Экстра-лига«Эпицентр К Авангард» сыграет на турнире в РумынииИспанияРафа Лопес: «В этом сезоне мы хотим выйти на ведущие роли»Экстра-лигаМатч за Суперкубок України відбудеться у ЧеркасахКазахстанАФК «Кайрат». Непререкаемое доминированиеИспанияКлуби ЛНФС згенерували прибуток у понад 145 мільйонів євроЭкстра-лига«Эпицентр К Авангард» дважды сыграл с «Продэксимом»Экстра-лигаЗа "Кубок Львівщини"-2019 боротимуться шість командФутзал в миреКлубний чемпіонат Азії: визначилися чвертьфіналістиЧехияВиктор Тарчило: «Уровень чешской лиги очень высок»ЭстонияАндрій Чуднов і Олексій Фетько стали гравцями «СМСрахи»Португалия«Брага» готовится к сезонуБразилияТрагедия в Бразилии – убит игрок «Коринтианса» Дуглас НунесФутзал в миреЛучшие футзальные голы и финты от QueuvisomКазахстанБывший футболист "Кайрата" перешел в футзальный клубФутзал в миреКлубний чемпіонат Азії: результати матчів п’ятого ігрового дняИспанияКіке обрали найкращим захисником за всю історію ЛНФСИталияДебора Ванін — володарка Золотої бутсиФутзал в миреПредставляємо учасників Міжконтинентального кубкаФутзал в миреКлубний чемпіонат Азії: результати матчів четвертого ігрового дняКазахстанКапитан «Кайрата» Динмухамбет Сулейменов переходит в «Жетысу»

Мукачівський "Алекс" переможець Кубку Ужгорода з футзалу (+ВІДЕО)

До дня святкування Ужгорода команда УФЛ разом з Ужгородською міською радою провела змагання з-поміж футзальних колективів Закарпаття. Ще з обідньої пори 16 команд розпочали боротьбу за Кубок Ужгорода.
 
 
Першими на поле вийшли мукачівський Алекс та місцевий Тантрум. Діючий чемпіон області легко здолав суперника 6:1, голами відзначились Бабич, Гогерчак, Олег та Сергій Козуби та дубль у Горвата. Гол престижу забив Андрій Федчук.

Більш напруженим виявився наступний матч однієї восьмої фіналу, де Будівельник та USB не змогли визначити сильнішого в основний час зігравши 1:1, а серії пенальті USB був точнішим.
 
Бойовою вийшла зустріч команди братів-ювелірів Kochut та збірної Ужгородської міської ради. Депутати у першому таймі провели три голи і встановили комфортну перевагу, Кочут лише ближче до завершення зумів скоротити відставання до мінімуму, однак на більше не спромігся. За УМР забивали двічі Костик, по одному Гомонай та Героль. За Кочут – дубль Романа Кочута та один го Мізерного.
 
У наступному матчі КС Ужгород першим повів у рахунку та Епіцентр ще до перерви зумів вийти вперед, а у другому таймі довести рахунок до розгромного. У КС двічі забивав Матолчі, у Епіцентра чотири голи у Ганусина, дубль Джуджука та один у Туреги.
 
Далі зустрічались медійники з Тиси та УжНЕТ+, складений із гравців юнацького складу Минаю. Саме останні були сильнішими завдяки голам Ковальчука, Жолтанича, Короля та Кузьманича. За Тису забив Роман Сенишин.
 
Цікавим було протистояння Інтера та виноградівської Тиси. Саме гості були кращими у першому таймі, ведучи 1:0. Та інтерівці за три хвилини провели три голи і перемогли у цьому матчі. За Інтер забивали двічі Боішко та один Шкирта. За виноградівців – дубль Йовжі.
 
В останньому матчі однієї восьмої фіналу Рятівник розібрався із африканською командою 5:1. За Рятівник по два голи забили зіркові гравці Олексій Полянський та Артем Слободін, ще один гол провів Атілла Надь. За легіонерів забив Сухаїб Абу-Захра.

 
У першому чвертьфіналі Інтер доволі несподівано здолав Рятівник 3:0. У першому таймі забив Василь Дюгованець, у другому двічі Володимир Боішко.
 
USB зумів дати бій Алексу, довгий час втримуючи нічию, але в останні п’ять хвилин пропустив двічі і завершив свої виступи. За USB забив капітан команди Євген Чанцев, за мукачівців – Горват, Бабич та Сковбак.
 
Доволі цікавим вийшов поєдинок УжНЕТ та команди Ужгородської міської ради. На 4-ій хвилині Дзюбенко вивів вперед провайдерів і здавалось, що вони пройдуть цього суперника. Та депутати на останній хвилині зусиллями Гомоная зуміли відігратися. А в серії післяматчевих пенальті воротар міськради Прозор зіграв надійно і вивів свою команду у півфінал.
 
Рівним був і останній чвертьфінал, де Епіцентр та УжНЕТ+ в середині другого тайму обмінялись голами, а в останню хвилину гри ще забили по разу. В серії шестиметрових кращими були епіцентрівці. У Епіцентра з гри забили Джуджук та Турега, у перечинців відзначились Ковальчук та Кузьманич.

 
У першому півфіналі не вийшло конкурентної боротьби, ужгородські депутати мабуть залишили всі свої сили у чвертьфіналі і поступились супернику по півфіналу Алексу з великим рахунком. У Мукачева забивали тричі Горват, двічі Хміль, по одному Бабич, Сергій Козуб, Гогерчак.
 
У другому півфіналі боротьба тривала до самого завершення гри. Епіцентр зумів забити у першому таймі двічі завдяки точним пострілам Туреги та Ганусина. За чотири хвилини до закінчення матчу Боішко відіграв один гол та більше пробити воротаря Епіцентру Бибика їм не вдалось.
 
Володаря бронзи визначали пробиттям пенальті і тут кращими були Інтер, які були влучнішими за УМР.
 
Фінал вийшов вкрай емоційний та напружений. Господарі вийшли вперед на 4-ій хвилині, забив Дмитро Турега. На 7-ій хвилині Бабич зрівнює рахунок, а за дві хвилини ефектно п’яткою виводить свою команду вперед. Та за хвилину до сигналу про перерву Владислав Баб’як вирівнює становище на полі. У зіткненні ушкодження дістав воротар Епіцентру Бибик, що мабуть позначилось на його подальшу гру.
 
У другому таймі команди демонстрували високі швидкості та не дуже часто пробивали по воротам. Лише на 18-ій хвилині Бабич втретє забиває у фіналі. Епіцентр змінивши воротаря на польового гравця побіг вперед і на останніх секундах пропустив у порожні ворота з центру поля від Хміля.
 
Тож мукачівський Алекс перемагає у Кубку Ужгорода з футзалу. Нагороди призерам вручали заступники міського голови Олександр Білак та Василь Гомонай. Індивідуальні нагороди отримали: кращий голкіпер – Кирил Сковбак (Алекс), кращий бомбардир – Володимир Бабич (Алекс), кращий гравець – Орест Бибик (Епіцентр).
 
Алекс – Тантрум 6:1
Будівельник – USB 1:1 (пен. 1:2)
Ужнет – Джокер +:-
KOCHUT - Ужгородська міська рада 3:4
КС Ужгород – Епіцентр 2:7
Uzhnet + - Тиса (телеканал) 4:1
Інтер - Тиса (Виноградів) 3:2
Africa United – Рятівник 1:5
 
Чвертьфінал
Інтер – Рятівник 3:0
Алекс – USB 3:1
Ужнет - Ужгородська міська рада 1:1 (пен. 2:3)
Епіцентр - Uzhnet + 2:2 (пен. 2:1)
 
Півфінал
Епіцентр – Інтер 2:1
Алекс - Ужгородська міська рада 8:0
 
За 3 місце
Інтер - Ужгородська міська рада 3:2 (по пен.)
 
Фінал
Епіцентр – Алекс 2:4
 
Епіцентр:
Орест Бибик, Олексій Кардашинець, Владислав Баб’як, Ігор Джуджук, Дмитро Турега, Віталій Ганусин, Олександр Гряділь.
Алекс: Кирил Сковбак, Володимир Бабич, Олег Козуб, Сергій Козуб, Михайло Хміль, Руслан Гогерчак, Василь Білей, Гергель Горват.

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

Джерело - Тарас Галушка, lobda.at.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.