Первая лига Максим Почебут: «Задача одна – выиграть золото»ОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 12 тур. «YO MOYO» едва не отбирает очки у лидераОдесскаяОдесса. Высшая лига: шесть «заруб» и затянувшийся отпуск «Территории цвета»Футзал в миреНовая эра футзалаЧемпионат ЕвропыАлександер Чеферин: «Евро-2018 задаст новые стандарты качества»Чемпионат ЕвропыЕвро-2018. Россия – Польша – 1:1. Обзор матча. 30.01.2018Чемпионат ЕвропыЕвро-2018. Словения – Сербия – 2:2. Обзор матча. 30.01.2018Беларусь«День энергетика». «Витэн» выиграл Кубок БеларусиЖитомирЖитомир. 13 тур: майстер-клас від ФК "Атлет-Житомир"Первая лига Перша ліга. Група «Захід». 8 тур: лідери грають внічиюПервая лига Первая лига. Группа «Восток». 8 тур: когда гости сильнее хозяевЧемпионат ЕвропыИстория европейских финалов в цифрахСборная УкраиныЗбірна України в Любляні. День першийЧемпионат ЕвропыУкраїна на Євро-2018: прогнози та побажанняЧемпионат ЕвропыКонтинентальный рубежЭкстра-лигаОфициально: МФК Продэксим подписал бразильца РафиньюВетераныВетераны "40 плюс". Цифры и мнения. Лучшие – Шуст и КакаЧемпионат ЕвропыУкраина на словенском ЧЕ-2018: визитная карточкаЧемпионат ЕвропыЧЕ-2018: сборная Украины взяла курс на ЛюблянуСергей Скорович: "У нас максимальные задачи на Евро-2018"

Станіслав Гончаренко: «2009-й має принести радість»

Напередодні Нового року наставник “Тайму” Станіслав Гончаренко у розмові із журналістом клубного сайту розповів про власне ставлення до свята, згадав 2008-й поділився сподіваннями від 2009-го.



 Для мене Новий рік – найтепліше, найдушевніше, найщиріше та найнародніше свято,  розпочав розмову С.Гончаренко.  Воно не вигадане, як приміром свято залпу Аврори. Новий рік створений самою природою, а тому це свято особливе.  
 

 Святкування якого Нового року вам особливо запам’яталося?
 Намагаюся не згадувати такі речі. Кожен Новий рік – це як нова історія, а Старий рік – перегорнутий листок календаря. Кожен раз, це свято особливе і неповторне.

 В цей час прийнято підбивати підсумки останніх 12 місяців. Яким для вас видався 2008-й рік?
 2008-й рік був двояким. Мені, з однієї сторони, довелося пережити розлуку із улюбленою роботою, перенести хворобу й переїхати в інше місто. В той же час, у 2008-му році знайшов нову мотивацію, друзів, близько познайомився із колоритним, специфічним львівським менталітетом та зустрів фанатично зацікавлених в досягненні поставленої  мети людей, які, власне, мене і запросили працювати до Львова. Взагалі, цей рік був високосним, в своєму житті, а мені уже 48 років, таких пережив 12. З власного досвіду знаю, що це невдалий рік. Все-таки мені довелося боротися із хворобою. Але нова робота суттєво згладжує враження від 2008-го.    

 Наступним буде рік Бика. Якщо ви уже згадали про невдалі у вашому житті високосні роки, то як проходить період після нього? 
 Як в хорошого молодого бичка, прибавляється вага, збільшується позитиву в житті, взагалі наступний, після високосного року, має позитивну характеристику. Отож, 2009-й має принести радість. 

 Натякаєте, на здобуття „Таймом” „золота” чемпіонату чи на щось особисте? 
 Давайте об’єднаємо ці дві речі (сміється)...

 Пане Станіслав, зізнайтеся, своїм гравцям на останньому у 2008-му році тренуванні  наголошували на тому, що 4-го січня на них чекає гра із непростим суперником – харківським „Локомотивом”, а тому від спиртного варто утриматися?  
-- Я уже давно перестав робити подібне. В ”Таймі” зібрано розумних, талановитих футзалістів, професіоналів своєї справи. А подібні вказівки… Вважаю, це було б свідченням моєї не поваги до них. Тому, впевнений, вони самі знають про режим і що потрібно робити перед грою. 
   

 Наостанок, щоб хотіли побажати футзальним уболівальникам...?
 Уболівальникам хотів би побажати щирості, здоров’я, пристрасті та об’єктивності. Прихильникам  же „Тайму” хотів би побажати успіхів, нових звершень, сімейного благополуччя, добробуту. Якщо ми бачимо вас у залі, значить, у вас усе гаразд. Тому хотілося б вас якомога частіше бачити на наших матчах. 

Джерело - fctime.lviv.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.