Первая лига Первая лига. 1 тур. LIVE!Футзал в миреЕвгений Рывкин со сборной Литвы добился ничьей в матче с БеларусьюВинницаФутбольний Тиждень 290 від 3.04.2018Экстра-лига«Цифры знают все»: догонит ли кто-то Руслана Шеремету?ПортугалияТри гола за три минуты позволили Португалии обыграть СербиюЭкстра-лигаПетро Шотурма – кращий гравець Екстра-ліги у березніИвано-Франковск«Віза-Вторма» втретє поспіль виграє фінал і назавжди залишає у себе Кубок АМФІФО!ИспанияИспания и во втором товарищеском матче была сильнее ФинляндииРоссияАльберт Цайдер: «Болельщики – наше преимущество»ПортугалияПортугалия. Лучшие голы 21-22 туровВсеукраинский финал АФЛУВсеукраїнський фінал АФЛУ-2018: думки учасників. Частина 1ОдессаОдесса, Лига Содружества: «Нереальные» блекнут без вожака...КиевВалерій Чернєв: «На фінал АФЛУ просто не вистачило емоцій»Футзал в миреЕвгений Рывкин дебютировал в качестве главного тренера сборной ЛитвыЮношеский футзалЛауреати сезону 2017/2018 рр. в Юнацькій Екстра-лізіФутзал в миреРумыния и Нидерланды в товарищеских матчах обменялись победамиИспанияИспания в первом товарищеском матче обыграла ФинляндиюЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. 1/4 финала. Ответные матчи. Лучшие голы, комбинации и сейвыПервая лига Михаил Трубаров: «Мне нравится «Барселона» - и в футболе и в футзале»БеларусьБеларусь. 26 тур. «Дубль» Золотухина и восемь голов Бобылева и Багряка

Валерій Директоренко: Поєдинки з Титаном завжди були важкими, але налаштовані на перемогу

В суботу, 07жовтня, в Житомирі місцевий ІнБев/НПУ прийматиме Титан з Покровського в рамках 4 туру футзальної Екстра-ліги. Матч стартує в залі ФОКу о 12.00. Напередодні матчу тренер ІнБев/НПУ Валерій Директоренко розповів про підготовку команди до цієї гри.
 

- Ми зустрічалися з Титаном в минулих сезонах і завжди ігри з цією командою проходили дуже важко. Вони завжди бойові, безкомпромісні. Достатньо багато м'ячів в них забивається. Титан - міцна, мобільна, тактична команда, завжди налаштована на перемогу. В них непоганий на сьогодні підбір гравців. Тому ми готуємося до важкої гри, в якій дуже хочеться здобути очки. Команда активно готується, в гарній формі. Будемо старатися.

- Остання гра в Івано-Франківську теж вийшла непростою. Які настрої в команді після минулої гри?

- Насправді в команді після "Урагану" панує високий моральний дух та гарний настрій. Адже вдалося проявити характер, дістати його "з кармана", як то кажуть. Проявили себе як деякі молоді гравці, так і ветерани. І вирвати нічию, при тому що спочатку для нас складалося все не дуже добре. Але команда згуртувалася, запрацювала і завоювала залікові очки. Тому зараз команда знаходиться, повторюся в достатньо гарній фізичній та моральній формі. 

- Вже зіграно три тури. Ви вже грали з лідерами, аутсайдерами і всі матчі вийшли непростими. Як вам початок чемпіонату і які перші враження від нового сезону Екстра-ліги?

- Як показав чемпіонат, прохідних ігор не буде. Всі команди підтягнулися і чемпіонат вирівнявся, став набагато сильнішим. У всіх команд з'явилася додаткова мотивація, перед всіма стоять серйозні задачі. Як раніше вже не буде, всі команди міцні. В "Продексімі" бразильці грають. У нас теж є сильні футзалісти. Багато з'явилося перспективної молоді. Думаю, всім буде важко, кожен один у одного буде забирати очки. А значить грати буде цікавіше і кожна перемога буде дуже важливої.

Джерело - Спортивний Житомир

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.