БеларусьАндрей Толмач: «Ребята все понимают»ИспанияИспания. Голы, комбинации и сейвы 4-го тураФутзал в миреПортугалия. Лучшие голы 1-5 туровДетский футзалАлександр Каплун: «Не спортом единым»БеларусьБеларусь. 6-й тур: осечки лидеров и хет-трик Дениса МазногоЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 4: ничья в Киеве, фейерверк в Ровно и первая победа «Урагана»Запорожье«АРПИ Запорожье» выигрывает Суперкубок Запорожья по футзалу!ИталияКубок УЕФА: опасные «дельфины»Футзал в мире«Экономац»: охота за Финалом четырех Кубка УЕФА – когда, если не сейчас?Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 4. LIVE!Кубок УкраиныКубок України. «Альтернатива» дебютує з перемоги і крокує далі (+ відео)Футзал в миреМурсийское дерби с камбеком: «Картахена» после перерыва отыгралась с 0:3Кубок Украины11.00 Кубок України. «Альтернатива» (Київ) – «Анреал-Аtrix» (Київ). LIVE!Еврокубки«Спортинг» – большой клуб, но без Кубка УЕФА великим не статьБроварыFutsal Master Cup 2017. Триумф броварского «Атлетика»Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 4: когда гости сильнее хозяев (обновляется)ОдесскаяКубок Лиги Содружества: это GRANDиозно!Экстра-лигаНе футзал, а огонь: ХИТ и «Продэксим» выдали классическую боевую ничьюКубок УкраиныКубок України. «Альтернатива» (Київ) – «Анреал-Аtrix» (Київ). АнонсЖенский футзалОновлений чемпіонат України з футзалу: полтавки стартують матчем з донеччанками

Кубок України. «Альтернатива» (Київ) – «Анреал-Аtrix» (Київ). Анонс

Відкривати черговий, уже 26-й за ліком, розіграш Кубка України випало двом київським командам. 
 

Певно, що більшості любителів футзалу з регіонів абсолютно невідоме ім’я команди «Анреал-Аtrix». Хтось може подумати, що це якийсь новий проект, але, як ми знаємо, перший погляд часто буває оманливим. «Анреал-Аtrix» є одним з найстаріших аматорських клубів столиці і веде свою історію ще з 2002 року. З початку своєї історії «нереальні» постійно виступали у чемпіонаті столиці, який тоді мав статус зони Другої ліги, і практично завжди потрапляли у призери. Після того як першість Києва втратила статус зони Другої ліги (у 2009 році) в історії «Анреал-Аtrix», який тоді називався просто «Анреал», виникла певна пауза в ігровій діяльності. Тріумфальне повернення відбулося у сезоні 2015/16, де «новачки» одразу завоювали срібні нагороди Ліги А Другої ліги чемпіонату столиці. Цей успіх дозволив їм минулий сезон провести у Першій лізі, яку не вдалося сходу взяти штурмом: «Анреал», тепер вже з приставкою Аtrix, посів 4-те місце, що і так доволі непогано, як для дебютанта другого за силою дивізіону Києва. Розшифровується назва команди просто – Анреал і є назвою, а Аtrix – бренд електроніки, який став спонсором колективу.

Перед стартом нового сезону команду поповнили Микита Шорніков (має досвід виступів у футбольній Другій лізі за донецький «Олімпік» і «Єдність» з села Плиски) і Дмитро Нечепуренко. З відомих імен у складі «нереальних» відзначимо Сергія Бавзенюка ("Метрополітен", "Skidka"), Олександра Войтовича (у футболі - "Нафком" (Бровари), ЦСКА (Київ), "Верес" (Рівне)), Дмитра Даніловського (у футболі - "Нафком" (Бровари)), Олексія Лісового ("Skidka") і Вадима Ташука ("Київ-Уніспорт"). А Олексій Криворучко і Олег Вітранюк у далекому сезоні 2000/01 грали разом у київській зоні Другої ліги у команді «Політ-Схід». Тренує нову стару команду Максим Онуфрієнко.

Зараз «нереальні» успішно виступають у Венбест Preseasons Cup, де здобули дві перемоги у двох матчах (7:3 над «Укрметртестстандарт» і 3:2 над «Cogniance»), тож в хорошому гуморі підійдуть до дебюту у Кубку України.

«Альтернатива» настільки розгорнутого представлення не потребує. Перерахуємо досягнення колективу тільки на всеукраїнській арені: переможець Першої ліги елітного фіналу АФЛУ 2013/14, фіналіст Вищої ліги елітного фіналу АФЛУ 2015/16, чвертьфіналіст Першої ліги всеукраїнського фіналу АФЛУ 2016/17. Зі складу відзначимо квартет екс-гравців «ХІТа»: Вадима Атаманенка, Дмитро Шульгу, Євгенія Заєця та Ігоря Кіяна (у футболі ще й за київський ЦСКА грав), а також Андрія Омельченка («Планета-НУХТ»). До речі, Вадим Атаманенко разом з Дмитром Клуньком (свого часу грав у «Політехніку» під керівництвом Станіслава Гончаренка) є одним з двох новачків команди. Однак, «зелені» понесли і дві серйозні кадрові втрати – Максима Ашихміна і Олега Будзька. Тренує цю ватагу наддосвідчений Микола Костенко.

«Зелені» наразі провели лише один матч, зате який! Чемпіон Києва минулого сезону 1 жовтня зустрівся у фіналі Кубка Києва з «REDом» і переміг у серії пенальті (2:2, по пен. 4:3), таким чином, завоювавши черговий трофей у свою колекцію. Однак, сьогодні о 18-й годині «зеленим» доведеться поборотися за Masters Cup з броварським «Атлетиком». Зважаючи на це, одразу виникає питання: чи встигнуть «альтрнативники» відновитися до завтрашнього протистояння у Кубку країни?
Передстартові розклади натякають на те, що на нас очікує битва Давида («Анреал-Аtrix») і Голіафа («Альтернатива»), але це ж Кубок і в одному матчі може статися все, що завгодно. Все -таки думається, що гравці «нереальних» докладуть усіх зусиль, щоб зробити подарунок своєму клубу на 15-річчя.

Так що чекаємо усіх уболівальників завтра об 11.00 у спорткомплексі НУХТ на першому столичному дербі на всеукраїнській арені у цьому сезоні.

Джерело - Андрій Гулій, прес-служба ФФзК

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.