Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 15. Лучшие голы, комбинации и сейвыЭкстра-лига«Цифры знают все»: три «дубля» «Энергии»Экстра-лигаСергій Коваль – гравець “Енергії”УкраинаНаш футзальный 2017-й: десятка самых памятных событий ушедшего годаВолынскаяВолинь. Різдвяна коляда 2018!БеларусьКубок Беларуси. 1/4 финала: братья Грицыны – три гола на двоихДетский футзалОдесса. Цыбенко, Ардаковский и Чурсин – лауреаты Рождественского кубка!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 15: все интереснее и интереснееУкраинаС Новым годом и Рождеством!Ассоциация футзала Украины2017 рік: підсумки від керівників регіональних асоціацій футзалу (ч.2)Ассоциация футзала Украины2017 рік: підсумки від керівників регіональних асоціацій футзалу (ч.1)Первая лига Первая лига. Зона «Восток». 6 тур. «АРПИ» уходит на новогодние праздники без пораженийЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 15. LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 15: разгром в Запорожье и третья победа «Эпицентра» (обновляется)Экстра-лигаВолодимир Валявка: «Чемпіонат у порівнянні з минулим роком став сильнішим» (ВІДЕО)ВолынскаяУ Луцьку пройшла підсумкова нарада організаторівПервая лига Перша ліга. Група "Захід". 6 тур. Прорив Зеленкевича та емоції ЕпіцентруЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 15-го тура: кто встретит Новый год на первом месте?Желтые ВодыГеоргий Мещеряков: «Нужно объединять, а у нас разъединяют»УжгородМихайло Кополовець: «Хочеться десь поштовхатися, якийсь підкатик, а тут одразу фол»

Ужгород. Анонс фіналів УФЛ

В суботу та неділю, 18-19 березня, відбудуться фінальні поєдинки Ужгородської футзальної ліги.

Вже в ці вихідні закарпатські футзалісти відіграють завершальні матчі УФЛ, де кожна команда змагатиметься за підсумкове місце на турнірі.
 
 
В суботу команди боротимуться за 5-8 місця в своїх лігах. Першими розпочнуть першолігові клуби. В матчі ЮСБ та Ultimate принциповою ця зустріч буде для африканця з ЮСБ, який буде грати проти повністю африканської команди. Інша пара Будівельник та Libyan Lions вже зустрічались у першому турі в групі В, тоді між ними була зафіксована нічия 2:2.
 
У Вищій лізі Вікінг очікуватиме зустрічі з АТО. Худльово не зможе приїхати, тож Епіцентр гратиме з переможцем попередньої пари.
 
Наступними вийдуть на поле Зінедін та Вопак, які одразу розіграють 5-6 місця, через неявку Радванки та Медеї.
 
Субота: Ігри за місця
  
13:00 Будівельник - Libyan Lions
13:40 Вікінг - АТО
14:20 ЮСБ - Ultimate
15:00 ППЛ1- ППЛ2
15:40 ПрПЛ1 - ПрПЛ2
16:20 ПВЛ1 - ПВЛ2 Епіцентр
17:00 Зінедін - Вопак
  
В останній ігровий день, неділю 19 березня, відбудуться вирішальні поєдинки за місця на п’єдесталі. За третє місце у Першій лізі боротимуться КС Ужгород та КІТ, яким зовсім трохи бракувало, щоб зіграти у фіналі. У Вищій лізі Спортіка отримує бронзу, так як Верест не зможе бути. У Суперлізі Минай2 зіграє з УжНУ, в якому майже пів складу грають за Минай, тож ця зустріч носитиме характер принципового для них.
 
У фіналі Першої ліги Тімвір зустрінеться з Тисою, яка в плей-оф набрала хороший хід. Тімвір спробує завоювати золото і довести випадковість потрапляння у найнижчу лігу.
 
УжНЕТ зійдеться з Коритнянами, які до фіналу відіграють чвертьфінал весняної першості Ужгородського району.

У головному поєдинку УФЛ вже втретє за останні три місяці зустрінуться Минай1 та Проспект. У Кубку команда Гібалюка виграла 3:2, на груповій стадії поступилась 3:4. Чергова їхня зустріч стане вирішальною для у визначенні чемпіона УФЛ.

Неділя (19 березня) 
 
13:20 КС Ужгород - Кіт (3-4 місце Перша ліга)
14:10 Минай 2 - УжНУ (3-4 місце Суперліга)
15:00 технічна перерва,підготовка до фіналу
16:00 Офіційне відкриття фінальної частини УФЛ
16:15 фінал Першої Ліги Тімвір - Тиса
17:00 УжНет - Коритняни (Фінал Вищої ліги)
18:00 Минай 1 - Проспект (Фінал Суперліги)
19:00 Церемонія нагородження

Завдяки технічним партнерам УФЛ інтернет-провайдеру УжНет буде вестися онлайн-трансляція фінальних поєдинків у неділю (https://www.youtube.com/channel/UCE42u-QQM1U_ziF_CPyIHeg).
 
Варто зазначити, що фінальні поєдинки #УФЛ, офіційне відкриття та церемонія нагородження будуть показані в ефірі телеканалу "ТИСА 1".
 
У понеділок, 20 березня, з 19:25 Ви побачите офіційне відкриття фінальної частини та матч ФК «Тиса1» – ФК «Teamwear». З 22:25 – фінал Вищої ліги (Ужнет- Коритняни) та Фінал СУПЕРЛІГИ (Минай – Проспект) а також офіційну церемонію нагородження переможців та призерів.

Джерело - http://lobda.at.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.