Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. Фінали. LIVE!БеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!Первая лига «Ураган-2-КФВ» зіграє два товариські матчі з учасником першої лігиПервая лига Перша ліга 2020/21. Календар групи СПервая лига Євген Заїченко: «Я підійшов до Фіналу восьми другої ліги в не найкращій формі, але Андрій Чуднов ментально мене налаштував»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Серія за 3 місце. «Енергія» – «ХІТ». АнонсИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 30-го тураЧемпионат ЕвропыОсновний раунд жіночого Євро: третім суперником збірної України стала БельгіяЭкстра-лигаІгор Корсун: «Не хотів би залишитися на безлюдному острові з воротарями, бо вони небезпечні хлопці»Чемпионат ЕвропыЖозе Алесио: «Есть команды, с которыми не хотелось бы встречаться»Испания-2020/21. Тур 30. Смена лидера и вылет «Ферроля»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 26-го тураЭкстра-лигаДаниіл Абакшин – найкращий гравець квітня у Favbet Екстра-лізі 2020/21Лига чемпионов УЕФАДуглас: «Несмотря на все трудности, с которыми мы столкнулись вместе, мы остаемся стойкими и сильными»Лига чемпионов УЕФАТайнан: «Благодаря конструктивной критике я строил замок своей мечты»ИспанияДани Сантос уходит, Рафаэль Рато остается, Лин возвращаетсяАзербайджанИсполком АФФА решит, кто представит Азербайджан в Лиге чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФАОпределены календарь и формат Лиги чемпионов УЕФА сезона 2021/22Чемпионат ЕвропыСтартует квалификация женского ЕВРО-2022ИталияИталия-2020/21. Тур 26. Все по местам

«Ураган-2-КФВ» тріумфував на «Rivnestandart Open Cup»

Юні "дракони" перемогли у передсезонному турнірі


У першому поєдинку на турнірі підопічні Юрія Іванишина зустрілись з представником Другої ліги луцьким "Любартом". Перша половина зустрічі залишилась за "драконами", які доволі впевнено почували себе на майданчику і лише дрібні фоли допомагали волинянам збити атакувальний запал франківської команди. Саме такий перебіг подій призвів до того, що на 14-ій хвилині "Любарт" був покараний десятиметровим ударом. До м'яча підійшов Негела, потужний постріл якого "поцілував" обидві стійки, а першим на добиванні встиг Онуфрак - 0:1. За хвилину гості подвоїли перевагу у рахунку. Це Хомяк від власних воріт ввів точно на голову Бесонову, який без проблем закинув "круглого" за комірець голкіперу - 0:2. По перерві команди продемонстрували видовищний та атакувальний футзал, а інтригу у зустріч повернув Сизик, який в дебюті другої половини скоротив відставання - 1:2. За чотири хвилини Бесонов, вийшовши віч-на-віч з гокліпером, пробив потужно під поперечку і тим самим оформив дубль - 1:3. До честі волинян, команда не опустила руки і до кінця гри зуміла вдруге повернути інтригу, зусиллями Баденчука - 2:3. Та більшого "дракони" своїм суперникам не дозволили - мінімальна перемога команди Юрія Іванишина.

"Любарт" Луцьк - "Ураган-2-КФВ" Івано-Франківськ - 2:3 (0:2)
12 вересня. Rivnestandart Open Cup, 2-й тур. Рівне, СК ДЮСШ-4. Без глядачів.
Голи: Сизик (23), Баденчук (36) - Онуфрак (14), Бесонов (15, 27).
Нереалізований пенальті: Негела (33)
Нереалізовані дабл-пенальті: Степанюк (18) - Негела (14)
"Любарт": Лавренчук (в) - Семенюк, Піддубний, Сизик, Козачок - Степанюк, Романюк, Драганчук, Баденчук - Дригульський, Фенюк, Ковальчук, Матвійчук.
"Ураган": Хомяк (в) (Гуйван, 21) - Петросюк, Британ, Бесонов, Баланик - Масевич, Завертаний, Негела, Онуфрак - Ткачук, С. Бельбас, Бойків, Петровський. Головний тренер: Юрій Іванишин.
Попередження: Матвійчук (8), Козачок (33) - Британ (31), Баланик (38).
 

У другому поєдинку ігрового дня юним "драконам" протистояли досвідчені футзалісти "Рівнестандарту-ДЮСШ-4". Так, у заявці "метрологів" є кілька іменитих футзальних імен - Жак, Дармовис, Басюк та ін. Втім, імена в футзал не грають, тож командна робота франківців принесла свої плоди вже на 6-ій хвилині. Це Бойків завершив стрімку контрактаку після вивіреного пасу від Онуфрака і відкрив лік голам у матчі. Далі на перший план вийшла голкіперська майстерність, тож забиті м'ячі суперники приберегли на кінець першої половини гри. Спочатку Чудля скористався незлагодженістю в діях "драконів", а згодом Крук перевенув все з ніг на голову - 2:1 на користь господарів майданчика. Та не встигли рівняни втішитись власній перевазі, як Масевич встановив паритет, відгукнувшись на простріл від Завертаного - 2:2. В дебюті другогого тайму підопічним Юрія Іванишина вдалось вийти вперед зусиллями Негели - 2:3! Такий хід подій відверто не влаштовував рівнян, які прагнули будь-що змінити рахунок на табло. Та оборона на чолі з Гуйваном відіграла більш ніж надійно, тим самим дозволивши стражу воріт не лише відіграти на "нуль", а й вивести свою команду до фіналу!

"Рівнестандарт-ДЮСШ-4" Рівне - "Ураган-2-КФВ" Івано-Франківськ - 2:3 (2:2)
12 вересня. Rivnestandart Open Cup, 3-й тур. Рівне, СК ДЮСШ-4. Без глядачів.
Голи: Чудля (18), Крук (19) - Бойків (6), Масевич (19), Негела (21).
"Рівнестандрт-ДЮСШ-4": Колодюк (в) - Дармовис, Жак, Басюк, Мартиненко - Крук, Чудля, Гарварук, Скібчик, Тютюрай, Геравець, Чимерис.
"Ураган": Хомяк (в) (Гуйван, 21) - Петросюк, Британ, Бесонов, Баланик - Масевич, Завертаний, Негела, Онуфрак - Ткачук, С. Бельбас, Бойків, Петровський. Головний тренер: Юрій Іванишин.
Попередження: Дармовис (31), Козачок (33) - Британ (5).
 

Завдяки двом суботнім перемогам "Ураган-2-КФВ" з першого місця пробився до фінального поєдинку Rivnestandart Open Cup. Суперником франківців у боротьбі за головний трофей стане вінницький "Володимир", який святкував дві перемоги над столичним "Budmonster" (8:2) та "Шляховиком" із Погребища (10:6). Фінальний двобій відбудеться завтра, 13-го вересня, о 14:00. Вболіваємо за "драконів" у вирішальному матчі разом!

Фінальний двобій юні "дракони" розпочали дуже активно і першими зуміли відзначитись - Негела змусив помилитись захист суперника і, вийшовши віч-на-віч з голкіпером, відправив "круглого" влучно в ціль. Далі суперники дещо заспокоїлись, аж поки в середині тайму швидкий спурт "володимирівців" допоміг команді змінити хід матчу, забивши двічі - 2:1. А під завісу тайму футзалісти "Володимира" ще двічі приголомшили "драконів" - 4:1.

Після відпочинку наставнику "Урагану-2-КФВ" Юрію Іванишину вдалось знайти правильні слова і "дракони" зуміли не лише наздогнати опонентів, а й вийти вперед - 4:5! Дублем у складі франківців відзначився Онуфрак, а ще по голу до свого активу записали Завертаний і Бесонов. А в заключні хвилини поєдинку пристрасті на майданчику сягнули точки кипіння, а особливо після того, як вінничанам вдалось відновити статус-кво - 5:5. Та все ж останнє слово у матчі було за франківськими футзалістами - Масевич реалізував дабл-пенальті і приніс "Урагану-2-КФВ" перший трофей нового сезону! До слова, саме Мар'яна було визнано кращим гравцем всього турніру!

"Володимир" Вінниця - "Ураган-2-КФВ" Івано-Франківськ - 5:6 (4:1)
13 вересня. Rivnestandart Open Cup, фінал. Рівне, СК ДЮСШ-4. Без глядачів.
Голи в "Урагану-2-КФВ": Негела (5), Онуфрак (26, 33, дабл-пен), Завертаний (33), Бесонов (36), Масевич (40, дабл-пен).
"Ураган-2-КФВ": Хомяк (в) (Гуйван, 19) - Петросюк, Британ, Бесонов, Баланик - Масевич, Завертаний, Негела, Онуфрак - Ткачук, С. Бельбас, Бойків, Петровський. Головний тренер: Юрій Іванишин.
 

За матеріалами пресслужби НФК "Ураган"

Результати решти матчів турніру
П'ятниця, 11 вересня
 
Рівнестандарт-ДЮСШ №4 (Рівне) - Любарт (Луцьк) 3:4
Голи у "Любарта":
Козачок, Баденчук, Піддубний (2)
 
 
 
Budmonster (Київ) - Володимир (Вінниця) 2:8
 
 
Субота, 12 вересня
 
Шляховик (Погребище) - Володимир (Вінниця) 6:10
 

 
Budmonster (Київ) - Шляховик (Погребище) 7:3 
 
 
Неділя, 13 вересня
 
Рівнестандарт-ДЮСШ №4 (Рівне) - Шляховик (Погребище) 6:1
 
 

Любарт (Луцьк) - бронзовий призер турніру
 
Budmonster (Київ) - Любарт (Луцьк) 1:3
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.