Футзал в миреБиро Жаде без Лиги чемпионов, «кайратовские» бразильцы возвращаются в ИспаниюФутзал в миреВиктор Иванютин: «Ехали в Ужгород на матчи со сборной Украины, а в автобусе вместо заднего стекла — жестяная пластина»КазахстанЖенская сборная Казахстана не явилась на квалификацию к Евро-2022 — КФФ молчитЭкстра-лигаФедір Пилипів: «Вважаю, що доля фінальної серії майже вирішена»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!ИталияИталия-2020/21. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Казахстан«Кайрат» – чемпион Казахстана-2020/21Женский футзалМария Васковец: «В Харьков мы однозначно едем за победой»Футзал в миреОпределена символическая сборная ЛЧ-2020/21, Зики Те — лучший игрокПервая лига Павло Концеба поповнив «Славуту»Женский футзалКсения Гриценко: «Матч против «ЗХО-Теслы» будет для меня как финал»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. «ХІТ» в рік 15-річчя з медалями, а «Енергія» на 20-річчя — безБеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!РоссияДмитрий Прудников: «Сейчас все мысли только о плей-офф»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Серія за 3 місце. «ХІТ» – «Енергія». АнонсАссоциация футзала УкраиныЧто для гандбола хорошо, то для футзала смертьЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Медальні серії. Два різні свята, але празникує тільки «Ураган»Лига чемпионов УЕФААлекс Мерлим: «Кайрат» – это клуб, в котором хотят играть все»Первая лига Перша ліга 2020/2021: оприлюднено календар групового етапуРоссия​Россия-2020/21. Тур 18. Прошлогодние финалисты сойдутся на ранней стадии

Волинь. Різдвяна коляда 2018!

Футзал на свята у Луцьку не припиняється
 

 

Протягом 4-5 січня на майданчиках «Арени Спорт» відбудеться традиційний, уже четвертий за ліком турнір, у якому за призи змагатимуться 16 колективів. Допомагають АМФВ в організації традиційні партнери - ТМ "Радивилівмолоко" та Обласний центр фізизного здоров’я населення "Спорт для всіх".

Хтось буде осмислювати початок року, хтось – відходити від того початку, а волинський футзал гримітиме яскравими поєдинками уже перед першим уік-ендом «містера 2018». Уже вчетверте в історії на майданчиках «Арени Спорт» розіграють «Різдвяну коляду» - традиційні змагання, на яких «рубатимуться» як учасники чемпіонату області (від суперлігових до представників найнижчих за рангом дивізіонів), так і колективи, які в силу різних причин ще не виступають у сезонних турнірах під егідою АМФВ.

Провідним районом волинського футзалу під час турніру стане Горохівський район, з якого приїде одразу 5 колективів. Місто Луцьк і Млинівський район також матимуть далеко не одного представника. Найбільш цікаво те, що змагання дозволяють учасникам підсилюватися гравцями з будь-якої ліги. Тож повірте – команди з нижчих ліг здивують своїми складами!

У останню п’ятницю 2017-го року, голова Комітет з проведення змагань Руслан Корпош взяв на себе нелегку місію та віджеребкував 16 непередбачуваних футзальних колективів, котрі розпочнуть рік на футзальному майданчику, дещо відійшовши від новорічних столів.

Власне, чисто через «районні розбірки» спочатку варто розповісти про групу С, де жереб звів між собою одразу три команди з Горохівщини! Робити шоу «Мар’янівці» та Сергію Магері обов’язково допоможуть «Новатор» із сіл Смолява та Зелене (до слова, старожили турніру поряд з «Мідасом») та МФК «Горохів». А компанію цьому тріо складе луцька «Вікторія».

 


Півфіналісти Кубка Волині з «Мідаса» також гратимуть у непростому квартеті. Луцьк тут представлятиме «Сахарадо» (за чутками – підсилене рядом гравців з Суперліги), традиційно непоступливі ковельські «Козаки» та ще одна команда з Горохівщини – «Арсенал» (футзальна «суміш» одразу трьох сіл – Ощіва, Терешківців та Вільхівки).

Принципові протистояння просто заполонили цьогорічну «Різдвяну коляду». Так, «Олімпія» у групі В гратиме проти млинівської «Юності», яка й відправила колектив з Луцького району в Другу лігу під час кваліфікації. Не обійдеться й без «млинівського дербі», адже район у цьому квартеті представлятиме ще команда «Атлетик». Застрибнувши «в останній вагон» під час заявки на турнір, у групі також гратиме прилуцький «ШІгірюм».

Не обійдеться «Різдвяна коляда-2018» і без представників Суперліги: своєрідним «ферзем» групи D буде «Камаз-Агро» з Острожця. Компанію їм складуть СК «Горохів-Юніор», ФК «Духче» (яке нарешті грає у чемпіонаті області з футзалу) та цікава команда «Рать» з Луцького району.

Команди гратимуть за класичною схемою у чотири групи. Двоє переможців кожного квартету змагатимуться за «Кубок Діда Мороза», треті та четверті колективи у групах – за «Кубок Снігуроньки». Ігри 4 січня розпочинатимуться з 11:00, а 5 січня – з 9:00. Тож і в уболівальників є шанс провести по-справжньому футзальні вихідні, спостерігаючи за командами на майданчиках «Арени-Спорт» - а там буде цікаво та реально гаряче!


Джерело amfv.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.