Чемпионат ЕвропыАлександр Косенко: «С одним Рикардиньо матчи не выигрываются»ПольшаЕвро-2018: Польская загадкаОдесскаяЕвгений Охременко: «Приоритет МФК «Sea Gate» – дети!»Юношеский футзалЕкстра-ліга (U-16)-2017/18. 8 тур. Результати і відеооглядиЧемпионат ЕвропыЕвро-2018. Испания – Франция – 4:4. Обзор матча. 31.01.2018Экстра-лига"Кардинал-Рівне" обіграв польський "Клірекс"Чемпионат ЕвропыОлександр Бондар: «Росія недооцінила Польщу» Чемпионат ЕвропыЕвро-2018. Португалия – Румыния – 4:1. Обзор матча. 31.01.2018БеларусьКлаудиньо – игрок «Столицы» (+ видео)Чемпионат ЕвропыАлександр Кондратюк: «Хочется, чтобы удача была на стороне нашей сборной» ХарьковскаяЛучшие голы 2-го тура Кубка ФК Универ весна 2018Первая лига Максим Почебут: «Задача одна – выиграть золото»ОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 12 тур. «YO MOYO» едва не отбирает очки у лидераОдесскаяОдесса. Высшая лига: шесть «заруб» и затянувшийся отпуск «Территории цвета»Футзал в миреНовая эра футзалаЧемпионат ЕвропыАлександер Чеферин: «Евро-2018 задаст новые стандарты качества»Первая лига Первая лига. Группа «Восток». 8 тур: когда гости сильнее хозяевПервая лига Перша ліга. Група «Захід». 8 тур: лідери грають внічиюЧемпионат ЕвропыЕвро-2018. Россия – Польша – 1:1. Обзор матча. 30.01.2018Чемпионат ЕвропыЕвро-2018. Словения – Сербия – 2:2. Обзор матча. 30.01.2018

Перша ліга. Група «Захід». 8 тур: лідери грають внічию

Лідери групи «Захід» зіграли внічию, а «Епіцентр К10» зазнав третьої поразки поспіль

Перша ліга. Група "Захід". 8 тур
"Епіцентр К10" (Івано-Франківськ) "Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива" (Львів) 2:4 (1:1)
Епіцентр К10: Макогон – Томин, Рябоконь, Прокопів, Конкольняк - Красій, Ярий, Барановський, Прокоп-к – Щербина.
Енергія-2-ЛЮ: Морикишка – Федюк, Абрамчук, Ковальчук, Легендзевич - Мацик, Калуцький, Ременець, Лещишин.

Голи: Рябоконь (7), Макогон (40) – Ярий (13, автогол), Ковальчук (22), Федюк (39), Абрамчук (40).
Попередження: Прокоп (13), Барановський (34).
 
Франківський «Епіцентр» продовжує лихоманити. Навіть повернення до складу «серця» команди, Романа Ярого, поки що не допомагає віднайти свою гру. У восьмому турі «К10» приймав на своєму майданчику львів’ян, і знову господарі не змогли досягнути бажаного результату.
Хоча… якби гравці «Епіцентру» реалізували бодай половину з усіх своїх «стартових» нагод, гру можна було б завершувати ще на 10-й хвилині. Гості були притиснуті до власних володінь, а франківці демонстрували такі неймовірні швидкості, що навіть камера не завжди встигала за атаками футболістів у білій формі. Та лише одного разу господарям вдалось реалізувати свою перевагу, коли Рябоконь виявився ніким не прикритий біля воріт і з усієї злості вколотив м’яча у сітку – 1:0.
 
Натомість на те, щоб забити, гостям знадобилось кілька напівмоментів і стандарт, після розіграшу якого Роман Ярий, не навмисно, звичайно, зрізав м’яча у власні ворота – 1:1. Тут вже і підопічні Станкевича могли достроково зняти питання про переможця, але другом Макогона двічі ставала поперечка воріт. Загалом, перший тайм пройшов досить рівно, перша десятихвилинка залишилась за господарями, друга – за дублерами «Енергії». І це явно не те, на що розраховували місцеві вболівальники.
І вже вкотре перерва негативно впливає на гравців «Епіцентру», і вкотре довелось Макогону після поновлення гри виймати м’яча з власних воріт (постарались Ковальчук і рикошет). Торсида погнала будівельників відіграватись, і вже Морикишці довелось демонструвати усю свою майстерність. Не дарма кажуть, що голкіпер це половина команди – впевнені дії Ярослава не дозволили білим відзначитись і повернутись до гри, а коли Макогон почав підключатись п’ятим польовим, своє слово сказав досвідчений Федюк – Андрій прочитав задумку господарів, перехопив м’яча і без особливого супротиву засмутив місцевих.
 
Останні хвилини команди провели в обопільних атаках, що змінило рахунок на табло (виділяємо гол голкіпера «Епіцентру» Макогона), але не змінило розподілу очок у матчі.  

"Ураган-2-КФВ" (Івано-Франківськ) - "Віза-Вторма" (Івано-Франківськ) - 3:3 (2:3)
 28 січня. 15:00. Івано-Франківськ. Манеж Коледжу фізвиховання. 350 глядачів.
Ураган-2-КФВ: Левандівський - Пелех, Ю.Горбатий, Гірка, Кефа - Зеленкевич, Масевич-к, Завертаний.
Віза-Вторма: Борсук - Паньків, Уграк, Москалик, Кушецький - Подолюк, Сем'янчук, Р.Горбатий, Баланик - Данищук.
Голи: Кефа (2, 25), Уграк (12, автогол) - Р.Горбатий (3), Сем'янчук (4), Москалик (9).
Попередження: Кефа (30), Ю.Горбатий (33) - Сем'янчук (26).
 
Матч лідерів західного квартету традиційно проходив у Коледжі фізичного виховання, який для обох місцевих колективів є рідним. І хоч наразі що «Ураган», що «Віза-Вторма» достатньо комфортно себе почувають на вершині турнірної таблиці, дозволяти собі втрату очок точно ніхто не хотів.

Вже на другій хвилині матчу забутий усіма в карній зоні Кефа без особливого супротиву відкрив рахунок. Що робив у цей час захист номінальних гостей – не зрозуміло. Мабуть, забитий м’яч добряче розслабив дублерів Урагану, ті подумали, що справа зроблена, і самі почали помилятись. Таким чином, зусиллями Горбатого та Сем’янчука рахунок вже через кілька хвилин був не на користь червоних. Як прийти у себе після такого удару? Молоді дракони не змогли відповісти на це питання, адже ще одна втрата дозволила Москалику втретє розписатись у воротах суперника. Ось тут вже було не до жартів, перевівши подих, Ураган побіг відіграватись, наслідком чого став авто гол Уграка. Власне, після того, як рахунок став 2:3, команди дещо заспокоїлись, залишивши усе цікаве на другий тайм.

Слизький рахунок не давав командам можливості вільно атакувати, адже ціна помилки, на яку наражає себе гостро атакуюча команда, зазвичай дуже висока. Тому кожну свою атаку команди готували ретельно, а кожну контратаку намагались завершити ударом. Та іноді надійно діяли голкіпери, а коли вони були безсилими, на допомогу приходив брак точності у нападників. І все ж, одну помилку глядачі таки дочекались – знову Кефа виявився найбільш наполегливим і він же, розпочавши гольову перестрілку, її завершив.
 
3:3 – бойова нічия, яка не влаштувала нікого, окрім вболівальників. Слід сказати – результат об’єктивний.

  Команда І В Н П З-П Р О
1 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 8 4 3 1 29-16 13 15
2 Віза-Вторма (Ів.-Франківськ) 8 3 4 1 20-18 2 13
3 Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива (Львів) 8 2 4 2 20-20 0 10
4 Епіцентр К10 (Ів.-Франківськ) 8 0 3 5 16-31 -15 3

В'ячеслав Скоропад

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.