Футзал в миреМурсийское дерби с камбеком: «Картахена» после перерыва отыгралась с 0:3Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 4: ничья в Киеве, фейерверк в Ровно и первая победа «Урагана»Кубок УкраиныКубок України. «Альтернатива» дебютує з перемоги і крокує даліЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 4: когда гости сильнее хозяев (обновляется)Кубок Украины11.00 Кубок України. «Альтернатива» (Київ) – «Анреал-Аtrix» (Київ). LIVE!Еврокубки«Спортинг» – большой клуб, но без Кубка УЕФА великим не статьЭкстра-лигаЭкстра-лига. Тур 4. LIVE!КиевКиев. Futsal Masters Cup 2017 Альтернатива (Киев) - Атлетик (Бровары) 1:3ОдесскаяКубок Лиги Содружества: это GRANDиозно!Экстра-лигаНе футзал, а огонь: ХИТ и «Продэксим» выдали классическую боевую ничьюКубок УкраиныКубок України. «Альтернатива» (Київ) – «Анреал-Аtrix» (Київ). АнонсЖенский футзалОновлений чемпіонат України з футзалу: полтавки стартують матчем з донеччанкамиПервая лига "Віза-Вторма" обіграла "Епіцентр К10" у товариській грі Экстра-лигаВалерій Директоренко: Поєдинки з Титаном завжди були важкими, але налаштовані на перемогуКиевСборная КПИ - победитель VII турнира по футзалу «МЕМОРИАЛ ЛЕОНИДА МАТЬКОВА» (+Видео)КазахстанОлег Солодовник: «Думаю, доказали, что в последней игре прошлого сезона не случайно обыграли „Кайрат“»Ассоциация футзала УкраиныПіслямова - 3. огляд окремих ігрових епізодів матчів 3 туру Екстра-ліги + ВІДЕОХерсонОткуда берутся клубы Экстра-лиги или "Как вы играли. "Продэксим".Польша20.15 Польша. Экстракласа. 2 тур. "Рекорд" (Бельско-Бяла) – "Погонь 04" (Щецин). LIVE!Львов«Золота Осінь-2017»: анонс вирішальних матчів

«Юні-Ламан» - «Ураган». Передмова до матчу

В рамках матчу четвертого туру Чемпіонату України івано-франківський "Ураган" бере курс до Одеси, де найближчої суботи, 7 жовтня, зустрінеться з "Юні-Ламаном". Які очікування на поєдинок та з яким настроєм команда налаштовується на гру - розповів головний тренер "драконів" Максим Павленко.
 
 
Максим ПАВЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Весь тиждень тренуємось у робочому режимі, вже можемо розраховувати на людей, які були травмовані і готові допомогти команді. Мова поки йде про Андрія Цілика, Шотурма ще в процесі відновлення. Наігруємо різні варіанти "четвірок" для того, щоб підсилити гру, дуже хочемо перемогти і втілити в грі те, над чим працювали на тренуваннях.

- Які зміни відбудуться в "квартетах"?
Шкода, що поки не можемо збалансувати "четвірки", пробуємо експерименти, це своєрідне випробовування команди, але вірю, що всі гравці здатні приносити користь. Тому, думаю, нам вдасться замінити Юліана Горбатого в його "квартеті".

- Чи очікувати на якісь кардинальні ротації, про які говорили після матчу з "ІнБев-НПУ"?
Кардинальних змін найближчим часом не передбачається. Працюємо над різними взаємодіями в "четвірках", щоб могли реалізувати різні види тактики.

- Як психологічно налаштовуватимете хлопців?
З кожною грою кількість мікроепізодів зростає, це і боротьба за позицію, і силова боротьба, і перевага по ударах, по числу стандартних положень. Тому від того, настільки нам швидко вдасться поправити реалізацію і залежить наша психологічна впевненість, працюємо над цим, виконуємо багато вправ над завершенням атаки, чого нам бракує в останніх матчах.

- Знаєте, як знайти "ключ" до суперника"?
"Юні-Ламан" зіграв у нічию з "Продексімом", тому цей результат заслуговує на те, щоб налаштовуватися по-максимуму. Рівень чемпіонату став більш середнім, немає явних фаворитів, аутсайдерів, тому кожна команда здатна піднести сюрпризи, тож налаштовуємось на серйозну боротьбу, адже це вже не той новачок, що був того сезону.

Джерело - http://uragan.if.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.