Геннадій Гора отримав призначення на обслуговування відбіркових матчів Попереднього раунду Євро–2018. Наш рефері буде працювати на матчах групи «D», які проходитимуть у Болгарії. Там, окрім болгарської команди, за путівку до Основного раунду боротимуться команди Англії, Албанії та Мальти. Сам міні-турнір відбудеться з 24 по 27 січня.
 
 

Нагадаємо, що Попередній раунд відбору на Євро-2018 відбудеться з 23 січня по 1 лютого. Наша увага буде прикута до групи «G», де гратимуть потенційні суперники збірної України: збірні Швеції, Чорногорії та Гібралтару.

Джерело - http://futsal.com.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.