Экстра-лигаИгорь Москвичёв: «Олег Солодовник как проводил тренировки в 2001 году, так же он их проводил и в 2009 году»Испания«Вальдепеньяс» подписывает Рибейро и прощается с ЧиноЛитваТарас Онуфрак та Віктор Кравцов стали гравцями литовського «Вікінгай»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 8: Грузия вышла в 1/4 финала, Испания не переиграла АзербайджанКубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. 1/8 фіналу. BudmonsteR – ДЕ Трейдинг. LIVE!КазахстанДанил Карпюк: «В Казахстан отправился за игровой практикой»Чемпионат ЕвропыАрнольд Кнауб: «Гол Игиты изменил все»Чемпионат ЕвропыЭухенио Муньос Фернандес: «Дуглас с Игитой в состоянии выиграть любой матч»Чемпионат ЕвропыАмиржан Муканов: «В матче с финнами Казахстан был ближе к уровню ЧМ-2021»Экстра-лига«Ураган» припинив співпрацю з Тарасом ОнуфракомВторая лигаЯрослав Аксенов: «Самая страшная «пиханина» была от Тараса Шпички, когла мы проиграли в Ковеле 7:9»Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей среды: Босния и Герцеговина – Грузия, Испания – АзербайджанЧемпионат ЕвропыАркадий Белый: «В сборной Азербайджана пора бы случиться какой-то смене поколений»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 7: Хорватия проиграла «всухую», Словакия заработала первое очко в историиФутзал в мире29 січня в Парагваї стартує Копа АмерикаЧемпионат ЕвропыЗ 3 туру групового етапу вболівальники зможуть відвідати матчі Євро-2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. 1/8 фіналу. BudmonsteR (Київ) – ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка). АнонсЧемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «Головне — перемога команди, а бомбардир — це вже на другому плані»Экстра-лигаИгорь Москвичёв: «После ничьей с чемпионами мира, глядя на табло, сами не верили итоговому результату»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна – Сербія: ідеальний політ

Станіслав Гончаренко: «Рівне є вдалим, але не простим опонентом»

Головний тренер і гравці львівського «Тайму» – про кубковий жереб

 

Станіслав Гончаренко, головний тренер:
 Жеребкування для нашої команди, так би мовити, відносно вдале. Мабуть, найбільше пощастило «Планеті», яка в чвертьфінал вийшла без проведення матчів в 1/8. Зрештою, не відомо ще, що краще. Все-таки на цій стадії потрібні спаринги із хорошим суперником. А «Рівне» є вдалим, але не простим опонентом. Кубкові змагання багато років мають особливий підтекст. Це повелося ще з часів «Карпат», які виграли Кубок СРСР. Візьміть сучасну Іспанія. Тамтешні імениті клуби  «Реал» та «Вільяреал» успішно грають в єврокубках, але свої матчі за національний Кубок програли суперникам із третього дивізіону. В розіграші нашого Кубка, два останні роки у фіналі зустрічалися одній й ті ж команди: «ТВД» та «Єнакієвець». Ті ж колективи, яких вважали фаворитами, вибували з подальшого розіграшу. Отож, це зайве свідчення непередбачуваності турніру.   

 Як можете охарактеризувати МФК «Рівне»?
 «Рівне» бачив лише влітку, коли вони проводили товариську гру із «Енергією». Це був контрольний спаринг, тож висновки робити стосовно сили команди не можна. Взагалі, рівнечани не вдало почали сезон, але потроху встали на ноги. В трьох останніх матчах вони здобули 9 очок. Не поганий показник. З того, що я знаю про цю команду, можу зробити висновок, що вона молода, перспективна й цікава.

 Які пріоритети в «Тайму» – чемпіонат чи Кубок?
 Як таких, пріоритетів не існує, потрібно намагатися перемогти в кожному матчі. Якщо до цього прагнути, обов’язково команда прогресуватиме. А виділяти одні матчі, а на інші погано налаштовуватися, не можна.

 Тож, у матчах із «Рівне» експериментів зі складом, як це було на попередній стадії розіграшу Кубка, не буде?
 Навряд... Першу гру проводимо удома, у цьому матчі ми повинні забезпечити собі солідну перевагу. У такому разі, в Рівному можна буде трохи експериментувати. Але ці експерименти матимуть одиночний характер.

Максим Павленко, гравець:
 Вважаю, що нам із жеребом пощастило. Далеко їхати не потрібно, проведемо хороший спаринг. Саму команду «Рівне» я в грі не бачив, партнери розповідали, що наші кубкові суперники, якщо налаштуються, можуть дати бій. Що ж, потрібно обов’язково зважити на це і самим відповідно налаштуватися на цей матч.

Ільдар Макаєв, гравець:
- Вважаю, що «Рівне»  не простий суперник. Взагалі, на кожному етапі будь-яка команда може при піднести сюрприз. Згадайте протистояння того ж «Єнакієвця» із «Сапаром»... Тому, на матчі 1/8 фіналу будемо дуже серйозно налаштовуватися. Хоча, розуміємо, що суперник попався не найсильніший.

www.fctime.lviv.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.