Экстра-лигаВладимир Трибой: «С одесским «Локомотивом» двадцать лет назад выносили всех!»Экстра-лигаВалерій Легчанов: «Готуємось далі та очікуємо на наступного суперника»ОдессаОдесса. Премьер-лига. 11 тур. Осечка «МКВ»Юношеский футзалВолодимир Салій: "Хочемо довести, що невипадково є лідерами чемпіонату"Чемпионат ЕвропыЗбірна України з футзалу продовжує підготовку до Євро-2018 (відео)ЛьвовскаяГранд Ліга Львова: неймовірний камбек від «Фуджікури» (відео)РоссияАндреев и Пустота. Часть 1Первая лига Перша ліга. Група «Захід». 7 тур: лідери йдуть у відривЭкстра-лигаМФК «Продэксим» отправляется на сборы в ИспаниюОдесскаяОдесса. ТОП-5 голов 10 тура Премьер-лиги 2017-18Кубок УкраиныГол Максима Войтка в ворота «Viva Cup»ОдесскаяОдесса. Высшая лига. Гуляли так, что не смогли встать из-за праздничных столов?!ЖитомирскаяЖитомир. 12 тур: тур сенсацій і несподіванокЧемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Нині у заявці присутні ті гравці, на яких ми розраховуємо»Чемпионат ЕвропыАлексей Попов: «Кадры решают все»ТурнирыEpicentr Brovary Open Cup: «Епіцентра К3» рівніший за іншихКубок УкраиныКубок Украины-2017/18. 1/8 финала. Ответные матчи. 2:1 в пользу «зеленых»Экстра-лига«Сокіл»: до Польщі на матчі з «Пястом»ХарьковскаяЛучшие голы 1-го тура Кубка ФК Универ весна 2018Кубок УкраиныКубок Украины. 1/8 финала. Ответные матчи. LIVE!

У Дніпрі відбувся турнір "FUTSAL CHILDREN OPEN CUP "OLIMPIA+"

З 19 по 21 жовтня 2017 р. в м. Дніпро. в спорт арені "OLIMPIA+" пройшов Всеукраїнський турнір з футзалу "FUTSAL CHILDREN OPEN CUP "OLIMPIA+". Змагання пройшли в двох вікових групах: 2005 - 2006 р. н і 2007 - 2008 р. н. Всього було 10 команд з міст: Дніпро, Кропивницький, Кривий Ріг, Енергодар, Чорноморськ. Організатором Всеукраїнського футзального фестивалю виступив КЗ ДОЦФЗН "Спорт для всіх" Змагання викликали великий інтерес серед вболівальників, адже це вперше в м. Дніпро пройшов такий рейтинговий представницький турнір серед дитячих команд. Змагались команди - призери та чемпіони України, володарі Кубка України, призери і переможці міжнародних змагань. До речі, команда, з Чорноморська являється базовою командою збірної України у віковій категорії U-9. І глядачам,було цікаво спостерігати, а самим футболістам корисно позмагатись з таким суперником.
 

Організація змагань пройшла на високому рівні. І тільки останній день змагань в останньому турі визначились переможці та призери. Трійка найкращих команд, складених з хлопчиків 2005 - 2006 р. н., склалася наступним чином: 3-є місце - ФК "Іллічівець" (м. Чорноморськ, тренер - Каплун О. М.), 2-е місце ДЮСШ-2 (м. Дніпро, тренер - Тищенко А. М.), 1-е - місце КДЮСШ "Спартак" (м. Дніпро, тренери - Юзик О. Д. та Ліщук І. О.). За підсумками турніру, в якому брали участь команди, складені з хлопчиків 2007 - 2008 р. н., трійка найкращих мала наступний вигляд: 3- є місце - ФК "OLIMPIA+" (м. Дніпро, тренери - Юзик О. Д. та Ліщук І. О ), 2-е місце - СДЮШОР-2 (м. Кропивицький), 1-е місце - ФК "Іллічівець" (м. Чорноморськ, тренер - Каплун О. М.). 

За підсумками змагань були визначені найкращі гравці у наступних номінаціях: "Найкращий воротар", "Найкращий захисник", "Найкращий нападник", "Найкращий бомбардир".

2007-2008 р. н.: 
Найкращий бомбардир:
Максим Дмухайлов - ФК "Іллічівець", м. Чорноморськ
Найкращий захисник: Андрій Домасов - ФК "Іллічівець", м. Чорноморськ
Найкращий воротар: Аіфлов Афілов - ДЮФК "Темп-ЗАЕС", м. Енергодар
Найкращий нападник: Марат Колодяженський - ФК "OLIMPIA+", м.Дніпро

2005 - 2006 р. н.:
Найкращий бомбардир:
Максим Корогот - ДЮСШ-2, м. Дніпро
Найкращий захисник: Данило Ткачук - ФК "Іллічівець", м. Чорноморськ
Найкращий воротар: Ростислав Борисенко - ДЮФК "Темп-ЗАЕС", м. Енергодар
Найкращий нападник: Андрій Мельник - КДЮСШ "Спартак", м. Дніпро 

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.