Футзал в миреНаши за границей. Первая победа Олега ЗозулиЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. LIVE!Первая лига Юрій Іванишин: «У Рівному на нас очікувала своєрідна контрольна робота»ВенгрияВенгрия-2020/21. Тур 5. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 3. LIVE!Футзал в миреБразильский вратарь Веллозу перейдет в МФК «Атырау»ФранцияРикардиньо: «Вы должны делать все быстро и своевременно в каждом действии, в каждом эпизоде»РоссияДмитрий Путилов: «Не стоит останавливаться на достигнутом»БеларусьМихаил Грицына: «В нужный момент удалось собраться и забить победный мяч»БеларусьМаксим Лисенко: «В Португалії автобус здав назад. Ривкін сказав, що на ньому ми більше не поїдемо»БразилияКарека – в «Коринтианс», Лукас Селбаш – в «Атлантико»КазахстанВиктор Уго и Део пополнили МФК «Актобе»Кубок УкраиныFavbet Кубок України: відбулося жеребкування попередніх етапівЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. «Енергія» – «Сокіл». АнонсКазахстанВиктор Тарчило: «В Казахстане очень высокий уровень футзала»Женский футзалОлександр Ратич: «Мабуть, нам доведеться дещо змінити вектор розвитку клубу»Экстра-лига«Цифры знают все»: покер Колесникова и два «дубля» ДоманскогоСборная УкраиныОлексій Сагайдаченко: «Є певна важкість відслідковування гравців, які не задіяні у Favbet Екстра-лізі і Першій лізі»Всеукраинский финал АФЛУВсеукраїнський фінал АФЛУ-2020: найкраще досягнення волинського футзалуКазахстанКубок Казахстана пройдет в октябре

У Білозір’ї відбудеться Кубок академії «Черкащина»-2019

З 3 по 6 жовтня на території навчально-тренувального центру «Всеукраїнський центр футболу і футзалу «Черкащина», який розташований у селі Білозір’я (Черкаська обл.) відбудеться щорічний Кубок академії «Черкащина».


Участь у турнірі візьмуть 5 представників майбутнього чемпіонату серед команд Першої ліги: НФК «Черкаси», роменський «Рятувальник», краматорський «Авангард», тиврівський «Володимир», херсонський «Продексім-2», а також команда «Майфон» з міста Черкаси.

Розклад матчів турніру виглядає таким чином:

3 жовтня

13:00. «Черкаси» – «Володимир»
15:00. «Майфон» – «Рятувальник»
17:00. «Авангард» – «Продексім-2»

4 жовтня

10:00. «Черкаси» – «Рятувальник»
11:30. «Авангард» – «Володимир»
13:00. «Черкаси» – «Продексім-2»
14:30. «Майфон» – «Володимир»
16:00. «Майфон» – «Авангард»
17:30. «Рятувальник» – «Продексім-2»

5 жовтня

10:00. «Майфон» – «Черкаси»
11:30. «Авангард» – «Рятувальник»
13:00. «Продексім-2» – «Володимир»

6 жовтня

10:00. «Майфон» – «Продексім-2»
11:30. «Черкаси» – «Авангард»
13:00. «Володимир» – «Рятувальник»

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.