Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 15. Лучшие голы, комбинации и сейвыЭкстра-лига«Цифры знают все»: три «дубля» «Энергии»Экстра-лигаСергій Коваль – гравець “Енергії”УкраинаНаш футзальный 2017-й: десятка самых памятных событий ушедшего годаВолынскаяВолинь. Різдвяна коляда 2018!БеларусьКубок Беларуси. 1/4 финала: братья Грицыны – три гола на двоихДетский футзалОдесса. Цыбенко, Ардаковский и Чурсин – лауреаты Рождественского кубка!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 15: все интереснее и интереснееУкраинаС Новым годом и Рождеством!Ассоциация футзала Украины2017 рік: підсумки від керівників регіональних асоціацій футзалу (ч.2)Ассоциация футзала Украины2017 рік: підсумки від керівників регіональних асоціацій футзалу (ч.1)Первая лига Первая лига. Зона «Восток». 6 тур. «АРПИ» уходит на новогодние праздники без пораженийЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 15. LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 15: разгром в Запорожье и третья победа «Эпицентра» (обновляется)Экстра-лигаВолодимир Валявка: «Чемпіонат у порівнянні з минулим роком став сильнішим» (ВІДЕО)ВолынскаяУ Луцьку пройшла підсумкова нарада організаторівПервая лига Перша ліга. Група "Захід". 6 тур. Прорив Зеленкевича та емоції ЕпіцентруЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 15-го тура: кто встретит Новый год на первом месте?Желтые ВодыГеоргий Мещеряков: «Нужно объединять, а у нас разъединяют»УжгородМихайло Кополовець: «Хочеться десь поштовхатися, якийсь підкатик, а тут одразу фол»

Ужгород. 7 тур. Минай2 переміг Епіцентр і не пустив його у Суперлігу, Проспект зазнав першої поразки

У неділю, 26 лютого, в спорткомплексі "Зінедін" завершилось перше коло Ужгородської футзальної ліги.
 

Минай1 крупно переміг КС Ужгород забивши більшість своїх голів у другому таймі (перший тайм 5:1). Три голи на рахунку Якушева, по два у Багрія, Микуляка, Кузьми та Пилипа, по одному Гібалюк, Пиняшко, Допілка, Мирончук. У КС Ужгород забили Тар та Матолчі.
 
Проспект зазнав першої поразки на турнірі. Підопічні Прозора виграли перший тайм, але в останні шість хвилин матчу пропустили три голи і втратили шанс очолити рейтинг клубів УФЛ після першого кола. За АТО забивали Пелах, Глива, Смірнов та Сугоняк. У Пропекта: Костик, Славік та Товтин.
 
Тімвір зміг дотиснути Ultimate лише у другому таймі та цього виявилось не достатньо, щоб пробитись у Вищу лігу. Перший тайм завершився нічиєю 2:2, а в другому Тімвір завдяки ударній трихвилинці (29-31 хв.) здобув розгромну перемогу. За тімвірівців забивали тричі Гряділь, двічі Янцо і один Вайда. В Ultimate забив Куожа і автогол Дьордяйа.
 
У головному матчі групи А УжНЕТ здолав Верест і обійшов його у турнірній таблиці, завдяки голу на останніх секундах. Початок погрому поклав Кополовець своїм хет-риком, перший тайм завершився 4:1. У другому УжНЕТ забив ще декілька раз, крапку в матчі поставив Балуєв своїм дублем в останню хвилину. За УжНЕТ забили тричі Кополовець, двічі Скрипніков та Балуєв. За Верест Черевка та автогол Бицюка.
 
Група А
 
Минай 1 - КС Ужгород 15:2
АТО - Проспект 4:3
Ultimate – Тімвір 2:6
УжНЕТ – Верест 7:2
  
Минай2 переміг Епіцентр і не пустив їх у Суперлігу. Сам Минай2 очолив рейтинг по набраним очкам у першому колі. Минайці підсилились перед цим матчем Куртою та Шпаком і саме Олексій своїм хет-риком допоміг команді перемогти. Перший тайм був за Минаєм2 4:1, а от в другому таймі команди не виявили сильнішого – забивши по три голи. За Минай2 відзначились хет-риком Шпак, двічі Вагін, по голу Дзьоба і Пустовіт. За Епіцентр: дубль Туреги, по одному Баб’як і Джуджук.
 
Медея легко розправилась з ЮСБ. Вже в першому таймі оріхівці забили вісім голів, а в другому ще більше. В гольовому побитті прийняли участь: чотири рази Юрій Бобаль, тричі Куцик, Ковач та Сергій Назаренко, по одному Бокотей, Олександр Назаренко, Мотильчак та навіть воротар Каменецький. За ЮСБ гол престижу забив Чанцев.
 
Найбільш конкурентним поєдинком у турі був матч Спортіка – Будівельник. В першому таймі Будівельник швидко повів у два м’ячі, але до кінця тайму Спортіка провела три голи та в останні секунди Коципак зрівняв рахунок ударом з десяти метрів. Та в другій половині гри Спортіка довела гру до перемоги. За студентів забивали тричі Жентичко, по одному Сегедій, Абу-Захра та Русин. За Будівельник: дубль Коципака, по голу Цекмійструк та Царук.
 
Зінедін розгромив лівійців і завоював путівку в Суперлігу. Команда Балажинця знаючи, що їм потрібно покращувати різницю голів провела вже сім голів у першому таймі, і ще десять у другому. Зінедін: чотири голи у Андруся, три у Балажинця, по два – у Шовша, Данкулинця, Медведєва та Костика, один у Булеци. За Libyan Lions забили один Мохамед та Абдалах двічі у чужі і один у свої ворота.

Група В
 
Минай 2 - Епіцентр 7:4
Libyan Lions – Zinedine 3:17
ЮСБ – Медея 1:17
Sportika – Будівельник 6:4
 
Радванка зуміла в останньому матчі переграти Худльово і пробитись до Суперліги. Ще в першому таймі команда Мандича довела рахунок до 5:0. А в другому таймі забила ще шість, худлівчани відповіли лише трьома голами. За Радванку забивали тричі Гомонай, по дублю у Дрозда, Бако, Арделяна, по одному у Мандича та Бессаги. За Худльово: дубль Баркасій та один у Василя Гаврилешка.
 
Коритняни завдяки вдалому календарю здобувають третю перемогу підряд. З різницею в десять м’ячів був обіграний КІТ. У коритнянців шість голів забив Маковецький, п’ять Мицак, по одному Веніамін Савчин, Марк Савчин та Цибик. За Кіт двічі забив Роман та один Левченко.
 
Вікінг прогнозовано переграв Тису з великим рахунком. За команду Роботишина забивали чотири рази Урись, тричі Лазар, двічі Бонтей, і один гол Едгард Русин. За Тису: Шимко, Сенишин та Гречка.
 
Група С
 
Коритняни – КІТ 13:3
Тиса – Вікінг 3:11
Худльово - Радванка 4:11
УжНУ – Вопак - понеділок (27 лютого) Буревісник, 14.00. 

Підсумковий рейтинг команд та пари чвертьфіналів буде відомий завтра, після матчу УжНУ – Вопак, який відбудеться на Буревіснику в 14.00.


Джерело - http://lobda.at.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.