БеларусьАндрей Толмач: «Ребята все понимают»ИспанияИспания. Голы, комбинации и сейвы 4-го тураФутзал в миреПортугалия. Лучшие голы 1-5 туровДетский футзалАлександр Каплун: «Не спортом единым»БеларусьБеларусь. 6-й тур: осечки лидеров и хет-трик Дениса МазногоЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 4: ничья в Киеве, фейерверк в Ровно и первая победа «Урагана»Запорожье«АРПИ Запорожье» выигрывает Суперкубок Запорожья по футзалу!ИталияКубок УЕФА: опасные «дельфины»Футзал в мире«Экономац»: охота за Финалом четырех Кубка УЕФА – когда, если не сейчас?Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 4. LIVE!Кубок УкраиныКубок України. «Альтернатива» дебютує з перемоги і крокує далі (+ відео)Футзал в миреМурсийское дерби с камбеком: «Картахена» после перерыва отыгралась с 0:3Кубок Украины11.00 Кубок України. «Альтернатива» (Київ) – «Анреал-Аtrix» (Київ). LIVE!Еврокубки«Спортинг» – большой клуб, но без Кубка УЕФА великим не статьБроварыFutsal Master Cup 2017. Триумф броварского «Атлетика»Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 4: когда гости сильнее хозяев (обновляется)ОдесскаяКубок Лиги Содружества: это GRANDиозно!Экстра-лигаНе футзал, а огонь: ХИТ и «Продэксим» выдали классическую боевую ничьюКубок УкраиныКубок України. «Альтернатива» (Київ) – «Анреал-Аtrix» (Київ). АнонсЖенский футзалОновлений чемпіонат України з футзалу: полтавки стартують матчем з донеччанками

Оновлений чемпіонат України з футзалу: полтавки стартують матчем з донеччанками

«ПЗМС» Миколи Кудацького розпочне першість домашнім матчем проти «Багіри».
 

Як розповів нашому виданню головний тренер полтавок, наступного тижня стартує 24-а за ліком національна першість з футзалу серед жіночих команд.

Якщо говорити про нововведення, то відчутно змінився Вищий дивізіон: тут тепер виступатимуть 9 команд, яких поділили на дві групи.

Полтавський «ПЗМС», який минулого сезону став срібним призером національної першості, виступатиме у групі «А». Суперниками стануть ДЮСШ Багіра (Лиман, Донецька область), а також харківські «Тесла» та WFC "KHARKOV" - КДЮСШ-8.

Тим часом у групі «Б» змагатимуться 5 команд: столичні «AWFC – NRG», «AFC 5G» і чинні чемпіони – «IMS-HYXT», «Ладомир» з Володимир-Волинського та луцький «Легіон».

Полтавки стартують домашнім матчем проти «Багіри» у суботу, 14 жовтня. Про час початку гри буде повідомлено згодом.

СИСТЕМА НОВОГО ЧЕМПІОНАТУ
 
Перший етап


Групи по 4(5) команди грають 2 кола з роз’їздами - 6(8) матчів для кожної команди

Другий етап

1-2 місця в групах виходять до стадії плей-офф (без набраних очок) та грають між собою в два кола з роз’їздами, розігруючи місця з 1 по 4 (6-ігор). Якщо команда, яка потрапила до фінальної четвірки та з певних об’єктивних причин не зможе брати участь у подальшому розіграші, її місце автоматично займає команда наступна за рейтингом.

3-4 місця з обох груп та 5 місце з групи «Б» розігрують місця з 5 по 9 (граючи два групових етапи кожна з кожною, 2 рази по 4 гри - 8 ігор).

Нагадаємо, минулого сезону «ПЗМС» зупинився за крок від фіналу Кубку України.

Джерело - Олег ДУБИНА, doa.in.ua

Тэги:

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.